Седмичен хороскоп за 26 юни-2 юли

34525
Седмичен хороскоп за 26 юни-2 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Още в понеделник се опитайте да се справите с най-заплетените задачи, които ще изискват най-много усилия и концентрация. През целия период не е препоръчително да се претоварвате с работа. Възможно е изискванията към вас да бъдат прекалени. Опитайте се да обясните каква е реалната ситуация. Във вторник и сряда се въздържайте от взимането на прибързани решения. Сега не е моментът и за търсене на нова работа. Седмицата е благоприятна за установяване на нови приятелски отношения. През уикенда положете повече усилия в общуването с роднини. В здравословно отношение не правете компромиси с жегите. Избягвайте най-горещите часове за излизане и пийте много течности, но не подсладени.

Телец

Седмицата обещава приятни и полезни запознанства. Във вторник и сряда са вероятни успешни преговори за бизнес сътрудничество. В края на седмицата бъдете внимателни, когато общувате с колегите си, като и при изготвянето на документи. Не си позволявайте да подпишете нещо, без да го четете. Преди да вземете окончателно решение по важен въпрос, внимателно обмислете всичко, не забравяйте основните детайли и тогава непременно ще успеете. Най-решителните представители на знака ще имат победи в личен план. Най-добре е да прекарате почивните дни извън града, което ще позволи да възстановите силите си. Изберете тихо и прохладно място в планината.

Близнаци

През тази седмица се погрижете за самочувствието си. То трябва да на едно по-високо ниво. Във вторник ще имате възможност да реализирате стар замисъл. Сряда и четвъртък са добри дни за комуникация, започване на обучение, както и за преговори с бизнес партньори. В петък активността и инициативността, които проявите ще са във ваша полза. Най-добре е да посветите почивните дни на пасивна почивка. Освен това се опитайте да не вземате сериозни решения в личен план.

Рак

Седмицата няма да е скучна и обикновена, а изпълнена с много творчество. Ако сте планирали пътуване, то ще бъде богато на преживявания и събития. Най-благоприятният ден за него е петък. През първата половина на седмицата щастието ще ви усмихне в личен план и ще се разсеят ваши сериозни съмнения, свързани с партньора ви. На работното място и по принцип в бизнес отношенията са възможни обещаващи предложения и получаване на допълнителен доход. Тази седмица действително имате шанса да постигне много, но въпреки това, избягвайте ненужните. Не забравяйте за почивката, в противен случай натрупаната умора може да напомни за себе си в най-неподходящия момент.

Лъв

Тази седмица шумът и суматохата на големите компании ще ви досадят и натежат. Потърсете възможност да прекарате максимално време в спокойна обстановка със семейството си, най-добре извън града. Във вторник, преди да се заемете с решаването на важен проблем, помислете по-внимателно и не бързайте. Възможно е много скоро да се промени вашата представа за ситуацията и да откриете друг изход. В сряда ще трябва да защитите вашите идеи, свързани с нов проект. Ще имате възможност да укрепите авторитета си, може да получите шанс да заемете по-висока позиция.

Дева

Първата половина на седмицата е време, в което да решите кои от вашите бизнес контакти са обещаващи и кои от тях не са такива. Периодът е добър и за поддържане и укрепване на вашите собствени позиции във фирмата, в която работите. Бъдете по-упорити, тогава късметът ще ви се усмихне и ще можете да реализирате своите дългогодишни творчески идеи. Всичко, което насърчава личното ви развитие е благоприятно: образование, пътувания, обществени изяви. Започва решителен период от вашата кариера. Можете да разчитате на помощта и подкрепата на вашите приятели. В събота и неделя не оставайте в града и потърсете сянка в планината и близо до вода, но спазвайте правилата за сигурност.

Везни

Това е седмица, в която ще покорявате служебни върхове. Отношенията с чуждестранни партньори могат да станат по-активни и доходоносни. Можете да разчитате на обещаващи оферти и успешни преговори. Помислете, че основните принципи, които характеризират вашия знак, са балансираност, независимост и благоволение - и ги следвайте. Най-трудният ден от тази седмица ще е вторник. В сряда, прекалената емоционалност може да ви попречи да прецените правилно ситуацията и да вземете прибързано решение. В петък мъгливите перспективи ще се изяснят. Бъдете сигурни в действията си. През целия период не пестете време за сън и почивка.

Скорпион

През тази седмица бъдете предпазливи относно здравето ви. Не правете компромиси с никое оплакване, което усетите. Спазвайте стриктно предписанията на специалистите, но ако се съмнявате в преценката потърсете второ мнение. Ако с партньора ви сега планирате близкото си бъдеще, оставете няколко опции за действия, в случай, че ви изненадат внезапни промени. За самотните представители на знака дните вторник, сряда и събота са страхотни за запознанства. В петък не отказвайте парти, именно там може да срещнете своята половинка.

Стрелец

Тази седмица ще трябва да работите упорито, за да реализирате планове за сътрудничество и партньорство, които сте си набелязали. Не губете време, защото започват летните отпуски и може да „изпуснете“ хората, които са ви нужни. Във вторник ви очаква пътуване, което не може да не протече много гладко, но в крайна сметка ще постигнете желаните резултати. В средата на седмицата може да попаднете в нова компания и среда. Насладете се на комплиментите, които ще получите - те ще ви убедят, че се движите в правилната посока. През почивните дни може да организирате някакво интересно и необичайно събитие. Не губете време да общувате с хора, които са ви безинтересни.

Козирог

Седмичен хороскоп за 19-25 юни

Овен През тази седмица най-близкият ви приятел ще бъде интуицията ви. Не пренебрегвайте сигналите на подсъзнанието и не се оставяйте ...

През тази седмица животът ще бъде почти монотонен, въпреки че много от плановете ви ще трябва да бъдат радикално преразгледани. Умът ви, комбиниран заедно със силите, ще могат да реализират творческите ви проекти, които ще привлекат вниманието на други участници. Това вероятно ще доведе и до разрастване на бизнеса ви. Почивните дни посветете на дълги разходки с добри приятели, където разговорът ще е качествен и мозъкът ви ще може да се разсее с други теми за размисъл.

Водолей

Тази седмица ще работите особено ефективно, но в семейството ви може да възникне несъгласие. Опитайте се да покажете такт и търпение. Пътуванията, които ще имате сега ще бъдат успешни. Съдбата ще ви предложи да поемете умерен риск, който ще спомогне за успеха ви. Не е необходимо да се обсъждат прекалено сериозно въпроси, свързани с бизнеса, освен с близки и надеждни партньори. Философското разбиране за живота и спокойствието във всички ситуации, които се случват, ще ви позволят да постигнете блестящи резултати. При решаването на вашите проблеми, не забравяйте за интересите на близки хора, особено ако те влязат в конфликт с вашите.

Риби

Настъпва вашето време за търсене на нови неща, познанства, приятелства и промяна в личния живот. Махнете с ръка на всичко старо и това, което ви наранява, то няма място в живота ви. От вторник ще се почувствате изпълнени от вълна от сила и енергия. Сега новите идеи, които все още не сте изпълнили, дочакаха времето си. Опитайте се да се възползвате максимално от този златен период за вас. На работното място, покажете своя чар, дипломатически способности и ще постигнете целта, като привличете подходящите хора за сътрудничество. Направете промени по дома, имате нужда от промяна на обстановката и там.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com