Седмичен хороскоп за 26 октомври - 1 ноември

24055
Седмичен хороскоп за 26 октомври - 1 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица няма да ви е лесно да убедите другите в идеите си. Това не е невъзможна мисия. Помислете върху методите, които използвате. Може би, ако не ви личи колко много държите да постигнете своето няма да срещнете толкова силно противоречие у другите. Средата на седмицата е добро време, в което да обърнете внимание на здравето си. В петък най-добре останете у дома и откажете покана за гостуване. В почивните дни заложете на тишината, активното общуване сега само ще ви умори. 

Телец

Това е седмица, в която вашите най-съкровени желания ще се сбъднат. Ще почувствате, че проблемите, които изглеждаха непреодолими, просто са изчезнали от живота ви. Можете дори да разчитате на най-неочаквани положителни събития в личен план и професионалната сфера. Ще разберете, че напразно сте се притеснявали. Повярвайте на чувствата си, сърцето ви няма да измами. Почивните използвайте, за да си направите своеобразен празник по случай хубавите събития.

Близнаци

Ако искате да постигнете успех, то трябва да определите границите и желанията си и ясно да знаете какво точно искате и при какви условия. Началото на седмицата ще е белязано от несигурност и безпокойство. Опитайте се да не издребнявате. Не се колебайте да помолите за помощ, ако имате нужда от такава. В четвъртък не рискувайте и не правете необмислени действия в личната сфера. Петък е добър ден за конструктивни предложения, контактите с ръководството ще бъдат полезни. През почивните дни се насладете на спокойствието на домашната атмосфера.

Рак

През тази седмица ще постигнете много и дори ще имате време да реализирате почти всичките си планове, които сте смятали за извънредни. Сега е много важно да вярвате в собствените си сили. Би било добре да се въздържате от шумни компании. Можете да разчитате на сериозен професионален успех във вторник. Когато общувате с приятели, опитайте се да избягвате саркастични изказвания и грубост, грижете се за собствените си и чужди нерви. Посветете почивните дни на домакинските задължения. Все пак не се претоварвайте.

Лъв

Тази седмица ще имате възможност да демонстрирате своята ерудиция и изобретателност. Висшестоящите ще оценят вашите постижения. Това е време за укрепване на професионалното и финансовото положение. Действайте в тази посока. В края на седмицата ще можете да реализирате лични проекти и да привлечете съмишленици на ваша страна. Не се съмнявайте в силните ви страни и възможности. В петък не са изключени конструктивни предложения от бизнес партньори. През почивните дни отдайте цялото си внимание и енергия на семейството. 

Дева

През тази седмица ще трябва да се стегнете. Сега не може да разчитате само на късмета си. Бъдете сигурни, че вие сте приятен събеседник, но през тези дни ще трябва да покажете нещо повече. В сряда ще стане ясно какви са били резултатите от усилията ви, но не спирайте да работите за вашето развитие. В петък ще получите похвала и поощрение, ако сте се постарали достатъчно. През почивните дни намерете сили да се отпуснете и да не мислите за нищо.

Везни

През тази седмица това, което ви е притеснявало ще бъде разрешено успешно. Така че вече можете да се отпуснете и да направите точно това, което искате. В личния ви живот ви очакват само приятни събития. Помислете дали да не задействате плановете за сватба или годеж. В средата на седмицата ваши роднини може да имат нужда от помощ в домакинството. В петък очаквайте добра новина. През почивните дни отидете на красиво място сред природата.

Скорпион

Това е седмица, в която ви предстои сериозно съревнование. Вашата цел ще изпълни всичките ви мисли, а от това може да пострада личния ви живот. Опитайте се да не загубите питомното в търсете на новото. В четвъртък и петък ви очакват нови приятни запознанства, които впоследствие ще се превърнат в истинско приятелство. В събота ще можете да реализирате вашите идеи, но ще ви трябват много търпение и издръжливост. В неделя не се захващайте със сериозни дейности.

Стрелец

През тази седмица можете да откриете ваши неизвестни досега таланти. Професионалният ви живот е във възход и мнозина ще подкрепят вашите начинания. В сряда съществува риск да кажете прекалено много за себе си. През втората половина на седмицата настроението ви може рязко да се влоши - не го допускайте. В края на на седмицата отделете време, за да направите планове за следващия месец. През почивните дни организирайте кратко пътуване до място сред природата в приятна компания.

Козирог

Колко лоялни са различните зодии?

Всички искаме нашите близки, половинки и приятели да бъдат лоялни с нас. Ръководните кадри на фирмите очакват лоялност от своите служит...

През тази седмица не отлагайте решаването на важни и наболели проблеми. Сега е време за активни действия. Понеделник е добър ден за изясняване на отношенията с любим човек. Втората половина на седмицата е благоприятно време за интересни и полезни запознанства и укрепване на бизнес връзките. Четвъртък може да предизвика объркване в семейните планове. Нека това не ви натъжава - бъдете гъвкави. През почивните дни не планирайте нищо екстремно. Интересните събития сами ще дойдат при вас.

Водолей

Седмицата ще ви зарадва с добро настроение и липсата на сериозни проблеми. Бъдете търпеливи към другите и те ще бъдат такива към вас. Периодът е подходящ за  творческа работа, за смяна на работа или местоживеене. В четвъртък и петък действията ви спомогнат за издигане в кариерата. Дипломатичността и усетът ви за такт ще ви позволят успешно справяне с настоящите проблеми и не на последно място - ще ви спечелят симпатизанти и приятели. В почивните дни не пропускайте да отделите време за физически упражнения.

Риби 

Тази седмица ще трябва да натиснете педала на скоростта. Понеделник ще е подвеждащо спокоен. Истината е, че ви очакват много задачи и трябва да свършите всички от тях. А освен, че трябва да ги свършите ще трябва да покажете и ниво. Сега е важно да не правите компромиси с качеството. Бъдете стриктни и изискващи към себе си. В петък ще може да разберете какъв е резултатът от усилията ви. През почивните дни си починете, но и отделете време, за да направите график на бъдещите ви действия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com