Седмичен хороскоп за 25-31 май

16539
Седмичен хороскоп за 25-31 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица пред вас ще се открият нови хоризонти. Във вторник се постарайте да сте на първа линия. Сега е много важно да изпреварите конкуренцията. В сряда и четвъртък ще се наложи да направите някои отстъпки в личния живот, ако искате да има мир и спокойствие. Ако пък държите на своето ще трябва да понесете последиците.

Телец

През тази седмица ви очаква много красота. Ще бъдете обградени от всичко и всички, които сте искали. Малко вероятно е нещо да не се получи по Ваш вкус. След като се насладите на полученото ще е добре да се замислите как да се отблагодарите за това. Не забравяйте за принципа на баланса, на който се крепи всяко щастие.

Близнаци

През тази седмица е добре да сте щедри към близките си. Сега те ще се нуждаят изключително много от вашата подкрепа. В средата на седмицата не се подавайте на обещания за лесна победа. Много по-добре ще бъде да сте наясно със силите си вместо да се опирате на илюзиите. В края на периода не пренебрегвайте молба от страна на приятел. 

Рак

През тази седмица шансът ще е на ваша страна. Имате възможност да постигнете много в лично отношение. Ще получите и своето възмездие в партньорските отношения, точно в момент, когато си мислите, че по-зле не може да бъде. За целта не споделяйте много от това, което сте замислили. Петък е добър ден за контакти с хора, които биха могли да ви свържат с други в търсенето на нова работа.

Лъв

През тази седмица е възможно нервите ви да не издържат и ще ви бъде много трудно да сдържате емоциите си. Тогава трябва да сте по-отстъпчиви и мъдри, което ще ви помогне да разсеете облаците, които са се струпали над главата ви. В края на периода задължително прекарайте в истинска почивка – никаква домакинска  работа или проверяване на служебната поща.

Дева

Седмицата няма да е една от най-спокойните, така че запасете с достатъчно положително мислене. Вероятен е конфликт с приятели, както поради лошо стечение на обстоятелствата, така и поради негово несдържано поведение или и двете. В тази ситуация запазете спокойствие и не горете мостовете зад себе си. Знаете, че ще мине време и кавгата ще се забрави, но лошите думи, може би, не.

Везни

През седмицата може да бъдете ухажвани от човек, който не ви е безразличен. Ако ви привлича само физическата страна на нещата, обаче, по-добре не се подавайте на изкушението. През целия период ще се отрази благоприятно на служебното ви положение, колкото и трудни да ви се виждат задачите ви.  Нито за миг не се съмнявайте в себе си, но не си позволявайте да се отпуснете.

Скорпион

През тази седмица звездите ви съветват да не взимате важни решения и да не предприемате важни стъпки. Това е така, тъй като ще сте прекалено възприемчиви към съветите на приятелите си, до такава степен, че неволно ще им позволите да диктуват живота ви. Прекалената ви впечатлителност и възприемчивост точно сега няма да ви донесат положителен резултат.

Стрелец

През тази седмица някои представители на знака ще са потопени изцяло в любовната връзка, която са започнали наскоро и ще имат своите моменти на неповторимо щастие. Ако пък се опитвате да се отървете от натрапчиво поведение - единственото спасение е да се потопите в работа или учене. Така ще работите единствено за себе си и ще обогатите светогледа си.

Козирог

3 зодии ще се СГОДЯТ през юни

До юни остават по-малко от 10 дни и е време да се настроим за това, което е приготвил летният месец. Някои от зодиите ги очаква освен о...

Новата седмица ще е изключително подходяща за творчество, а за работещите- за тяхната кариера. Ще бъдете изпълнени с енергия и идеи, които ще ви тласкат напред и ще ви помогнат да предизвиквате възхищението у околните. Уикендът може да започне още в петък - най-добре ще бъде да направите това в компанията на семейството си. 

Водолей

През тази седмица се опитайте да не давате повод на шефовете си да се сещат за вас. Ако все пак се наложи бъдете дипломатични, не предявявайте претенции и не изяснявайте отношенията си. Не и сега. Ако все пак ви предстои подобна среща може да си направите предварителен сценарий, който да изиграете през огледалото.Каквото е да се случи не се срамувайте от себе си.

Риби

Тази седмица може да бъде решаваща за вашите отношения. Емоциите ви ще излизат от контрол и не е ясно дали решенията, които взимате ще бъдат далновидни. Опитайте се да си представите последиците на това, което правите. Помнете, че не може да очаквате от другите това, на което вие сте способни. Понякога не е лошо човек да е малко или повече актьор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Ето какво да направите след развода с брачната си халка и годежния пръстен

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com