Седмичен хороскоп за 23-29 септември

38290
Седмичен хороскоп за 23-29 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Новата седмица ще бъде изпълнена с романтика и промени. Мислите, чувствата и обстоятелствата в живота ви ще бъдат подложени на колебания. Не бъдете прекалено упорити и инатливи. Опитайте се да намерите някакъв компромисен вариант при решаването на лични проблеми. Нека отлагането на изпълнението на вашите желания не ви се струва някаква трагедия. Много добре ще ви се отрази да предприемете пътуване. То ще ви разсее от проблемите, които ви измъчват в момента и ще обогатят светогледа ви.

Телец

През тази седмица ще имате възможността да се проявите като храбър и любящ човек. Не е изключено да попаднете в ситуация, в която да изявите тези си качества и това да ви донесе слава. В здравословно отношение пазете главата и очите си. Ако страдате от сърдечни проблеми при най-малкото неразположение не се колебайте да посетите лекуващия ви лекар. Ако искате да се представите пред някого в най-добрата си светлина изберете денят за изява да бъде сряда.

Близнаци

Предстои ви период на предизвикателства от служебен характер. Сега ще можете да изкачите много върхове. Благодарение на силните качества от характера вие ще се придържате плътно към идеите си с такава настойчивост, че това ще предизвика уважението на всички околни, дори на съперниците ви. Каквото и предизвикателство да срещнете сега, на какъвто и натиск да бъдете подложени , няма да се огънете и победата ще бъде ваша.

Рак

През тази седмица до голяма степен за успехът ви ще допринесе красноречието и умението ви да говорите. Хората на изкуството ще имат своя звезден час. С пълна сила това се отнася до тези, които се занимават с музика и по-конкретно с пеене. Някои от вас може да изживеят любов от пръв поглед. Най-вероятно това ще се случи в приятелска компания, но може и да възникнат внезапни романтични чувства към човек, когото сте познавали отдавна и до момента сте възприемали единствено като приятел.

Лъв

Дневен хороскоп за 23 септември

Овен Този понеделник няма да имате пълно съгласие с околните. Не го превръщайте в драма, а намерете начин как да представите мислите, ...

Най-добре за вас ще бъде да посветите седмицата на партньорските отношения. Вероятно ще бъдете доста емоционални. Дадено събитие може да ви върне към отминали събития и страсти, които вие сега си припомняте. Нека, обаче да е за добро. Безсмислено е да измъчвате половинката си с ваденето на скелети от гардероба. Така може да застрашите едни наистина качествени отношения. Последните дни на седмицата може да наложат пътуване или преместване. Това едва ли ще бъде срещу вашето желание, дори напротив – ще ви достави удоволствие.

Дева

През тази седмица ще имате възможност да постигнете пробив в работата. Дори е възможно да получите повишение. По-вероятно обаче е да получите сериозно увеличение на заплатата. Бъдете внимателни, за да не пропуснете шанса си. Сряда ще ви подари един истински щастлив ден, в който ще се почувствате разбрани и обичани. През почивните дни заложете на нещо нестандартно, като преживяване, за да изпратите лятото подобаващо.

Везни

Новата седмица ще ви поднесе изпитание. Ще срещнете ситуация, в която ще трябва да покажете своите силни качества. Това ще бъде  проверка и изпитание за характера ви.  Не бъдете крайни в поведението си, това няма да е във ваша полза. Придържайте се към златната среда и към традиционните методи на действие. Бъдете отговорни към здравето си и не пропускайте да обърнете внимание на това, което ви тревожи.

Българско участие в наградите за най-абсурдните научни изследвания "Шнобел" на Харвард

В Харвардския университет раздадоха за 29-ти път наградите Шнобел, които всяка година се присъждат за десетки научни постижения, "които...

Скорпион

Новата седмица може да ви донесе някои трудно в общуването и комуникациите. През този период не се захващайте с неща, касаещи пътуване в чужбина, висше образование и съдебни дела. Освен това ще имате пречки и в служебните отношения. Всичко това може да се отрази зле на нервите, а от там и на здравето ви, на което трябва да обърнете особено внимание. Не правете нищо друго освен да почиване през почивните дни.

Стрелец

През цялата седмица няма да ви напусне чувството за неудовлетвореност. Каквото и да правят околните и най-вече близките ви, все няма да е това, което искате. На всичкото отгоре, звездите ще ви предложат и немалко съблазни и вие просто няма да може да им устоите. Именно затова ще имате недостиг на време за основните си задължения. Мобилизирайте всичките си сили, за да поддържате доброто в себе си и най-благородните си качества.

Козирог

Учени: Плешивите мъже са по-атрактивни за жените

Изследователи от Университета в Пенсилвания доказват, че плешивите мъже могат да бъдат по-мистериозни за жените от тези, които имат кос...

През тази седмица може да преживеете сътресения , заради налагащи се промени във връзката ви, ако не сте обвързани с брак. Вероятно  няма да сте доволни от сдържаността на партньора си, но помнете, че не всички имат вашия огнен  темперамент. Ако решите да споделите проблемите си с ваш приятел, бъдете готови, че може би и той ще посочи по-скоро ваши проблеми. Това може да изостри и отношенията ви с него. Не горете мостовете зад себе си, а направете един честен анализ на себе си. Разбира се, вие имате право да не се с някого, който не ви харесва.

Водолей

През новата седмица ще усетите разтоварване, напрежението ще спадне. Сега може да си възвърнете романтичния баланс в живота. Все пак бъдете разумни и не предприемайте действия, които биха променили живота ви кардинално. Не се превръщайте в нечия жертва, но и не действайте само от егоистични подбуди. Последните дни на периода помислете за вашето усъвършенстване. Намерете време за курс по чужд език или друго занимание, което ще допринесе за развитието на интелекта ви.

Риби

През тази седмица не оставайте длъжници никому. Много вероятно е да изпреварите събитията. Не дължите обяснение за вашите действия, ако те не пречат на някого. Бъдете устремени и верни на себе си. В средата на периода ви очаква предизвикателство, свързано с професионалния ви живот. Дайте всичко от себе си и ще се справите блестящо. В края на периода повярвайте в чудеса и те непременно ще ви се случат. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...