Седмичен хороскоп за 21-27 октомври

25852
Седмичен хороскоп за 21-27 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През новата седмица отношенията ви с колегите ще зависят от вашето поведение, активност и способност да поемете инициативата. Бъдете особено внимателни през първата половина на седмицата, тъй като в този момент са възможни неочаквани конфликти, които е желателно да избегнете. Не се опитвайте да доказвате на всички, че сте прави. Каквито и събития да ви изненадат в петък, опитайте се да останете спокойни. През уикенда са възможни както рязко покачване, така и спад на активността и настроението ви.

Телец

Седмицата е благоприятна за нови дейности и начинания. Вашата общителност може да ви донесе добри резултати, просто не разкривайте тайните на другите. В работата ще бъдете високо оценени от началниците си. Опитайте се да не пропуснете интересно делово предложение в четвъртък, тогава ще имате шанс да разширите бизнеса си и да намерите нови надеждни партньори. В петък внимавайте да не вземате прибързани решения относно личния си живот.

Близнаци

Седмицата обещава да бъде доста активна и интензивна. В началото на периода ще са ви необходими качества като дипломация и способността да предвиждате близкото бъдеще. Вторник е подходящ ден за нови познанства. Бъдете настойчиви в отстояването на вашите интереси, особено в сряда. Атмосферата, като цяло, обещава да бъде спокойна, което ще ви позволи да се отпуснете малко. Позволете си да не мислите за работа през уикенда.

Рак 

През тази седмица настроението ви ще е на ниво. Сега ще сте изпълнени с идеи, които бързо ще ви донесат печалба. Ще се окажете търсени и почти незаменими в делата. Но не забравяйте за личния живот. Покажете чувствата и най-добрите си качества. Усилията ви ще бъдат оценени. Не се колебайте да бъдете романтични.

Лъв

Наближава трудна седмица, тъй като са се натрупали много неща за довършване. В началото на седмицата ваши колеги може да не ви поставят в най-добрата светлина. Запазете спокойствие и проявете дипломатичност. В средата на седмицата всички обстоятелства ще се променят към по-добро. В петък интуицията ви ще ви каже правилното решение в тази ситуация. През почивните дни се посветете на семейството си.

Дева

През тази седмица ще почувствате прилив на енергия. Все пак не си поставяйте прекалено високи изискания. Опитайте се да обещаете само това, което можете да изпълните. Командировките и преговорите ще бъдат особено успешни в четвъртък. В петък ще научите интересна информация, която ще ви бъде много полезна в близко бъдеще. В неделя останете при семейството си.

Везни

През тази седмица основната ви задача трябва да бъде търсенето на златната среда. Сега и най-малкото отклонение от единствената сдържана и добре обмислена линия на поведение може да доведе до неприятни последици. В средата на седмицата очаквайте положителни промени в личния ви живот. Среща с приятели през почивните дни ще ви се отрази повече от благоприятно.

Дневен хороскоп за 21 октомври

Овен Този понеделник не се предавайте. Остава ви съвсем малко до финалната права. Мобилизирайте волята си. Телец През този ден ще тр...

Скорпион

Това е седмица, в която да не приемате нещата твърде сериозно. Хуморът ще ви помогне да превъзмогнете много неща. Струва си да помислите за нещо ново, свързано с работата ви. Не се страхувайте от промяна. Децата може да се нуждаят от вашия съвет -  опитайте се да забележите техен проблем преди да е станало късно. Най-благоприятният ден за вас ще бъде събота. В неделя не се пресилвайте за нищо.

Стрелец 

През тази седмица се опитайте да не хабите енергията си за очевидно невъзможни неща. През първата половина на седмицата е най-добре да работите в екип. Няма да останете разочаровани. В сряда е четвъртък е добре умът да има предимство пред емоциите. Ще се уверите, че само спокойна оценка на случващото се ще ви донесе успех. През почивните дни изберете дестинация, която ще ви осигури дълга разходка сред природата.

Козирог

Безценните уроци, които ще научите от жената Дева

Девите са хора, от които можете да научите наистина много ценни уроци. Те са смятани за праволинейни и прагматични, но ние смеем да твъ...

През тази седмица заложете на проверката, а не на доверието. Можете да достигнете почти всеки връх, но само с критично отношение към себе си и още по-критично към другите. В противен случай ще бъде лесно да ви заблудят или дори подведат. В сряда може да възникнат внезапни проблеми на работното място; опитайте се да бъдете внимателни и търпеливи. Към края на седмицата ще можете да завършите важен и отговорен проект. През почивните дни си осигурете спокойствие на всяка цена.

Водолей

През тази седмица ще можете да се доближите до заветната цел. Не подценявайте силата на своята привлекателност - сега тя ще ви бъде от полза. В личен план не злоупотребявайте с чувствата на партньора си. Рано или късно ще се наложи да има баланс. В края на седмицата можете да получите неочаквана и безценна подкрепа от приятели. През почивните дни обърнете повече внимание на семейството и дома - и ще видите, че вашите близки са в състояние да направят повече, отколкото очаквате.

Риби

През тази седмица не се вторачвайте върху ваши минали постижения. Сега е време да продължите напред. В началото на периода е препоръчително да стоите далеч от всякакви приключения, свързани с лесно забогатяване и съмнителни оферти. Ако не губите времето и нервите си за дребните неща можете да спечелите много от това, което истински ще ви е полезно. Почивните дни са подходящо време за малък ремонт или закупуването на нови мебели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко села има на дъното на язовир Огоста?

Естествена защита: Как да използвате кокосово масло върху растенията?

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...