Седмичен хороскоп за 24 - 30 октомври

52840
Седмичен хороскоп за 24 - 30 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица ще ви даде много надежда. Още в понеделник запретнете ръкави и се заемете с реализацията на новите ви идеи. Във вторник наблегнете на конкретните действия, ако е необходимо проявете повече напористост. За сряда оставете преговорите и осъществяването на срещи с важни хора. В четвъртък може да намалите темпото и да се заемете с дейности, които са ви приятни. В петък няма как да се разграничите от задълженията си и ще трябва да ги изпълните съвестно. Събота и неделя посветете на развитието си. Посетете изложба или театрална постановка, купете си книга.

Телец

Тази седмица обещава да ви дари с много красота. Периодът е подходящ за добавяне на повече творчество в ежедневието ви. Първите дни от седмицата може да си позволите да прекарате повече време по магазините, за да изберете нови аксесоари за дома ви. В сряда ви очаква интересен разговор, но вечерта може да се наложи да изясните отношенията си половинката. Ако се налага да се извинявате - направете го още в четвъртък. В петък може да планирате романтична среща, за да изгладите недоразуменията с любимия ви човек. Събота и неделя не прекалявайте с плановете, тъй като може да се почувствате изтощени, вместо отпочинали.

Близнаци

Тази седмица на преден план е добре да изведете грижите за децата ви. В понеделник се запознайте със ситуацията, като се чуете с класния ръководител. Във вторник има риск да си изпуснете нервите. Ако искате да се договорите нещо с детето използвайте за това сряда. В четвъртък може да се поглезите заедно и да излезете навън. В петък ще е приятно и за двама ви да отидете на кино. Събота и неделя измислете занимания, които ще занимават ума ви. Отделете време и за физическа активност .

Рак

Новата седмица може би няма да ви зарадва с времето, но настроението обещава да е на ниво. Още в понеделник ще се отделяте от тълпата и изобщо да не ви пука от завистливите погледи. Във вторник даже може да направите някакво импровизирано парти, с което да съберете очите на колегите си. В сряда не пропускайте възможността да се свържете с човек, който отдавна ви бяга. Четвъртък обещава да ви поднесе подарък под формата на признание от любим човек. Петък ще бъде една прекрасна прелюдия към почивните дни, в които ще имате пълната свобода да правите, каквото ви сърце иска.

Лъв

Тази седмица от вас ще се изисква да действате на пълни обороти. Възможно е толкова да не ви свърта, че в понеделник да станете още по тъмно, за да сте напълно подготвени. Не разкривайте всичките си козове обаче още в началото. Вторник е денят за най-решителните действия и крачки. За взимането на решение изчакайте да се запознаете с мнението на всички, които са въвлечени в делата ви. Това ще разберете най-добре в сряда. Четвъртък и петък може да се отдадете на наблюдение на реакциите на партньорите ви, като прокарвате идеите си вече не толкова шумно, но все така убедително. През почивните дни няма да ви свърта на едно място и най-вероятно ще правите планове на следващите си действия. Ако това ви разтоварва – защо не.

Дева

Седмицата обещава да бъде наситена с много промени. Единственото условие, за да се случат е да дойдат от вас самите. Понеделник може да си оставите време за размисъл, но нека не продължава прекалено дълго. Във вторник е добре да започнете ударно с най-важното от нещата, които искате да преработите. В сряда е добре да не пропускате съвет от близък човек, особено ако се касае за личността ви. В четвъртък вече ще сте толкова прекрасни, че съществува риск да прекарате деня в съзерцание на собствената ви личност. Петък може да посветите на подредбата на дома ви. Това наистина ще ви разтовари. Събота и неделя има риск да бъдете въвлечени в хаос от разходки и разговори с приятен човек. Не се дърпайте много и не го критикувайте, това е една от необходимите промени във вас.

Везни

Сега ви е паднало да постигнете всичко онова, което през последните месеци не сте успели. Още в понеделник действайте с размах и не оставяйте на другите никакъв шанс за реакция. Във вторник може да ви бъде потърсена сметка, но едва ли ще позволите нещо повече от това опонента ви да си отвори устата. Все пак правете всичко с усмивка, така ще постигнете много повече, особено в сряда. Четвъртък и петък ще имате време да се наслаждавате на бавната агония, на засегнатите от действията ви. Хубаво е да отделите малко време, за да ги потупате по рамото, тъй като ще са ви необходими и в бъдеще. В събота и неделя рискувате да се прехвърлите ентусиазма си върху близките в семейството. Най-добре не го правете и се отдайте на тотален мързел.

Скорпион

Тази седмица ще ви изненада. Всеки ден и всеки час ще ви дебне промяна и то от там, където най-малко очаквате. В понеделник ще прекарате повечето време в адаптация, тогава най-добре не предприемайте никакви резки движения. Вторник може да се опитате да се бунтувате, но едва ли ще ви се получи. В сряда ще бъдете изумени от това, че ще бъдете победени в словесен двубой, рискувате дори да се влюбите в този човек. В четвъртък от безсилие може да видите дори някакво удоволствие в това, че някой е взел надмощие над вас, но това няма да продължи дълго. В петък е добре да намалите темпото и да се пазите от резки изказвания. Събота и неделя най-добре си останете вкъщи и намалете комуникацията до минимум. Дайте си време за размисъл.

Стрелец

Тази седмица ще ви е трудно да се справите с обстоятелствата. Добре е от рано да си дадете сметка, че именно вие сте ги довели в живота си и сега ще трябва да се справите сами с тази задача. Най-успешен ден ще е понеделник, а във вторник трябва да направите всичко възможно, за да контролирате нервите си. Сряда и четвъртък нека преминат в комуникация, но е много важно да приемете ролята на слушател. Важно е да се опитате да разберете мотивите на другите хора. В петък ще сте прекалено уморени, важното е да се погрижите за физическото си състояние, но без да преигравате. Събота и неделя не се задържайте прекалено много време в леглото. Намерете време за физическа активност.

Козирог

Това са най-изкушаващите жени според зодията

Ако има нещо по-изкушаващо от десертите, то това са жените! А какво ще стане, ако ги обединим в едно? Една много прекрасна комбинация. ...

Седмицата ще премине бързо, бързо. Още от понеделник събитията така ще ви погълнат, че дори няма да разберете как е преминал този ден. Във вторник у вас ще се надигне вълна на недоволство, на която ако се отдадете в сряда ще трябва да се извинявате много и на много хора. Четвъртък ще ви покаже, че нещата не са толкова безнадеждни, колкото ви се струва. Петък ще имате шанса да се скатаете, но работата ще се натрупа, така че по-добре не го правете. Едно пътуване през почивните дни ще изтрие всяка отрицателна емоция от главата ви.

Водолей

Седмицата ще ви дари с много хумор. Заслугата ще изцяло ваша и спокойно може да се гордеете с това. Започнете понеделник с песен, виц или каквото и да е само да не е скука. Във вторник не се колебайте да разпуснете като потанцувате у дома или си направите разходка с бързо ходене, в продължение на поне един час. Сряда и четвъртък отделете на планирането на посещаване на културни мероприятия в близките седмици. Не оставяйте душата си без храна. В петък може да импровизирате като посетите клуб за танци, йога или да медитирате у дома. Събота и неделя с чиста съвест може да се отдадете на всички удоволствия, които отдавна не сте си позволявали.

Риби

Седмицата ще ви завари в пълен хаос в главата ви. Не че е нещо ново, но този път ще ви е наистина трудно предвид настъпващата зима. Много е важно в понеделник да спазвате всички правила и граници и дори да не си помисляте да излизате от тях. Във вторник енергията ще ви е в излишък, използвайте я, за да наваксате пропуснатото в работата. В сряда може да чуете добри думи, които ще ви дадат криле, от които толкова много ще имате нужда. В четвъртък не се отпускайте, въпреки че ще ви се струва, че най-важната работа е свършена. Използвайте времето, за да огледате направеното. Събота и неделя намерете начин не само да се разтоварите, но и да откриете метода, с помощта на който да бъдете още по-ефективни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Ето какво да направите след развода с брачната си халка и годежния пръстен

Как да разберете още в магазина, че плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати

Открийте заболявания, за които не подозирате с този бърз домашен тест

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com