Седмичен хороскоп за 25-31 март

14610
Седмичен хороскоп за 25-31 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица обстановката в работата ще изключително успешна така че сега е моментът за атакуването на кариерни върхове. Най-важното е да си поставите реални цели а, а да не губите време в преследването на химери. Дори едно разочарование може да ви откаже от активна дейност за дълго време напред. В личен план всичко ще зависи от вас и най-вече от умението ви да общувате непринудено и без критика. Всеки знак, че мислите че сте нещо повече от половинката ви може да доведе до сериозен конфликт.

Телец

Това е седмица, в която да си поставяте реални цели да не преследвате изпълнението на непосилни задачи, тъй като така само ще изхабите силите си, а сега не разполагате с кой знае колко ресурси. Опитайте се да намалите напрежението и да си поставяте реални цени. Психическият баланс ще е най-добрата основа за всичко което правите. Това важи както за работата ви, така и в личния живот. В края на седмицата страстите ви може да надминат границата на разумното, което да ви вкара в обяснителен режим с половинката ви.

Дневен хороскоп за 25 март

Овен Този понеделник е добър ден за финансови операции и преследване на печалба. Освен това ще имате успех и при преговори за повишава...

Близнаци

През тази седмица ви очаква пътуване което сериозно Ще разнообрази ежедневието. Ако сте в командировка не се колебайте да комбинирате полезното с приятното. Дайте всичко от себе си, за да блеснете в служебно отношение. Сега ще имате възможността да направите незабравимо впечатление на много специален човек. Разкрийте истинската си същност, проявете чувството си за хумор и необятността на душата ви. Бъдете такива каквито сте и ще спечелите много повече, отколкото сте мечтали.

Рак

През тази седмица ще получите предложение да участвате в нов служебен проект. Интересът ви ще е на ниво, но е възможно да изпитате съмнения относно уменията ви да се справите с предизвикателството. В крайна сметка няма как да разберете без да опитате и това е точно това, което трябва да направите. Впуснете се в предизвикателството. Понякога верните стъпки се учат процеса на работата. Най-вероятно това ще се случи и с вас.

Лъв

4-те най-предпочитани зодии жени от мъжете

На някои зодии им е писано да бъдат с един човек завинаги. Някои жени имат качества, от които мъжете не могат да се откажат и за това ...

Тази седмица ви очакват интересни промени и предизвикателства свързани с личния ви живот. Непредвидено обстоятелство ще промени ситуацията в семейството ви и ще наложи да действате гъвкаво и мъдро. Страхът и паниката никога не са били добри съветници. Направете така, че да мислите далновидно и колкото се може по-далече в бъдещето. Не си позволявайте да нагрубявате никого и да горите мостове зад себе си. За да помогнете на организма си му осигурявайте достатъчно движение на чист въздух.

Дева

Това седмица, в която да бъдете максимално практични. Ще се наложени да се придържате максимално към реалността и да оставите мечтите за един по-късен етап. В средата на периода ви очаква запознанство с човек, който може да ви обещае сериозна подкрепа в работата ви. Поинтересувайте се обаче каква ще е цената на тази помощ и дали не си заслужава да се справите сами. В личен план не давайте напразни обещания, особено ако се касае за дейности, които са ви неприятни.

Везни

През седмицата може да настъпи изненадваща промяна в плановете ви. Дори ваши действия да са допринесли за това, не се измъчвайте от чувство за вина и не позволявате на никого да ви го вменява. В крайна сметка всеки има право да решава как да постъпи с живота си. През почивните дни се отдалечете от всички проблеми и си дайте възможност да възстановите психическите и физическите си сили.

5-те най-ревниви ЗОДИИ

Всички изпитваме ревност понякога, но при някои от нас тя е толкова силна, че не можем да се преборим с нея. Това ни създава много пр...

Скорпион

Тази седмица ще загубите старо приятелство, но ще спечелите ново. Животът е непрекъснато движение и в това няма нищо лошо и тъжно. Самите ние се променяме и често не съзнаваме, че сме надраснали стари отношения, които не ни носят нужното удовлетворение. Заредете се пролетно настроение и погледнете напред и нагоре!

Стрелец

През тази седмица ще надскочите себе си. Склонни сте да дадете прошка на човек, когото обичате много, но имате прекалено различни характери. Намерението ви е най-правилното и ще видите, че нещата ще потръгнат в правилната посока. Опитайте се да не съдите хората, защото са различни и да се допълвате взаимно. Ще научите много нови неща.

Козирог

Двете зодии с любовни проблеми през април

Колкото и прекрасен месец да е април, събуждайки живота след зимен сън, за някои зодии няма да е съвсем перфектен. Ето кои са двете зо...

Това е седмица, в която смело може да започнете да очертавате рамките на нов проект. Мислете за него, като за нещо пожелателно и незадължително, за да направите нещата с максимално желание и вдъхновение. За първите стъпки по реализацията му има достатъчно време. В края на седмицата се посветете на семейството. Време е да помислите за един по-различен начин на лятна почивка тази година. Обсъдете добре всички подробности с половинката ви. 

Водолей

Тази седмица ви очаква сериозно признание за ваши професионални дейности. С вас ще се свържат хора, които биха искали да работят с вас. Интересно предложение може да ви насочи към идеята да се развиете повече в дадена, неизследвана до сега насока. Разнообразието е това, което поддържа интереса ни, така че не се колебайте да опитате силите си. 

Риби

Очаква ви активна седмица, в която ще ви е трудно да прецените с коя задача да започнете. Важното е да не губите време в чудене, тъй като ще загубите важно предимство. Не оставайте без работа. Спазвайте стриктно графика си и ще видите, че нещата не са толкова страшни, колкото ви се струват. Спокойствието и увереността ще ви дадат, така важната основа, за бъдещия ви успех.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com