Седмичен хороскоп за 22-28 април

13950
Седмичен хороскоп за 22-28 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

За да имате успешна седмица наблюдавайте последователността на събитията. Звездите ви съветват през този период да се посветите на служебните си задължения, особено ако работите в сферата на недвижимото имущество.  За тези, които искат да развият бизнеса си или търсят нова посока на развитие звездите ще дадат много шансове за реализация. Освен това периодът е добър и за профилактични прегледи.  Ако дълго сте отлагали посещението при вашия личен лекар сега е моментът да го посетите.

Телец

През тази седмица ви чакат несполуки в личния живот. За по-голямата част от тях сте виновни вие самите, така че вместо да се оплаквате и ако имате желание да се оправят нещата, ще трябва да се погледнете честно в очи и да си признаете доста грешки. Компромисите ще са големи, но цената на хубавите неща не е ниска. Ако  изберете правилната посока ще вървите само напред. Ако имате други специални планове, постарайте се да ги изпълните още в понеделник. Това ще гарантира успеха ви. Това е денят, в който може да се развихрите, но от там нататък ще трябва да сте спокойни.  Особено във вторник не си позволявайте никакви избухвания.  В сряда щадете здравето си. До края на май бъдете сдържани, каквото и да ви струва това.

Близнаци

През тази седмица не се доверявайте излишно. Може да благодарите деликатно, но не давайте обещания. Сега е важно да държите нещата си под контрол. Във вторник е добър ден за парични сделки. Сряда ще ви зарадва с успешни преговори с хора, с които не всеки може да се разбере. В четвъртък и петък не си мислете, че нещата ще се получат от само себе си. Ще са необходими много усилия от ваша страна, но всички те ще бъдат възнаградени високо. През почивните дни не правете компромиси с желанията си и прекарайте уикенда, така както се заканвате от седмици, но все не ви стига времето. 

Рак

В понеделник много хора ще се допитват до вас по най -различни въпроси. Във вторник всяка информация от всеки източник ще ви е полезна и необходима. В сряда бизнес пътуванията ви ще бъдат успешни. В четвъртък не подписвайте нищо, освен ако не е наложително. През уикенда си починете. Напук на всички останали, които са депресирани, безпарични или най-малкото унили, вие цъфтите от щастие. На всичкото отгоре ще имате и късмет, и то с парите. Това ви прави доста желани и уязвими. Не бъдете стиснати, но и не харчете за щяло и нещяло.

Лъв

През тази седмица ви очакват промени в деловата или творческата сфера и всички предпоставки, за това са налице. За целта обаче ще трябва да се вслушвате в съветите на околните, защото те ще се окажат достатъчно полезни за вас. Много е възможно да възникне някакво напрежение в отношенията ви с близки приятели или с половинката ви. В тази връзка ще е добре през почивните дни да организирате среща, в която да изясните всички възникнали недоразумения. Периодът е изключително подходящ за финансирането на нови бизнес идеи. Някои от вас може да получат първите си приходи от наскоро започната дейност.

Дева

Тази седмица е време, в което ще трябва постепенно да започнете осъществяването отдавна планирани идеи, събития и цели. Е, естествено няма да минете без промяна на някои планове в последния момент, но това само ще подсили замисъла ви. Все пак реалността не винаги е такава, каквато сме си я представяли. Бъдете внимателни, защото тази седмица ще сте предразположени към емоционална нестабилност, която ще ви кара ту да се смеете ту да плачете. Направете всичко възможно все пак крайният резултат да е смеха, а не плача.

Везни

През тази седмица ще се посветите на новите си идеи и планове. Те може да не са от най-практичните, но нека това не ви притеснява.  Отхвърлете насмешките на околните – най-добре се смее този, който се смее последен! Може да очаквате придвижването или решаването на въпрос, свързан с наследство. В средата на седмица е възможно да ви се наложи да направите избор. Ако сте прекалено затруднени в решението се допитайте до приятел, но нека все пак решението бъде ваше. Опитайте се да си представите всички варианти за развитие на нещата. Може пък да получите възможност за отсрочка.

Скорпион

През тази седмица бъдете изключително внимателни, когато работите с нови документи. В четвъртък преди да действате преценете всички възможности. Във почти всички сфери ще трябва да взимате много бързи решения, а това важи с пълна сила в професионално отношение, а също така и в личния си живот. В този момент наблегнете на импулса, а рисковете ще оценявате по-късно. В сряда и четвъртък е много вероятно да се сблъскате с неразбиране и недоверие. Отново ще ви се наложи да завоювате приятели и близки отношения. Не се притеснявайте ще разполагате с достатъчни количества обаяние и тактичност, за да се справите.

Стрелец

През тази седмица най-важното, което трябва да направите е да не бързате за нищо и за никъде. Дори да ви предстои романтична среща, звездите съветват да не си”чупите” краката от бързане. В средата на седмицата ще се развиват добре партньорските отношения- служебни и семейни. Някои представителите на знака ще имат сексуални постижения. Във вторник ще постигнете целите си само ако работите в екип. В сряда чрез сериозността и готовността си ще привлечете вниманието на другите. В четвъртък не налагайте волята си върху хората - оставете ги да си вършат работата, както те си знаят, дайте им време, не ги натискайте. Почивните дни ще преминат спокойно.

Козирог

През тази седмица не бива да си позволявате никакви емоции или агресия . Дори в мислите си бъдете по-тихи от водата.  Не предприемайте действия, свързани с вземането на пари назаем. Дори да имате нужда не взимайте кредит дори от приятели.  Опитайте се да се справите с положението без да затъвате в дългове. Сега не е добър момент за обмисляне на развод. В служебно отношение седмицата ще иска от вас да мислите трезво и да се съсредоточите в действията си. Не се надценявайте, тъй като колегите ви ще работят изненадващо добре. Четвъртък ще бъде най-щастливият ви ден от седмицата.. В петък някои съмнения и недоволство ще ви надвият, но не се тревожете - ще намерите силата да разрешите всичките си проблеми. През уикенда реализирайте потенциала си, относно семейните проблеми.

Водолей

През тази седмица ще ви се наложи да бъдете внимателни. Ще бъдете заети с въпроси и проблеми за решаване, които обаче не са по силите ви. Това не е, защото сте неспособни да се справите, просто няма как да знаете намерения и плановете на другите. Въздържайте се от сключването на сделки със земя, бизнес, свързан с храненето. Пазете гърлото си, особено ако знаете, че имате проблеми с него. През тази седмица си наложете самодисциплина, защото решенията, които взимате, може да не се харесат от обществото. В понеделник се погрижете за бизнес проектите и пътуванията ви. Във вторник анализирайте всичките си дейности. В сряда не се захващайте с авантюри. Посветете четвъртъка на дома си, ако има неща за ремонтиране. В петък не се занимавайте с нищо, в което не сте експерт.

Риби

През тази седмица няма да ви стигнат силите и желанието да направите всичко, което сте запланували. Възможно е да настъпи суматоха както на работното ви място, така и в семейството. Добавете към времето, което отделяте на всичко и малко запас, така че да не изпаднете в цайтнот. Ако имате нещо, което е много важно за вас, най-добре го свършете в петък. През деня ще можете да работите много ползотворно, а вечерта да си починете пълноценно. През почивните дни не се занимавайте с нищо важно, което по някакъв начин е свързано с работата ви. Просто обърнете внимание на близките и семейството си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно