Седмичен хороскоп за 22-28 октомври

20969
Седмичен хороскоп за 22-28 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица може да се каже, че настъпва вашето време. Дори нещата да не се получат от първия път, опитайте отново. Успехът ви е гарантиран. Някое от очакванията ви може да не се оправдае, но не си мислете, че всичко е загубено. В края на седмицата, поглеждайки назад, ще си дадете сметка, че сте отметнали изключително много работа. През почивните дни забравете за служебните задължения. Това е време за любовни срещи и приключения.

Телец

През тази седмица, каквото и да става – не бързайте. Пришпорването няма да доведе до добри резултати, а дори може да ви причини загуби. Дайте си повече време за мислене особено ако става въпрос за решаването на личен проблем. По отношение на работата не бързайте да сменяте работно място. Тепърва ще получите по-добри предложения. През почивните дни задължително се откъснете от всички проблеми, надвиснали над главата ви.

Близнаци

През тази седмица е много важно да се отървете от ненужните неща, които ви натоварват психически, а и физически. Помислете добре дали не наблягате излишно на фактори, които в действителност нямат тежестта, която им придавате. Съвсем не е толкова трудно да махнете с ръка и да кажете: „Стига толкова.” Трудна ще е само първата крачка. Не допускайте да ви вменяват вина.

Рак

Седмицата ще започне стресиращо, но това е само временно. Не го забравяйте. Да, ще трябва да стиснете зъби, но много скоро ще бъдете приятно облекчени от свършеното до момента. В личен план ще имате пълната подкрепа от страна на половинката ви. Бъдете сигурни, че той или тя са изцяло зад вас, така че сега не губете време в напразни притеснения за състоянието на отношенията ви. Не пренебрегвайте грижата за здравето ви. Обличайте се топло и пийте чайове.

Лъв

Дневен хороскоп за 22 октомври

Овен Този понеделник помислете добре преди да кажете на някого какво мислите за него. Едва ли думите ви ще променят човека. Най-много ...

През тази седмица ще си дадете сметка, че през последните седмици е започнал сериозен процес на промяна в живота ви. Вие вече сте се справили с някои от предизвикателствата, така че не ги отчитайте като бъдещи заплахи. Много скоро всичко ще застане на местата си. Но ще трябва да потърпите още малко. Не се отказвайте на финалната права.

Дева

Успехът ви тази седмица ще бъде гарантиран от вашата увереност в силите ви и благосклоността на по-висшестоящите. Опитайте се да демонстрирате висша форма. В личен план не предизвиквайте началото на сериозни разговори. Това е най-малкото, от което имате нужда. Дайте обещание за романтично пътувате през почивните дни и го изпълнете.

Везни

Тази седмица ще ви подтиква към участието в различни приключения. Сега не е време за тях или поне не за пълноценно участие от ваша страна. Опитайте се да се информирате за всички страни на медала и какво точно ще бъде вашето участие. В личен план не се подавайте на ревността. Тя никога не е била добър съветник. Ако искате да кажете нещо специално на партньора ви не си търсете оправдания, а карайте направо.

Седмична прогноза за времето за 22 - 28 октомври

Нова седмица ще започне с рязко застудяване и валежи от дъжд. Максималните температури в понеделник в Западна България ще паднат до под...

Скорпион

Седмицата ще се опита да изкара на бял свят ваши много сериозни терзания. Бъдете готови за борба с демоните ви. Дава ви се чудесна възможност да ги надвиете и да приключите с тях – веднъж за винаги. Много скоро ще получите положителен знак, но не чакайте появата му. Именно вашите действия и готовност за промяна ще доведат до по-доброто развитие на нещата в личен план. В работата очаквайте добри новини.

Стрелец

През тази седмица е добре да проявите умереност във всичко. Самочувствието е хубаво нещо, но засега му дайте почивка. Вашите конкуренти дебнат всяка ваша крачка и действие, така че бъдете нащрек. Това е време, в което да не предприемате нови подходи. Заложете на добре познатите и сигурни методи, особено що се отнася до работата ви. В личния живот нещата са в застой, но така е по-добре. Имате нужда от почивка.

Козирог

Защо бургерите са по-предпочитани от багетите?

Ако Франция е известна с едно нещо, това е с вкусните топли багети. Да, сирената и виното и толкова много от любимите ни храни принадле...

През тази седмица е добре да проявите повече дипломатичност. Имате желание да помогнете на някого, но той не е готов да ви допусне във вътрешния си свят. Не настоявайте. Ако човекът реши сам ще ви даде знак. В работата може да проучите нови възможности за развитие на бизнеса си, но засега се въздържайте от активни действия или поне не и през първите два дни от седмицата. През почивните дни обърнете повече внимание на здравето си.

Водолей

Някой ще свърши вашата работа, но това няма да ви донесе очакваното облекчение. Бъдете готови за реванш. Най-добре се опитайте да не се повтарят подобни ситуации, тъй като те изискват от вас двойно повече усилия. В личен план от вас се очаква много. Бъдете внимателни в изказа и действията си, за да не нараните половинката ви. В здравословно отношение не пренебрегвайте промяната на времето.

Риби

Тази седмица ще постави пред вас сериозни въпроси за решаване. Няма да имате много време за мислене и ще се наложи да действате светкавично. Заложете на интуицията си и на чувствата, които ви обземат, когато помислите за дадено нещо. Не си правете илюзии, че бихте издържали дълго време на нещо, което ви товари прекомерно. Проявата на издръжливост само може да влоши нещата. Обърнете внимание на здравето си и не правете компромиси с храненето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...