Седмичен хороскоп за 22 - 28 юли

26379
Седмичен хороскоп за 22 - 28 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица е добро време за за работа в екип, срещи с приятели и съвместни проекти. Възстановяването на стари познанства и бизнес връзки може да ви донесе много ползи. В сряда, насочете енергията си към решаване на проблеми, които изискват активност и увереност, но не забравяйте и за издръжливостта и търпението. В личния живот периодът не е толкова благоприятен. Сега е по-добре да се въздържате от внезапни решения и натиск. Нужни са компромиси.  

Телец

През тази седмица ще почувствате прилив на творческа енергия. Сега имате шанс да постигнете много, но избягвайте празни и изтощителни разговори. В понеделник пътуванията и командировките ще бъдат успешни. Работата може да изисква от вас да максимизирате времето и усилията си, обективно да оцените реалните си възможности. През втората половина на седмицата можете да получите доста неясна оферта, не бързайте да я приемете. През почивните дни е добре да потърсите вътрешен баланс. Не се занимавайте с интриги и не обръщайте внимание на клюките.

Близнаци

През тази седмица най-накрая ще можете да постигнете осезаем резултат в това, в което сте инвестирали в толкова много усилия. Не оставяйте вярата в способностите ви на заден план. Сега мечтите ви имат всички шансове да се сбъднат. Въпреки заетостта в професионалната сфера, не оставяйте настрана и личния си живот. Имате достатъчно енергия за един страстен роман и за нов творчески проект. Петък ще бъде един от най-успешните дни от седмицата.

Рак

Стресът от проблемите ви в последно време вече ще отшуми. Сега е време, в което да се възползвате от ентусиазма ви и да го вложите в работата ви. Не пропускайте възможността да се докажете и да направите добри пари. В средата на периода не са изключени изгодни бизнес оферти или промоции. В петък ви очаква успешното приключване на ваш проект. Отпразнувайте постижението си през почивните дни, но спазвайте правилата за безопасност. 

Лъв

Дневен хороскоп за 22 юли

Овен Този понеделник ще сте в плен на емоциите ви. Те ще управляват действията ви, така че внимавайте да са положителни.  Телец ...

През тази седмица ще имате възможност да заемете активна позиция, като съветник на важни хора. Самите вие не слушайте чужди съвети и бъдете готови да взимате отговорни и ефективни решения. Това ще повлияе добре на самочувствието ви, но е важно да осъзнаете, че оставате същия човек за семейството ви. Бъдете внимателни с близките ви и не си позволявайте груба критика. Рискувате да ви отвърнат със същото. 

Дева

Новата седмица ви обещава прекрасно настроение и възможности за самореализация. В понеделник най-добре не планирайте бизнес срещи. В сряда ще се създаде благоприятна ситуация за положителни промени в личния ви живот. В четвъртък внимавайте да не пропуснете интересни предложения от надеждни бизнес партньори. През почивните дни има опасност от това ваши близки да ви поставят в неудобна ситуация. Не се колебайте да откажете това, което не ви харесва. 

Везни

През новата седмица вашата обаятелност и привлекателност няма да имат край. Това ще ви гарантира голям успех, на който ще се радвате повече от останалите. Ще дойде време, обаче, когато ще трябва да покажете реалните си способности - не забравяйте, че този момент ще настъпи. В личния живот може да се появи стара любов. Бъдете предпазливи и не забравяйте 

16 неща, които всяко момиче има

Всяко момиче е различно, но има няколко мънички неща, които всяко от тях има. Ето кои са те: 1. Скрит на тайно място шоколад. 2. Скъс...

Скорпион

Това е седмица, в която не може да си позволите да стоите със скръстени ръце, нито за миг. Сега трябва да дадете всичко от себе си. Това важи, както за професионалния ви, така и за личния ви живот. В трудни моменти бъдете далновидни и мислете за плодовете на вашите усилия. Пазете се силите и здравето си, като се наспивате и не прекалявате с алкохола. Безобидните флиртове няма да ви дадат това, което очаквате. 

Стрелец

През тази седмица не оставяйте служебните ви задължения на заден план. Това е време, в което може да помислите и за повишаване на квалификацията ви. Това ще има благоприятен ефект върху кариерата ви. В общуването ви с колегите бъдете дипломатични, но в същото време защитавайте вашите възгледи. В края на седмицата не отказвайте пътуване. Освен това е време да се замислите и за почивката ви. Не отлагайте прекалено дълго. 

Козирог

Плодовите сокове може да са опасни

Всекидневната употреба на малка чаша подсладена напитка може да увеличи риска от развитието на рак н 18%. Газираните напитки са свързан...

В понеделник можете да получите дългоочаквани новини от далече. Сега е много важно да сте внимателни в общуването с непознати. В началото на седмицата проектите, свързани с изкуството ще бъдат успешни. В четвъртък ще бъде лесно да преодолеете всички недоразумения в семейния живот. Петък е добър ден за приключване на недовършена дейност. Добре е да разплатите и дълговете ви.  

Водолей

Това е седмица, в която да си обърнете повече внимание. Сега можете да си позволите промяна във външния вид и да се поглезите повече. Позволете си това, което до сега сте пренебрегвали. Във вторник се опитайте да избягвате конфликти. Това е ден, в който да наблюдавате и да говорите по-малко. В сряда спазвайте правилата и не преминавайте границите на позволеното. През почивните дни намерете време да се видите с близките ви. Времето, прекарано сред природата ще ви се отрази прекрасно. 

Риби

Началото на седмицата е подходящо време за усамотяване и почивка, както и за интелектуални разговори. Вторник може да се окаже ден с повишена ефективност в работата ви. Шефовете ви ще забележат това и е възможно повишение. В сряда бъдете търпеливи към близките ви хора, въздържайте се от критики. В неделя е желателно да избягвате струпване на хора. Тогава е по-добре да наблюдавате, а не да действате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com