Седмичен хороскоп за 20-26 септември

13910
Седмичен хороскоп за 20-26 септември
Снимка: iStock

Овен

Това е седмица, в която ще проявите изключителна ефективност и предприемачески дух. Самочувствието ви ще е на ниво и това допълнително ще допринесе за успеха ви. Проблемите, които преди изглеждаха непреодолими сега ще разрешите с лекота. В края на седмицата ще възстановите стари отношения. Периодът не е подходящ за обсъждането на финансови въпроси с близки хора. 

Телец

Седмицата ще ви предостави много възможности за развитие. Рискувате да пропуснете голяма част от тях, ако не проявите достатъчно дисциплина и трудолюбие. В сряда ще получите отговор на важен въпрос. В личен план не усложнявайте нещата излишно. Възможно е да станете жертва на неразбирателство. През почивните дни не се претоварвайте с излишни планове.

Близнаци

Очаквайте приятна промяна в работата тази седмица. Възможно е да се радвате на повишение на заплатата или получаването на бонус. В личния ви живот нещата ще се променят към по-добро. Ако е възможно планирайте втори меден месец. През почивните дни направете всичко възможно, за да се отпуснете и насладите на постиженията ви.  

Рак

През тази седмица идеите ви ще се реализират с невероятна лекота. Новините в професионалната ви сфера ще са повече от добри. Във вторник очаквайте повишено натоварване. Може да възникне ситуация, в която ще трябва да отговаряте не само за себе си, но и за другите. Четвъртък и петък посветете на отношенията ви с любимия човек. През почивните дни ще се наложи да се заемете с решаването на битови въпроси.

Лъв

През тази седмица семейният живот ще изисква вашето внимание и повишена грижа. Не забравяйте за важността на романтиката.  В професионалната област настъпва време, в което да се научите да защитавате интересите си. В четвъртък приятелите ще могат да ви помогнат в изключително важен въпрос. Събота е добър ден за пътуване в ограничена компания.

Дева

През новата седмица ви очакват множество срещи, разговори и преговори. Опитайте се да не се уморявате от общуването и не забравяйте за интересите си. Във вторник не се изкушавайте да използвате натиск за постигането на целите ви. В четвъртък можете да разчитате на помощта на надеждни партньори. През почивните дни е по-добре да разрешите всички семейни проблеми мирно и с отстъпки от ваша страна.

Везни

Това е седмица, в която ще се радвате на спокойствие. Не губете доброто си настроение - очакват ви толкова прекрасни мигове. Сега е моментът да се наслаждавате на живота. Времето е подходящо и за кратка почивка, ако все още не сте изразходвали отпуска си. В края на седмицата се погрижете за духовното си израстване. Може да се върнете към ваше старо и забравено хоби.

Скорпион

През тази седмица продължете да анализирате текущата ситуация и да превърнете плановете си в реалност. Подредете всичко, до което можете да стигнете. Включително вашите мисли. В работа ви очаква успех и повишаване на доходите. Едно пътуване извън града за уикенда ще ви позволи да възстановите изразходваните сили и да намерите спокойствие.

Стрелец

Най-важната ви задача през новата седмица ще бъде да се фокусирате върху най-важното. Сега не е моментът да губите време и сили заради дреболии. Очаква ви много продуктивен период, в който ще затвърдите реномето си. Игнорирайте малките ядове. В петък ще получите възможност да проявите щедрост. В почивните дни можете да разчитате на подкрепата на приятели и семейство.

Козирог

Това е седмица, в която чувството ви за независимост ще бъде много силно изострено. Това може да провокира конфликти и неприятни разговори с ваши близки. Опитайте се да бъдете спокойни и дипломатични. В сряда ще се радвате на разбирателство от страна на партньора ви. Настъпва време, в което да реализирате отдавна планирана промяна в личния ви живот. 

Водолей

През тази седмица задачата ви ще бъде да намерите положителни моменти във всичко, което ви заобикаля. В сряда разчитайте само на собствените си сили и не се подавайте на ласкателства. Сега суетата може да ви навлече само неприятности. В петък неочаквана информация може да повиши нивото ви на тревожност. Ако се замислите - нямате сериозни поводи за безпокойство.

Риби

Тази седмица в главата ви ще се родят множество творчески идеи. Не им обръщайте гръб. Някоя от тях може да се превърне във вашата сбъдната мечта. В средата на седмицата послушайте интуицията си. По този начин ще избегнете много грешки. В петък ще се доближите до изпълнение на ваше заветно желание. През почивните дни не започвайте спорове с любимия ви човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Защо всъщност котките се страхуват от краставици?

Тези 5 признака показват, че сте свръхчувствителен човек

Това са най-лесните ежедневни прически за къса коса

Какви мъже харесват жените и кои ги отблъскват: 7 вида партньори според дамите

8 качества, които притежава силната жена

Как най-лесно да се справим със стреса на работното място?

Кои традиционни арабски ястия са популярни и у нас?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com