Седмичен хороскоп за 27 февруари - 5 март

31620
Седмичен хороскоп за 27 февруари - 5 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица в живота ви ще нахлуят много нови неща. Някои от приятелите ви ще влязат в ролята на покровители. Това не означава, че не ви уважават. Имате сериозна възможност да подредите живота си по нов начин, така че не се вглеждайте в незначителните несъвършенства. В средата на седмицата обърнете повече внимание на човека до вас. Не игнорирайте тревогите му, за да не потърси утеха другаде.

Телец

През тази седмица ще отделяте прекалено голямо внимание на мечтите си. Те са хубаво нещо, но сега е време, в което да бъдете по-приземени. Добри дни за действия и взимане на решения са вторник и сряда. В края на периода ви очакват много срещи и преговори. Опитайте се да бъдете максимално ясни, когато представяте позицията си. През почивните дни не се занимавайте с друго освен със семейството си. Отделете специално внимание на децата.

Близнаци

Тази седмица може да бъде малко по-напрегната от обикновено. Това обаче не означава, че няма да имате своите успехи. Напротив, ще ги има и дори ще са още по-сладки заради трудностите, с които ще се срещнете по пътя. В сряда бъдете по-толерантни в семейството. Не бързайте да съдите този, който е сгрешил. На всеки се случва, а в такива моменти имаме нужда от подкрепа. В края на седмицата ви очаква приятно парти. Погрижете се да сте неотразими.

Рак

Тази седмица ще ви даде възможност да си поемете дъх. Сега ще може да минете между капките на задълженията си и да си крадете време за вашите мечти и блянове. В четвъртък не си позволявайте да споделяте ваша тайна, колкото и сърцето ви да се пръска. Изразете чувствата си с творчество. Последните дни на периода ще ви изненадат с промяна в ситуация, която не се е развивала от години.

Лъв

Тази седмица е добре да помислите къде бихте могли да намалите темпото. Хубаво е да сте най-добрите, но възможностите ви не са неизчерпаеми. Тялото ви вече дава първите сигнали за изтощение, така че не игнорирайте това. Отделете някой от дните, за да посетите своя личен лекар. Последните дни на периода организирайте среща с ваши приятели. Не позволявайте да загубите връзката помежду си.

Дева

Седмицата ще предложи сериозни и отговорни дейности за справяне. Може да се каже, че ще ги преминете напълно успешно. Важното е да не губите време в чудене и самосъжаление от рода на „защо на мен?“ Ако ви се отвори възможност за пътуване – не я отказвайте. Напълно оправдано ще бъде да се изтъквате повече от необходимото, но ще трябва да докажете абсолютно всичко, за което претендирате, че сте.

 Везни

Тази седмица е възможно някои случки напълно да ви накарат да преосмислите първоначалните ви теории за нещата. В работата конкуренцията ще се изостря. Ще станете свидетели на борба за власт и доминиране. Най-малко от всичко сега е необходимо да проявявате прекалено самочувствие там, където усещате напрежение. В сряда и четвъртък не бързайте нищо да започвате, в противен случай ще се натъкнете на проблеми, които ще ви устроят околните. Наблегнете на действия, свързани с подготвителни мероприятия. Това е добра възможност да преосмислите плановете си и да оставите най-добрите от тях.

Скорпион

През тази седмица или поне първите дни от нея ако е възможно си вземете почивка. Опитайте се да отложите срещи, разговори, ако те не се отнасят до текущите дела и могат да почакат. В сряда усложняването на обстоятелствата и довеждането на даден въпрос до крайност може да ви тласне към важно решение. Не подценявайте внезапните откровения, идеи, знаци от друга тема, която влиза в живота ви. Ревността в отношенията може да доведе до необмислени резки решения.

Стрелец

През тази седмица в личния ви живот ще усетите, че натоварването нараства. Среща с даден човек може да ви тегли назад и да ви кара да се оглеждате на мечти и надежди, на които не е съдено да се сбъднат. Възможна е разочароваща информация, необходимост да се потопите в чужди проблеми. Съсредоточете се в приятелските отношения. В сряда и четвъртък можете да успокоите, да вдъхновите друг човек и сега това е по-полезно, отколкото да засядате на собствените си неутешителни мисли. През почивните дни положете усилия за това да възстановете полезните си навици и връзки.Намерете компания за посещение на повече културни събития.

Козирог

Зодия Риби: Защо не можем без тях?

Днес кой ли не пише за астрология и информацията ни залива от всякъде. Така вече всички знаят, че последната - 12-та зодия Риби е най-н...

През първите два дни от новата седмица може да имате някои затруднения в работата ви. Не започвайте нищо ново, ако някъде е наложително да отстраните някои грешки. В сряда е четвъртък се опитайте да намалите броя на задачите до минимум. Тогава повече внимание отделяйте на преговори с партньори. В личния живот ситуацията може да е сложна. Възможно е да срещнете израз на инат от страна на партньора ви. Опитайте се да си дадете повече развлечения и моменти, в които да си поемате въздух.

Водолей

През тази седмица си дайте повече приятни моменти. С настъпващата пролет душата ви е зажадняла за повече цвят в ежедневието ви. Не си го отказвайте. Позволете си повече свобода в общуването. Не отказвайте срещи и флиртувайте свободни. В средата на седмицата някой в обкръжението ви може да се държи агресивно. В четвъртък и петък използвайте удобните моменти, за да обновите договорености с партньори. Контактите, които сега се стичат спонтанно, с времето ще подсигурят доходите ви.

Риби

Усилията ви да гледате по-оптимистично на нещата сега ще дадат своите плодове. Това не означава, че трябва да очаквате чудесата да завалят от небето. Бъдете по-скоро скромни в очакванията си. Ще ви се наложи да почакате още, за да имате, това от което се нуждаете. Някои от вас ще преразгледат приоритетите си и ще променят желанията си. Подкрепата от страна на приятелите ви ще е безценна, така че дори за миг не си позволявайте да мислите, че сте сами.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

"Русият" шоколад на Франция срещу "розовия" на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com