Седмичен хороскоп за 24-30 юни

25877
Седмичен хороскоп за 24-30 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Седмицата е подходяща за уединение и почивка сред не гъсто населено място сред природата. Точно там ще чуете най-ясно сигналите, които душата ще ви изпрати. Някои представители на знака ще се сблъскат с нелицеприятни качества от характера на партньора, които до този момент са останали скрити или не толкова силно изявени.  Само вие може да решите дали ще успеете да ги приемете и надмогнете.

Телец

Седмицата може да доведе до появата на внезапни събития, които да променят кардинално живота ви.  Не трябва да ви е страх от тези промени. През изпитанията успешно преминават онези, които честно признават грешките си и не се страхуват да се променят към по-добро. Това, което може да ви спре по пътя към успеха е ако проявите непостоянство. Упоритата работа и дисциплината ще ви помогнат да излезете на върха.

Близнаци

Тази седмица не си позволявайте внезапни избухвания и обвинения към партньора ви. Бъдете търпеливи и толерантни към него. Ограничете притока на гости у дома ви, ако сте семейни. Прекаленото присъствие на външни хора може да доведе до конфликти. Интуицията ви, както винаги ще е на висота и няма да ви подведе. Каквото и да ви говори, не пренебрегвайте сигналите ѝ.

Рак

Тази седмица на преден план ще излезе всичко, което е свързано с отношенията и общуването. Събитията, които ще се случат ще оставят своя отпечатък върху отношенията ви с останалите. Някои връзки може да се заздравят, но други е възможно да приключат. Не бива да тъжите при втория вариант, обаче. От живота ви ще си отидат тези отношения, които са се изчерпали, носят ви само конфликти или от самото начало са били фалшиви и нестабилни.

Лъв

Дори приключилата любовна история не бива дави натъжава, защото това със сигурност е за ваше добре. Много скоро в живота ви ще се случат нови и ценни неща, които ще ви отворят очите за това в какво ограничение сте живели до момента. В никакъв случай не поглеждайте назад и не молете когото и да било да остане с вас, ако това е не е неговото желание.

Дева 

Тази седмица ще трябва да поработите по засилване на сигурността  и стабилността в живота ви. Направете всичко със собствените си сили. Не подозирате какви ресурси притежавате. Не се подавайте на желанията на другите. Упоритите и  трудолюбиви от вас ще имат своите звездни моменти в работата. Но и тук ще трябва да проявите търпение. Едва към средата на месеца ще усетите известна сигурност в подобряването на финансовото ви положение.

Везни

Седмицата ще е успешна за онези, които не боят от промяната, но без да обвиняват да това другите. Необходимостта трябва да дойде от вас самите и след признаването на собствените ви грешки и пропуски. Само тогава тя ще ви донесе положителни последици.  Умереността във всичко ще е гаранция за благосъстоянието ви. Сега не е момент за инвестиции.

Скорпион

Тази седмица някои представители на знака може да почувстват физическо неразположение, чиито симптоми ще затруднят специалистите. Бъдете търпеливи и спазвайте стриктно лекарските указания. Изключете алкохола, мазната храна и всичко, което може да навреди да организма ви. Не пропускайте да се разхождате в продължение на едни час поне три пъти седмично.

Стрелец

През тази седмица трябва да се погрижите за сигурността си. Бъдете предпазливи във всяко едно отношение, във всяка сфера от живота ви. Не разгласявайте плановете си, не споделяйте постиженията, не разкривайте мечтите си. Не е лесно – така е. Но тази линия на поведение сега е гаранция за доброто ви. Тези от вас, които имат тайна връзка ще трябва да са много дискретни.  

Козирог

Дневен хороскоп за 24 юни

Овен Днес съдбата ще бъде благосклонна към вас, но това не означава, че може да се развихрите и да си позволявате непозволени неща. Не...

През тази седмица се въздържайте се от прекрачване на моралните норми. Това може да разруши личния ви живот, особено ако сте семейни и имате деца. Периодът дава чудесни възможности за тези от вас, които искат да продължат образованието си или да повишат квалификацията си. Смело се записвайте на курсове за изучаване на чужд език или дори нов занаят. Дипломатичността трябва да ви води и в служебните ви отношения. В противен случай може да станете жертва на интриги и заговори.

Водолей

През тази седмица по отношение на финансите бъдете сдържани и пестеливи. Желанието ви да поднесете скъп подарък ще ви постави в затруднено положение. Оставете сериозните покупки за по-късно. Не купувайте  и евтини неща, тъй като ще трябва да ги заменяте с нови по-качествени и съответно по-скъпи. Сега е добре да направите разтоварващата диета с повече плодови сокове. Ако сте пушач, опитайте се да намалите цигарите, правете повече дихателни упражнения.

Риби

През тази седмица всяка ваша грешка ще бъде разглеждана под лупа и разгласяване, все едно не сте имали постижения преди това. Ето защо ще трябва да сте нащрек през цялото време. Неприятното е, че подобни ситуации ще изникват без предупреждение и като гъби след дъжд. Провокации също няма да липсват, но помнете, че през този период на тях ще устоят тези, които съумеят да сдържат нервите си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com