Седмичен хороскоп за 23-29 октомври

39621
Седмичен хороскоп за 23-29 октомври
Снимка: Istock/Guliver

Овен

Тази седмица ще ви припомни, че животът е пълен с изненади и най-неочаквани събития. В понеделник съществува опасност да бъдете заобиколени от тайни или клюки. Опитайте се да не им обръщате никакви внимание, потопете се в работа, това ще ви разсее изцяло. В сряда не поемайте нереалистични задължения към началниците си, в противен случай ще бъде трудно да се измъкнете от ситуацията. В личен план, каквото и да направите може да има напълно противоположен ефект. Така че внимавайте. Бъдете грижовни към здравето си, намалете цигарите и алкохола, ако употребявате такива.

Телец

Предизвикателствата сега приемете с усмивка. Може да ви е трудно, но със сигурност няма да ви е скучно. Колкото и да се стараете бъдете сигурни, че няма да ви е скучно. Куражът ви е в повече,така че всичко ще ви изглежда като една безобидна игра. В средата на периода може да ви се стори, че силите ви намаляват. Затова не губете време и започнете да се храните здравословно и засилете приема на витамини. През почивните дни не се товарете с работа и се опитайте да забравите за тревогите.

Близнаци

През тази седмица ще са успешни всички действия, свързани с промяната на работата. Правете проучвания, търсете нови източници на информация, ходете на интервюта. Осланяйте се на интуицията си, но и не само. Важното е да не изберете място с прекалено натоварване, за което ви обещават, че с времето ще намалява. Най-вероятно ви заблуждават и след време ще съжалявате, че сте се подали на тази заблуда. През почивните дни ще се наложи да помогнете на ваши роднини с ремонтни дейности.

Рак

Тази седмица ви очаква приятно пътуване с много приятели. Не мислете това, което сте оставали зад себе си, особено ако ще се върнете отново. Сега се наслаждавайте максимално, защото такива моменти се случват рядко. Бъдете сигурни, че ще успеете да уловите всички мигове, които ви се случат. Пътуването ще е особено полезно за професионалното ви развитие. Не се колебайте да използвате всички възможности в тази област. Също така не губете контактите на хората, с които се запознаете.

Лъв

Тази седмица обемът на задълженията ви може да нарасне неимоверно. Не се колебайте да делегирате отговорности. Освен това не си мислете, че ще може да контролирате всичко. Опитайте се да не се ядосвате на малки грешки и пропуски. Те няма да са фатални, но вие може да се изнервите прекалено и това няма да има резултат за никого. С напредването на дните се опитайте да туширате напрежението. Почивните дни се опитайте да изхвърлите всяка мисъл за работа от главата ви.

Дева

Тази седмица обърнете внимание на здравето си. Ако усетите признаци за разболяване останете у дома и отидете на преглед възможно най-бързо. Не се самолекувайте. Бъдете отговорни към здравето си. Може да получите предложения за излизане , но не се изкушавайте дори да си мислите, че се чувствате малко по-добре. В личен план нещата са в застой и така е по-добре за момента.

Везни

Тази седмица ще е решаваща за отношенията ви в личен план. Каквото има да се случва ще се случи. Това не означава да не полагате усилия, но не се престаравайте. Каквото има да става – ще стане. Ако не се чувствате добре във връзката си от дълго време, не си мислете, че нещата ще се оправят от само себе си. Каквото не ви е нужно, не трябва да присъства и в живота ви.

Москва: Западът се опитва да всява раздор в руско-българското сътрудничество

Русия смята, че съществуват противоречия между доклада за националната сигурност на България, в който Русия е посочена като заплаха за ...

Скорпион

През тази седмица може да се разкрие ваша тайна. Вероятно ще се почувствате неудобно, но не може вечно да криете същността си. Бъдете смели, особено ако става въпрос за ваши положителни качества. Признание може да получите от най-неочаквано място, което ви подсети, че никой не бива да се подценява. В здравословно отношение бъдете внимателни и вземете своевременни мерки ако започнете да кашляте.

Стрелец

Тази седмица ще ви изненада приятно. Подаръците във вид на лесни постижения ще валят един след друг. Помислете обаче как бихте могли да компенсирате и затвърдите успехите си, тъй като лесните победи не са дълготрайни. Може да ви се наложи да работите до късно, така че не приемайте покани за излизане. Събота и неделя обаче наваксайте с кротки развлечения, като разходки в планината.

Козирог

Седмичен хороскоп за 16-22 октомври

Овен Седмицата започва изключително енергично за представителите на знака Овен. Няма да имате оправдание за бездействие. Помислете, ч...

През тази седмица ще научите много истини. Някои от тях може да преобърнат живота ви. Въпреки първоначалния хаос с напредването на дните ще разберете, че всичко е за добро. Промяната ще внесе глътка свеж въздух във всекидневието ви. Бъдете готови и за нови познанства с интересни хора, но не забравяйте старите си приятели. Почивните дни ще бъдат поредица от срещи с весели компании.

Водолей

Много е важно да се придържате към истината през тази седмица. Ще ви задават много въпроси. Не изпадайте в излишни обяснения, защото може да направите погрешно впечатление и някои хора да се усъмнят в това, че сте пристрастни. Придържайте се към златната среда и спазвайте баланса. Подходящ ден за покупки е петък. Тогава ще сте достатъчно уморени и рискът да похарчите прекалено много пари е нищожен.

Риби

Тази седмица бъдете боец. Имате вътрешната си убеденост и не позволявайте на никого да разклати вярата ви в убежденията. На смелите и Господ помага, не го забравяйте. В никакъв случай не показвайте колко ви е трудно, бъдете бойци. Пийте успокоителни чайове, ако имате нужда, но не прибягвайте до алкохола. Може да имате моменти на слабост, но помнете, че те ще отминат много бързо. Успехът ви е гарантиран.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com