Седмичен хороскоп за 22-28 януари

15624
Седмичен хороскоп за 22-28 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Новата седмица ще изиска от вас повече постоянство и дисциплина в служебно отношение. В личен план няма да са ви излишни и такива качества, като издръжливост и търпение през настъпващата седмица. Не изисквайте прекалено много от околните. За вас ще е най-добре за имате максимален достъп до природата. Пътуванията ще ви обогатят и ще ви помогнат да намалите тежестта на въпросите, които ви мъчат и да намерите най-доброто им решение. Истината ще бъде най-верният ви помощник. Очаква ви подем, както в духовно, така и във физическо отношение. Има хора, които пренебрегвате дълго време, а те са направили много за вас. Намерете време да им се обадите и да засвидетелствате уважението си. В петък не се изкушавайте от предложение за лесна печалба. През уикенда може да ви се наложи да наваксвате с работа или учене. Ако и поканят на разходка вземете книгата със себе си.

Телец

Това, в което трябва да внимавате и тази седмица, особено в първите дни – понеделник и вторник са преговорите и сключването на договори за недвижимо имущество. Може да бъдете потърсени за ваши стари дългове. Най-добре се разплатете. Сряда е подходящ ден за насрочването на романтична среща. Успех очаква онези от вас, които се занимават с творчество. Талантът ви ще бъде забелязан и оценен от важни хора. Очаква ви покана за присъединяване в екип или клуб, където ще може да развивате дейността си и да работите за популяризирането ѝ. Каквото започнете сега ще даде положителен резултат, дори повече от колкото сте си представяли. Ще имате подкрепата на любимия ви човек, но не забравяйте да му отделите полагащото му се време и грижи, които той е дал за вас.

Близнаци

Началото на седмицата е подходящо време за уреждането на конфликти в личните отношения. Ще излезете победител от ситуацията, но ще се наложи да направите компромиси и от своя страна. В сряда няма да сте много благоразположени към другите, дори да полагате усилия, ще ви личи, че не сте в настроение. За това не планирайте срещи за този ден. Петък ще е най-успешният ви ден особено за въпроси, свързани с пътуване в чужбина и повишаване на доходите ви. През почивните дни ще усетите лекотата от отхвърлените задачи. Не бързайте с поставянето на нови цели. Опитайте се да не мислите за нищо и не се заемайте с ремонти или други поглъщащи време и средства дейности.

Рак

В началото на новата седмица не участвайте в интриги и не използвайте манипулативни методи за оказване на влияние върху близки хора. Подобни действия ще бъдат пагубни за репутацията ви. Някой е срещу вас и ще са ви нужни много дипломатичност и гъвкавост, за да отхвърлите „нападението“. Звездите в и съветват да не искате и взимате пари назаем. По-добре да „затегнете колана“ и да изчакате по-благоприятен момент, за да реализирате финансовите си замисли. Вторник е добър ден да направите добро впечатление и да спечелите съмишленици. Седмицата ще е много силна за хората, чиято дейност е свързана с изкуство и общуване.

Лъв

Любовен хороскоп за уикенда

За двойките този уикенд е изключително благоприятен за пътувания и нови изживявания. За необвързаните – могат да се насочат към...

През тази седмица може да се опитате да направите някои промени в навиците си и да се разделите с онези от тях, които не се отразяват добре на нервите и здравето ви. Сега е необходимо да научите още уроци и да придобиете повече опит. Малко повече смиреност ще е само във ваша полза. В петък избягвайте противопоставянето с хора от семейството и най-вече с майката. Четвъртък, петък и събота са добри дни за решаването на финансови въпроси. В неделя ще има много любов около вас. Бъдете благодарни и се насладете на щастието си без да се възгордявате.

Дева

В първите дни на новата седмица ще бъдете много търсени за услуги от страна на ваши роднини и колеги, а вашето добро сърце няма да може да откаже. Опитайте се поне да отложите във времето изпълнението на допълнителните задачи, тъй като ще ви е трудно да се възстановите психически и физически. Всичко това ще остави на заден план любовните въпроси, което ще е предпоставка на цупене от страна на любимия ви човек. Подредете приоритетите си и решете кое е по-важно. Две дини под една мишница, обаче, няма да може да носите. Здравето няма да ви подведе, освен ако не прекалите с храненето на крак и чашите вино след вечеря. Тихата музика и достатъчното часове сън ще ви бъдат верен помощник през тези дни.

Везни

През тази седмица ще сте склонни към самоанализ и критика. Това понякога е полезно, но не прекалявайте с изискванията към себе си. Достатъчно отговорни и дисциплинирани сте. Ако жаждата за промяна е неистова, това не означава да се измъчвате. Опитайте се да действате щадейки себе си и любимите ви хора. Последните може да не желаят да поемат в посоката, която вие виждате. Възможна е раздяла, но тя едва ли ще продължи дълго. Това, че сте се променили не означава край на нещо, а само продължаването му в друго измерение. Здравето може да ви подведе, а най-доброто лекарство ще бъде положително ви отношение към живота и усмивката. Повече пресни плодове и зеленчуци няма да са излишни.

Изненадващо пътуване очаква 3 от зодиите до края на месеца!

Предстоящо пътуване очаква 3 зодии от хороскопа. Ето кои са късметлиите, които трябва да стягат куфарите и да са готови за излитане! З...

Скорпион

Седмица с много романтични срещи и приключения очаква представителите на знака Скорпион. Сферата, в която трябва да сте внимателни е здравето ви. Не пренебрегвайте оплакванията си и не се самолекувайте. Стриктно изпълнявайте това, което специалистите са ви препоръчали. Вероятно ще се наложи да се разделите с ваш вреден навик – няма за кога повече да отлагате. В събота рискувате да сте докачливи, затова не насрочвайте срещи и разговори с важни и/или близки за вас хора. Успешен ден за внасяне на ясно в отношенията ще е събота. В неделя не ви очаква нищо интересно затова създаването на интересна програма е изцяло на ваше разположение.

Стрелец

Някои представители на знака може да се разкъсват в отношенията си между двама души. Най-добре се оттеглете за няколко дни и от двете връзки, за да си дадете сметка от какво точно имате нужда и накъде искате да поемете. Работата ще ви свърши страхотна услуга в това отношение, тъй като ще заеме цялото ви време, дори през почивните дни. Реакцията на двата обекта на чувствата ви ще ви даде повече яснота. Не бъркайте ярката проява на чувства с любов, това може да е прекалена ревност или дори чувство за собственост. Освен това не подценявайте здравословното си състояние, психическото натоварване може да го разклати.

Козирог

Това са 3-те зодии, които не могат да взимат решения!

Не разчитайте на тях! Могат да ви влудят с дългите си размишления и чудене, което сякаш отнема цяла вечност. Винаги сравняват дълго и о...

През тази седмица може да очаквате сериозни ползи и печалби, благодарение на брачния ви партньор. Най-голям късмет ще имате в началото на седмицата, така че планирайте изпълнението на важните дела за дните понеделник и вторник. В края на седмицата може да получите не много приятна новина, свързана с чужбина, но истината е, че по този начин ще бъдете предпазени от неприятности. Почивните дни ще бъдат спокойни откъм събития, затова използвайте дните, за да си починете пълноценно. Възможно е някой да се опита да ви въвлече в интрига срещу човек, когото не харесвате. Не се подавайте на неприязънта си към него. От вас ще се изисква възвишеност на духа.

Водолей

Още в първите часове на работния ден ще ви зарадва положителното развитие на успешно сътрудничество с ваш приятел. Опитайте се да изясните всички въпроси по проекта, така че да не остане нищо недоговорено. Сряда е добър ден за внасяне на повече положителни емоции във връзката ви. Подходящ ден за романтична среща. В петък избягвайте изясняването на отношения, а ако някой ви подтикне към това – избегнете разговора. От почивните дни най-приятен ще е неделя , когато всичко около вас ще бъде в хармония. Възможно е да получите отговор за разрешаването на въпрос, свързан с наследство, който ще се развие във ваша полза.

Риби

Най-важният съвет за началото на новата седмица е да не предприемате рискове във финансовото отношение. Освен това се разплатете с дълговете си, сега ще имате възможност за това и не се изкушавайте да задържите парите за себе си. В личен план ви очакват моменти на щастие и споделеност. Ще получите от половинката ви точно това, от което имате нужда. Дните са подходящи за семейни мероприятия, но внимавайте да не обещавате много. Желанието ви за помощ ще е силно, но едва ли ще имате възможност да изпълните всичко, което сте замислили. Планирайте скоро следващата си почивка и пазете физическите си сили. В края на седмицата може да получите интересно предложение за работа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com