Седмичен хороскоп за 25 юни - 1 юли

20120
Седмичен хороскоп за 25 юни - 1 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще имате грандиозни планове и размахът на идеите ви ще е достоен за възхищение. Главната ви задача ще бъде да се предпазите от кашата на хаоса, който може да настъпи, ако започнете да действате без ясен план. Начертайте стъпките си и пресметнете всичко необходимо за всяка една от тях. Щом приключите с това може да продължите напред. В личен план е време на привиден застой, който обаче създава базата на една хармонична връзка, така че не пришпорвайте нещата.

Телец

През тази седмица е много важно да запазите спокойствие. Още в понеделник в работата ще възникне изненадваща ситуация, която ще наложи промяна в плановете. Паниката няма да ви помогне в никакъв случай. Разпределете задачите разумно и се опитайте да се справите с наличностите. Напрежението може да рефлектира и върху личните ви отношения, така че бъдете умерени и там, за да не предизвикате ненужни конфликти.

Близнаци

Това е седмица, в която ще започне нов период в живота ви. Може да се наложи да жертвате от личното си време и дори от почивката ви, но няма да е разумно да прекъсвате процеса на вдъхновение, в който се намирате. Не очаквайте прилив на кураж от външи фактори и разчитайте само на собствената си вяра, за да усъвършенствате способностите си. Нека моментите ви на почивка бъдат сред природата и на тихо място.

Рак

Тази седмица ви очаква особена активност. Ще имате пътувания, свързани с работата ви. Не правете компромиси с външния вид, в някои срещи той може да бъде решаващ. В личен план има да наваксвате жестове и внимание, така че трябва да се разкъсвате, но резултатите ще си заслужават. При преговори и сключване на сделки настоявайте за повече и ще го получите. Скромността в служебно отношение сега няма да е уместна.

Лъв

Любовен хороскоп за уикенда

Овен Опитайте се да намерите някакъв баланс, защото личното ще надделява над партньорството. Откровен разговор може да доведе до стар...

Тази седмица ви предстои да изживеете катарзис по отношение на ценностите в живота. За кратко време неща, които са били от изключителна важност за вас може да се окажат напълно незначителни. Не си задавайте излишни въпроси, а следвайте интуицията си. Щом се чувствате добре с новия режим – значи сте на прав път. Не забравяйте, че нервите и здравето никой не може да ви ги върне.

Дева

Тази седмица заложете на красотата. Прекалената прагматичност вече ви мъчи и е време да отделите повече време от ежедневието си на духовността. Може да се запишете на курс по изкуство, което ви харесва. Освежаването на дома ви с ексцентрични аксесоари също ще допринесе за по-доброто ви настроение. Ако ви предстои да планирате почивката си изберете коренно различна дестинация и начин на отдих. Необходима ви е пълна промяна.

Везни

Първите два дни от седмицата ще бъдат изключително натоварени. Забравете за срещи и излизания с приятели в понеделник и вторник. Едва в сряда ще може да си отдъхнете и да се насладите на лятото (ако не вали!). В средата на седмицата може да получите покана за участие в интересен проект. Не се колебайте да се включите. Инициативата ще ви донесе много опит, но и знания и умения, които ще ви направят уникални в областта ви. В личен план е настъпило време за отвоюване на повече лично пространство.

Кафето пази сърцето

Редовно пиене на кафе защитава клетките на сърдечно-съдовата система от увреждания, съобщава MedicalXpress. Учени от Дюселдорфския уни...

Скорпион

Тази седмица няма ви създаде никакви трудности. Затова сега е моментът да прокарате своите виждания и идеи на работното място. Ако сте достатъчно настойчиви много скоро ще може да пристъпите към реализирането на плановете ви. При добро стечение на обстоятелствата може да очаквате и повишаване на приходите от дейността ви. В личен план не бъдете прекалено придирчиви към човека до вас. Не се ръководете от страховете ви и ще видите, че всъщност имате една прекрасна връзка.

Стрелец

През тази седмица ще получите примамливо предложение за работа. Важно е да сте реалисти и да не се подавате на нереалистични илюзии. Вторник също ще ви предложи изкушения, но в личен план. Опитайте се да пренасочите вниманието си. Най-добре предприемете кратко пътуване, но сами. Ако ви предстои да продължите обучението си използвайте втората част на седмицата, за да опресните знанията си или да натрупате нови такива.

Козирог

Как да се предпазим при гръмотевична буря

Предвид очакваните градушки и летни бури, повишена е и опасността от падане на мълнии. Експертът по мълниите Радослав Калчев обясни за ...

През тази седмица успехите ще дойдат при вас, благодарение на работата в екип. Не си и помисляйте, че ще може да се справите сами. Да, най-примамливо е цялата печалба да е за вас, но тя едва ли ще е толкова много ако се нагърбите с всичко. Партньорите ви сега може да се превърнат във верни спътници, с които бизнесът ви да се разраства до мечтаните размери. Един или два дни от седмицата отделете на почивка с вашата половинка.

Водолей

През тази седмица бъдете по-мъдри и разсъдителни от обикновено. Може би си заслужава да помислите дали не отстъпите лидерската роля на ваш колега. Не е възможно да контролираме всичко и винаги да сме на върха. Периодът е подходящ за промени в личния живот. Пропускате някои важни моменти, което може да се отрази на бъдещето на връзката ви. Сега е време да се погрижите за личното ви щастие.

Риби

Тази седмица събитията ще изискват от вас бързина, но в същото време е много важно да не правите прибързани стъпки. Заложете на адаптивността и най-добре не заемайте крайна позиция в спорове. Бъдете приятели, преди всичко на себе си и следвайте своите интереси. По-често си задавайте въпроса какво бихте спечелили или загубили от дадено действие. През почивните дни си осигурете пътуване далеч от мястото, където живеете. Имате нужда от нови хоризонти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

С какво се храни лисицата?
С какво се храни лисицата?

Въпреки че лисицата е хищник, нейното меню е твърде богато, като е разнообразено и с растителни съставки. Разбира се, в основата му, така или иначе,...