Седмичен хороскоп за 25 септември - 1 октомври

32231
Седмичен хороскоп за 25 септември - 1 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е седмица, която е предназначена за това да се усъвършенствате в областта, в която работитет. Сами ще прецените, че няма за кога да губите повече време за предстоящите промени. Бъдете напълно сигурни в себе си, че ще се справите с предизвикателствата. НЕ пропускайте сряда като най-подходящ ден за промени. Много е важно да отговорите на всивчки запитвания, които получите. В личен план сте склонни да сте настъпателни, което няма как да се отрази добре на отношенията ви.

Телец

През тази седмица ще имате достатъчно работа, което е добре, защото няма да оставите на есенната депресия да ви превземе. Във вторник може да ви се стори прекалено натоварено, но в никакъв случай не си позволявайте да отлагате дела за друг ден. В средата на деня ще разберете, че ще имате време да всичко. Четвъртък и петък ще бъдат дни, в които ще завържете много полезни познанства. Опреснете знанаията си в обастта, в която работите в момента. През почивните дни си подарете нови преживявания. Ако сте самотни се вгледайте по-добре в хората около вас.

Близнаци

През тази седмица няма да ви е лесно да откривате информацията, която ви е нужна. Този факт може да ви докара до лудост и необмислени действия. Преди всичко направете така, че да се успокоите, а после помислете добре откъде бихте могли да си набавите необходимите данни. Не се колебайте да използвате всички канали, за които се сетите, дори с цената на това да излезете извън правилата на играта. Важното е да запазите в тайна източника на информацията.

Рак

Това е седмица, която най-добре да прекарате в пътешествия. Изберете близки, но непознати дестинации. Търсете спокойствието и впечатленията, но не такива, които са свързани с прекалено голяма суматоха. Сега ви трябва уединение и контакт с природата, в които да възстановят емоционалното ви равновесие. Подгответе се за есента така че да стабилни и нищо да не е в състояние да ви разконцентрира. Към края на периода ще сте наясно с главните предизвикателства през идния месец.

Лъв

Любовен хороскоп за октомври 2017 г.

Есента ще ни донесе много любовни трепети. Още с първия си месец, октомври, зодиите ще се събудят за любовта, ще получат едни от най-из...

През тази седмица ще имате възможността да се погрижите за увеличаването на финансите ви. Бъдете сигурни, че парите няма как да паднат от небето и че няма нищо лошо в твоа да направите своите предложения. Бъдете ясни в условията си и не отстъпвайте от предварително зададените параметнри. Може би няма да ви е лесно, но още в четвъртък или петък ще имате отговорите на най-важните въпроси и ще знаете как да действате. През почивните дни обърнете повече внимание на половинката ви. Работната седица е намалила общуването между вас, което може да доведе до пропаст в отношенията ви.

Дева

Седмицата обещава нова любов на онези представители на знака, които все още не са стрещнали своята половинка. Човекът, когото ще срещнете няма да покрива идеалната ви представа за партньор, но тези неща не се случват по команда. Оставете се да ви водят чувствата и интуцията и оставете сметките настрана. Ако пък не може да направите компромис с изискванията ви ще ви се наложи да почакате повече, докато намерите човек, с когото идващата зима ще ви се стори по-топла.

Везни

Хората се променят, особено след като навлязат в нова възраст. Може да имате някои противоречия с роднините ви. Не влизате в ненужни конфликти, а по-скоро се опитайте да потушите напрежението. Сега е важно да запазите добрите си отношения. Имайте предвид за бъдеще да избягвате темата и да не акцентирате върху различията между вас. В личен план ще има хармония между вас и партньора ви и това е най-важното. Концетрирайте вниманието си именно там и ще се почувствате по-добре.

Защо се разделят зодиите

Лесно е, когато хората се харесат и съберат, но понякога настъпва момент за раздяла. Ето каква може да бъде причината при различните зо...

Скорпион

Седмицата ще е изпитание за отношенията с колегите ви. Вероятно успехите ви са предизвикали нечия завист. Бъдете внимателни при изпращането на информация и ако имате и най-малкото съмнение изпращайте копие до доверен на вас човек или началник, а най-добре и двете. Избягвайте обсъждането на важни въпроси без свидетели. В личен план ви очакват романтични преживявания в края на седмицата. Бъдете себе си – така сте най-красиви и привлекателни.

Стрелец

Пътят ще е верният ви съветник през тази седмица. Ако усещате, че сте затормозени бъдете сигурни, че пътуването ще изчисти ненужните мисли и ще подреди останалите. Обърнете внимание на здравето си. Имате нужда от повече чист въздух и движение. Нека сега това бъде на преден план особено преди грипния сезон. В личен план не се очакват сериозни промени. Не се разделятайте със самотата ви с цената на всичко.

Козирог

3-те зодии, които ще намерят ГОЛЯМАТА любов до края на 2017 г.

Това са зодиите, които ще срещнат своята любов до края на годината. Не остава много време, но достатъчно, за да се влюбите и да усетите...

През тази седмица на преден план ще излязат въпросите, свързани с отношенията в семейството ви. От вас ще се изисква повече търпение и наблюдателност. Опитайте се да не реагирате веднага на всичко, което ви дразни. Това би усложнило нещата напълно излишно. Помислете за партньора ви, както мислите за себе си. Децата също ще имат нужда от повишено внимание. Запознайте се със седмичната им програма и не изпускайте от контрол заниманията им.

Водолей

Започва нов период за вас. Сега имате всички основания да имате повече самочувствие и увереност в себе си. А по този начин се покоряват върхове. В средата на седмицата може да получите интересно предложение за участие или основно реализиране на проект. Не му мислете и се заемайте. Може да се наложи да будувате няколко нощи, но ще спечелите много ако реализирате проекта. Срещите и уреждането на личните въпроси оставете за друг период.

Риби

Седмицата ще изиска от вас повече оптимизъм. Само вие може да се измъкнете от капана на депресията, който се опитва да ви плени. Не подценявайте силата на мисълта. Представете си всичко хубаво, което искате да ви се случи и го придружете с усмивка. Опитайте се да отделите време за сутрешна гимнастика или поне леко раздвижване. Това ще допринесе за тонуса ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...