Седмичен хороскоп за 27 януари - 2 февруари

40487
Седмичен хороскоп за 27 януари - 2 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е седмица, в която да съчетавате успешно личния и професионалния живот. За целта ще ви помогне подробен график, който да изпълнявате стриктно. За да не се чувства никой от семейството ви пренебрегнат просто използвайте времето през обедната почивка, за да проведете телефонен разговор и да се поинтересувате как се чувства той или тя. В сряда ще може да планирате почивката се през събота и неделя - тогава ще получите покана за гостуване. В края на работната седмица е добре да сте приключили с основните дейности по ваш проект.  Прекарайте почивните дни далеч от телефона и други технологии.

Телец

Това е седмица, в която да сте по-сдържани. Имате прекрасни идеи, но за момента е добре да ги държите в тайна, особено що се отнася до служебните ви ангажименти. Необходимо е да мине още време, в което да узреят замислите ви и да бъдат представени пред публика. Вторник ще е ден за битки- тогава трябва да сте максимално съсредоточени. Съществува риск от манипулация и трябва много да внимавате да не бъдете въвлечени в интриги. Втората половина на седмицата по-често се обръщайте към изкуството. Творчески ви идеи ще ви спасят от рутината и ще помогнат за хармонията в семейството ви.

Близнаци

Тази седмица е добро време за решаване на въпроси, свързани с личния ви живот. Помнете, че не сте длъжни да давате сметка и обяснения на никого и да живеете, както на вас ви харесва. Не ставайте роби на стереотипи и сплетни. Чувството за вина не води до нищо добро. Настройте се за приятни и романтични срещи и преживявания. Оптимизмът лесно ще вземе превес над тъжните мисли, ако му дадете шанс. В четвъртък ще имате своя малък успех, който ще ви поведе по пътя към успеха. През почивните дни не оставайте пасивни. Подарете си разходка сред природата - най-добре в компанията на приятели и любими хора.

Рак

Това е седмица за покоряването на професионални върхове. Не се съсредоточавайте върху трудностите, а върху това, което сте постигнали. Ще се наложи да работите извънредно, но моментът е такъв и ще трябва да го направите. В средата на периода бъдете готови за първите резултати от труда ви. Най-ценното, което ще спечелите сега е вашият опит, който ще ви служи вярно в бъдеще. В края на седмицата отделете време за личния ви живот. Партньорът ви има нужда от внимание, а вие - от любовта му. 

Лъв

Ето защо всяка зодия НЕ обича достатъчно себе си

Да обичаш себе си е може би едно от най-трудните неща на света. Особено ако като деца не са ни научили как да го правим. За съжаление, ...

През тази седмица най-важното, което трябва да направите е да запазите личния си живот в тайна. Нека намеренията ви останат тайна дори за най-близките ви приятели. Предстои ни важна крачка и е редно да я осъществите сами. Не се страхувайте от сериозни разговори - в тях се ражда истината. В средата на седмицата компромисите и мъдростта и ще ви помогнат да избегнете сложни ситуации. В петък очаквайте добра новина, свързана с работата. През почивните дни не прекалявайте с тежката храна. Най-добре избягвайте алкохола. Сега е период, в който е много важно умът ви да е трезв.

Дева

Това е седмица, в която ще може да се радвате на свободата си. Все пак е добре да разпределите времето си дори с ваши любими дейности, за да не пропилеете дните. Помислете с кои приятели не сте се виждали отдавна и, за да организирате срещи. Средата на седмицата се огледайте да не би да пропускате важни задължения за изпълнение. Ако е възможно Направете така, че петък да е ваш свободен ден за да организирате една по-дълга почивка, която да продължи в събота и неделя. Възможност за дълбоки прозрения.

Везни

През тази седмица ще се наложи да увеличите темпото. В понеделник ще разберете, че се налага да поемете допълнителни задължения. Стиснете устни и не позволявайте да изпуснете нервите си. Вашите грешки сега може да са големи, а по-късно ще съжалявате за стореното. В четвъртък и петък отделете време, в което да се разтоварите психически - осигурете си час-два спокойствие и разходка сами. През почивните дни си дайте достатъчно време за сън. Физическите упражнения ще се отразят много добре на тонуса ви.

5-те зодии, които ги чака КЪСМЕТ през февруари

Истински късмет ще очаква част от представителите на зодиака през февруари. Астролозите предвиждат множество успешни моменти за някои о...

Скорпион

През тази седмица ваша грешка може да се върне в живота ви със своите последици. Нямате кой знае какви полезни ходове, освен извинението. Не е сигурно дали то ще бъде прието. Опитайте се да си извадите изводите от случилото се. Самосъжалението ще е най-лошото, което ще може да направите за себе си. В средата на седмицата е добре да се върнете към обичайния си ритъм и да се фокусирате върху нещо ново. Изберете физическа активност, в която да вложите енергията си. Плуването ще ви се отрази повече от добре.

Стрелец

През тази седмица към вас Може да се върнат стари нерешени въпроси. Не се опитвайте да бягате от тях а ,та няма да изчезнат. Съберете кураж и да застанат срещу проблемите лице в лице. Ще се учудите колко много сили и решимост има у вас и колко бързо ще се справите със ситуацията. В средата на седмицата направете нещо по-специално за себе си. В четвъртък и петък не се очертават никакви трудности за вас. Използвайте времето, за да подредите приоритетите си. През почивните дни не забравяйте за родините си.

Козирог

Това са зодиите, които крият истинското си Аз в любовта

Можете да си представите, че сте във връзка, в която не знаете как да бъдете себе си и го криете от партньора? Макар това да звучи непр...

През тази седмица може да научите тъжна новина. Не се потапяйте задълго в мъката. Във вторник важна задача в работата ще ви извади от вцепенението. В сряда и четвъртък бъдете готови за внезапни ремонтни дейности. Ако става въпрос за нещо по-сериозно не се колебайте да се обърнете за помощ към специалист. Така ще си спестите нерви, време и средства. През почивните дни изберете близка дестинация за кратка екскурзия.

Водолей

През тази седмица ще имате време да си починете от повечето задължения. Добре свършената работа ще ви даде възможност да си отдъхнете. Сега може да помислите спокойно в каква посока бихте искали да продължите. В сряда обърнете внимание на ваш приятел, който ще има нужда от помощ. В четвъртък бъдете внимателни с големите покупки. В петък не давайте мнението си там, където не е искано. Събота и неделя прекарайте в уединение с книга в ръка.

Риби

Тази седмица ще бъде необичайна. Промяната ще ви обърка, но се опитайте да се възползвате от нея. В повечето случаи всяка промяна носи и нещо положително. Лесно ще го намерите, ако не сте решили да се потопите в меланхолия. Във вторник не организирайте срещи. Сряда и четвъртък са добри дни за излизане с приятели. Петък вечер прекарайте по ваш вкус. През почивните дни може да ви се наложи да почетете по въпрос, свързан с обучение или работа. Това няма да е загубено време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com