Седмичен хороскоп за 27 май - 2 юни

24559
Седмичен хороскоп за 27 май - 2 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще имате възможност да преосмислите ценностната си система. Предизвикателствата  би трябвало да ви накарат да спрете и да се замислите дали посоката, която сте поели и правилната. Не бъдете дребнави и помислете далновидно. Вероятно малка печалба сега ще ви излезе доста солено в бъдеще.

Телец

Тази седмица всичко, което правите ще има дългосрочни последици. Сега е време, в което да сте по-внимателни от обикновено и да не правите компромиси с качеството на дейността ви. Същото важи и за личните отношения, където трябва да сте коректни и толерантни. В края на периода не оставайте в града. Помислете къде да заведете децата за празника. 

Близнаци

Това е седмица, в която всичко, свързано с документи ще се развива повече от добре. Сега е времето да атакувате институциите, за да придвижите нещата си. Освен това с леко ще убеждавате и останалите да се съгласят с мнението ви. Това ще важи и за личния живот, където през периода ще постигнете дълготрайно разбирателство с партньора ви. 

Рак

Седмицата ще ви изненада с неочаквани задачи. Още първият ден ще е натоварен, но интензивността му може да ви освободи от някои задължения през седмицата. В личен план бавите важно решение, а партньорът ви губи търпение. Помислете добре дали не рискувате да загубите нещо много важно в негово или нейно лице.

Лъв

През тази седмица не си позволявайте да предявявате прекалени претенции към останалите. Съвсем скоро нещата може да се обърнат и да разберете, че никак не е приятно да сте в положението на другите. Сега повече от всякога е добре да проявите съпричастност и умение да се поставите на страната на другите. 

Дева

През тази седмица ще ви се наложи повече усилия, за да постигнете желаното. Възможно е да бъдете под прицел и щателно наблюдение. Притеснението няма да ви помогне особено. В средата на периода напрежението ще намалее, но вие бъдете нащрек. В края на седмицата ще получите приятен жест от ваш близък човек.

Везни

През тази седмица най-добре е да не планирате събития, от които чакате конкретни резултати. Не се ограничавайте в общуването, контактите са перспективни, само не губете време за празни приказки. През целия период е добре да събирате хора около себе си, да се съветвате и обсъждате различни теми. Това може да ви донесе непосредствена практическа полза. 

Скорпион

През тази седмица основната ви задача ще бъде да поддържате ред там, където са съсредоточени основните ви интереси. Добър разговор или книга вечерта ще ви помогне да се разсеете и да се разтоварите през почивните дни. В личен план ви очаква шеметен развой на отношения, на които залагате много. 

Стрелец

През тази седмица ще научите, че не е толкова просто  да организирате други хора и да прехвърляте върху тях своите отговорности, а работа ви се трупа все повече и повече. Гледайте да не се захващате за много неща, за да успеете поне в едно. В петък е добре да окажете помощ там, където някой се нуждае от нея, или да поработите върху нещо, което се отнася не само лично до вас. През почивните дни може да ви зарадват приятели.

Козирог

Дневен хороскоп за 27 май

Овен Този понеделник може да получите неприятни новини. Не винете вестоносеца. Опитайте се да си дадете сметка къде е вашият пропуск.&...

През първия ден от новата седмица може да имате незначителни проблеми в общуването с партньора ви. Почти всички дреболии ще ви пречат да се съсредоточите и да довеждате докрай планираното. В средата на периода най-добре да се заемете с нещо, което не изисква прекалено сериозен подход и което можете да оставите в случай на нужда. В петък можете обаче да водите активни преговори и да провеждате срещи. Плюсът на този ден може да притокът на информация, неочакваните отговори на въпроси, бързо решаване на проблемите. 

Водолей

През тази седмица неочакваните събития ще ви донесат повече ползи, отколкото негативи, въпреки непредвидения си характер. Повтаряйте си, че всичко, което се случва е за добро, а и то действително ще бъде така. В средата на седмицата пазете здравето си. В края на периода поставете на първо място отношенията с партньора ви.

Риби

През тази седмица ви очакват различни и интересни събития. Тъкмо ще свикнете с едно положение и ще се наложи да смените настройката. Това може да ви умори, но със сигурност няма да скучаете. В средата на периода ви очаква важна новина, която ще оформи протичането на близкия месец. В личен план бъдете по-търпеливи, но и не позволявайте да ви се качват на главата. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com