Седмичен хороскоп за 24 февруари - 1 март

49884
Седмичен хороскоп за 24 февруари - 1 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица проявете повече вяра. Понякога е добре да се върнем към детското в нас. Не всичко в живота може да са сметки. Опитайте се да бъдете чисти в мислите и в действията си. Това ще ви даде умиротворение. В сряда и четвъртък не вярвайте на сплетни. Рискувате да станете жертва на подобни изказвания. В петък намерете време да зарадвате любимия си човек. В събота и неделя не се състезавайте и не се опитвайте да докажете себе си. 

Телец

Тази седмица не правете компромиси със себе си. Това важи, както за личния, така и за служебния ви живот. Много добре знаете цената на труда и на усилията си, за да се давате лесно и на "безценица". Не се страхувайте, че няма кой да ви оцени. Нужно е само малко време, за да бъдете забелязани, от когото трябва и да получите. В личния живот в средата на седмицата ви очакват приятни събития. Ще се почувствате обичани и това няма да е илюзия. Почивните дни посветете на романтика и създаването на незабравими спомени.

Близнаци

Тази седмица ще получите добри новини. Някои от тях закъснели, но това не трябва да помрачава щастието ви. Сега имате повод да вървите с гордо вдигната глава и да сте доволни от себе си. В сряда ще бъдете помолени за помощ от ваш приятел - не му отказвайте, но и поставете граници на помощта. В петък ще бъдете поканени на специално събитие - не си мислете, че мястото ви е не е там. Отидете и се забавлявайте. В събота и неделя обърнете внимание на семейството си. Сега те имат нужда от вас повече от всякога. 

Рак

През тази седмица няма да имате равни на себе си. Това ще ви донесе много дивиденти и ще се уверите колко хубав може да бъде животът. Лошата новина е, че с хубавото бързо се свиква и ако искате да продължава все така не трябва да забавяте темпото. В личен план рискувате да пропуснете доста важни моменти и да направите непростими грешки. Нямате време за вайкане и чудене - действайте бързо, за да не пропуснете любовта на живота си.

Лъв

Зодиите, които си подхождат

Вижте кои зодии си подхождат - най-добрите комбинации! КОЗИРОГ (23 декември - 20 януари) Козирог Представителите на тази зодия са б...

Тази седмица може да е доста стресираща и прекалено емоционална за вас. Вие, разбира се, ще се справите, но внимавайте това да не е с цената на важно приятелство. Във вторник не трябва да се поддавате на песимистично настроение, прогонвайте мрачните мисли далеч от вас. Опитайте се да не оставяте проблемите да повлияят на отношенията ви с другите - те не трябва да страдат от вашите нерешени въпроси. В четвъртък ситуацията ще се изясни и ще се промени към по-добро. В петък организирайте парти с приятели, а събота и неделя си оставете за релакс от тежката вечер.

Дева

Тази седмица, по пътя ви към реализирането на вашите планове ще има много изкушения, които могат да ви отведат в грешната посока. Бъдете внимателни, особено когато боравите с наскоро получена информация. Възможно е някои неточности да ви подведат. Ако главата ви е пълна с идеи, опитайте се да не вземате сериозни решения в сряда и четвъртък. В петък ще получите важни новини, които ще променят погледа ви върху ситуацията. През почивните дни се пригответе за приятни изненади в личния си живот .

Везни

През тази седмица ще ви трябват такива незаменими качества, като внимателност и концентрация. Наблюдавайте внимателно хода на събитията, защото във всеки момент всичко може да се обърка. Ако не сте в състояние да промените обстоятелствата, опитайте се да промените собственото си отношение към тях. Това ще помогне да разпръснете облаците, които се събират над главата ви. Сега е важно да сте недостъпни за критиката на другите. Каквото и да става не преставайте да вярвате в себе си.

Вълнуващо приключение очаква 5 ЗОДИИ до края на февруари

Може да ви се струва, че февруари вече отминава, а с него и повечето от бурните моменти, свързани с деня на влюбените, но планетите са ...

Скорпион

През тази седмица пътят на Съдбата може да ви подготви неочаквани завои, така че прекомерната предпазливост няма да навреди. В понеделник и вторник е препоръчително да бъдете внимателни и да отделите време за приключване на старите дела. Останалите дни са благоприятни за опити за нови приходи. От четвъртък преговорите и контактите ще бъдат значително улеснени, което ще ви позволи да правите други неща в свободното си време. Почивните дни са благоприятни за решаването на семейни проблеми и създаване на уютна, комфортна атмосфера у дома.

Стрелец

През тази седмица е препоръчително да възобновите прекъснатите бизнес и лични контакти. Изглежда, че напразно сте се разделили с важен за вас човек. Сряда е важен ден, който може да има сериозни последици, но и резултати за бизнеса ви. Истината е, че вие сте отговорни за всичко, което ви се случва. През втората половина на седмицата няма да има почти никакви проблеми в работата. Това ще е добро време за саморазвитие и самоусъвършенстване. Опитайте се да не обръщате внимание на малки неудобства. Гледайте към голямата цел.

Козирог

Естествени камъни според зодията

В много култури се смята, че природният камък притежава сила и необяснима енергия. Приема се, че всеки представител на Зодиака има собс...

През тази седмица висшестоящите ще наблюдават работата ви, така че бъдете изключително внимателни, в това, което правите. Във вторник и сряда ви очакват много срещи, благодарение на които можете да получите неочаквана и най-важното, много ценна информация за себе си и бизнеса ви. В петък не допускайте прекомерна суматоха в мислите и действията ви. Пазете се също от  появата на завист и алчност. През уикенда организирайте парти и поканете вашите добри приятели.

Водолей

През тази седмица Съдбата ще ви постави някои препятствия. Нито едно от тях няма да е невъзможно за преодоляване. Най-важното е да сте спокойни и уверени в себе си. До сряда можете да излезете от блатото на текущите проблеми в работата и да се занимаете с нещо по-приятно. В петък е препоръчително да не се изнервяте напразно. Пазете се от интригантстване, колкото и изкушаващо да ви се струва.  

Риби 

През тази седмица, колкото повече давате, толкова повече ще получавате. Още в началото на периода ще имате възможност да си осигурите солидна печалба от инвестициите, които сте направили по-рано. В личния ви живот ще настъпят сериозни промени. Много от проблемите ви ще изчезнат и вие ще разберете какво е истинската любов и как тя може да донесе радост. Не забравяйте колко важно е чувството за хумор за лекотата и разнообразието в отношенията. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Трябва ли да накисваме зеленчуците във вода, сода за хляб или оцет?

Неправилното дишане: Много подценявано, но ето до какви проблеми води

Дженифър Лопес настоява за деца от Бен Афлек: Реакцията на актьора

Как най-лесно се маха боя за коса от лицето?

5 признака, че пиете твърде много кафе

Как да се справим с безсънието причинено от стрес?

Защо жените се нуждаят от повече сън от мъжете?

4 правила за съхранение на храна в хладилника, за които може би не знаете

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com