Седмичен хороскоп за 27 март - 2 април

40046
Седмичен хороскоп за 27 март - 2 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица реномето ви постепенно ще придобива нови висоти. Ще бъдете търсени за съвети и споделяне на опит от много хора. Не се правете на недостъпни, но и не и не споделяйте ценно „ноу-хау“. Все пак информацията, която имате е плод на вашите усилия. Подскажете малко, а после – другите да се оправят както могат. В личен план не бъдете прекалено претенциозни. Помнете, че вие сте избрали човека до себе си и се опитайте да не го демонизирате. Седмицата е подходяща за възраждането на връзката ви с културата. Може да помислите и за стъпки, насочени към обогатяването на знанията ви и разширяването на светогледа ви.

Телец

През тази седмица ще сте изпълнени с идеи, но което е по-важно и с енергия, която ще ви позволи да започнете реализацията им. Не споделяйте до край хрумванията си, рискувате да бъдете „ограбени“ интелектуално. В личния живот от вас ще се иска признание и действия, които да покажат на партньора ви, че сте готови на някои компромиси. Възможно е да не се стигне до реализирането им, но е добре да покажете готовност. Онези от вас, които са родители, е хубаво да отделят повече внимание на детето си. Сега е период, в който може да изградите здрава връзка, изпълнена с доверие.

Близнаци

През тази седмица на преден план ще излязат финансовите аспекти. Ще имате възможност да повишите доходите си. Ако ви предложат допълнителна работа помислете дали сте в състояние на отделите време и сили за нея и дали това няма да отнеме от личното ви време. Все пак това ще е добра възможност да се справите с някои затруднения или да осъществите своето мечтано пътуване. Обсъдете вариантите с половинката ви. С негова помощ ще можете да подредите нещата така че да успеете с всичко. В здравословно отношение, ако е появи кашлица – не я пренебрегвайте и отидете на преглед при лекар.

Рак

Успешна и слънчева в личен план седмица, очаква представители на знака Рак. Началото на периода може да ви посрещне с някои препятствия, но те ще са само, за да запалят чувството за приключение у вас. Доверявайте се на интуицията си и спазвайте рамките и границите на съвестта си. Така няма да се подлъжете да вземете грешно решение. Уважението към вас и другите трябва да бъде на преден план. В семейството ви настъпва периода на разбирателство. Сега ще вземете някои от най-важните решения във връзката ви и ще преминете на едно много по-високо ниво на отношения, изпълнени с доверие и взаимност.

Лъв

Предизвикателството през тази седмица ще бъде това да изберете най-правилното решение. Вариантите ще са няколко и всичките ще имат своите неоспорими ползи. Не се вглеждайте само в печалбата като търсен резултат. Изграждането и запазването на важни отношения с ценни хора, също трябва да бъде сред приоритетите ви. Действията ви ще покажат на останалите истинското ви лице и способности. Бъдете и естествени обаче и покажете, че имате човещина и сърце. Периодът е изключително подходящ за воденето на преговори (сряда) и сключването на сделки (четвъртък.)

Дева

Новата седмица ще ви предостави много интересни предложения. Професионалните ви умения са впечатлили не малко хора и е възможно да бъдете поканени да участвате в доста престижен проект. Проявете готовност, но не прекалявайте с критиката или забележките, а направете опит да ги представите по един по-щадящ, за другата страна, начин. В личния живот ви очаква откриването на нови хоризонти. Бъдете отворени за странностите на партньора ви. Все пак вие също притежавате не малко от тях. С повече желание и толерантност може да изградите една прекрасна и здрава връзка.

Везни

Дано не сте си правили сериозни планове за седмицата или нямате големи очаквания, защото периодът ще ви направи зависими от обстоятелствата. На-погрешното ще бъде да хвърлите сума ти нерви заради това. Напълно способни сте да се адаптирате към новите условия и дори да извлечете полза от тях. Само трябва да промените насоката си на действие. Сега е добре да заемете позицията на наблюдател, но и да издебнете най-подходящият момент, в който да се включите. В личния живот е добре да разберете, че партньорът ви има нужда от вашето внимание, повече от обикновено.Не му се сърдете, че се държи като малко дете. Опитайте се да се поставите на негово място.

Скорпион

През тази седмица единственото, което може да ви провали ще бъдете самите вие. Не си и помисляйте дори за миг да мързелувате. Рядко животът предлага толкова много шансове на веднъж и във всички, важни за вас сфери. Ако искате да реализирате всичко, което сте запланували е добре да действате сами. Не приемайте чужда помощ, колкото и изкусително да е предложението. В противен случай нещата няма да се случат по начина, по който искате. В личен план не се доверявайте на съветите дори на най-близките ви хора. Също така не споделяйте личните си тайни. Животът и отношенията са си ваши и само вие знаете какво точно желаете и как да го постигнете. Умерените физически упражнения ще ви помогнат да поддържате тонуса си и умът – бистър.

Стрелец

Емоциите през тази седмица ще са ви в повече. Не е най-добрата идея да им даде израз. Единственото ви спасение ще бъде да се потопите в работа. Заемете се с най-отговорните задачи и не преставайте да мислите за резултатите от нея. Опитайте се да си представите всяка последица от действията си. Така ще се държите в кондиция и ще се предпазите от ненужни залитания. В личен план моментът не е подходящ за правенето на признания, даването на обещания или каквото и да било изясняване на отношения. Обърнете си внимание в здравословно отношение. Силите ви не са безкрайни и е нужно да се погрижите повече за себе си. Не правете компромиси с храненето и изключете алкохола напълно.

Козирог

Най-лошите черти от характера на тези 5 зодии

Колкото и да се стремим да бъдем перфектни, всеки от нас има тъмни, лоши страни. Приятелите ни винаги ни прощават и са свикнали с тях, ...

Тази седмица ще ви даде възможност да въведете ред в емоциите и чувствата ви. С изненада може да откриете, че дадени отношения са били захранвани от невярната ви представа за тях. Не се колебайте да ги прекратите и да бъдете открити с този човек. С близките ви хора бъдете внимателни, защото все пак ще ви се налага да контактувате повече време с тях. Там може да си запазите част от мнението и да направите някой друг компромис. Онези от вас, които имат сериозна и продължителна връзка, трудно ще приема някои претенции от страна на половинката си. Не бързайте да се съгласявате с него или нея само, за да има мир. Много скоро може да се окаже, че не сте в състояние да изтърпите и минута от новото положение.

Водолей

През тази седмица ще имате възможността да покажете на какво сте способни. Ще сте единствените, които ще притежават безпогрешен усет как точно се случват нещата и кога да се включите. Това може да доведе до известно отчуждаване с партньора ви. Вашия творчески устрем ще го накара да се замисли каква голяма част от живота ви е желанието ви за професионална реализация. Ще ви бъде много трудно да определите точно му място в живота ви. С повече късмет може да получите отсрочка на важния разговор за изясняване на отношенията ви. Напрежението може да окаже влияние върху нервите ви. Приемайте повече зеленчуци, богати на Вит. В. Не посягайте към алкохола като към успокоително.

Риби

Тази седмица задачата ви ще бъде да сте по- твърди и от войник. Някой се опитва да се върне в живота ви, но трябва добре да си дадете сметка за истинските му намерения, а те не включват и половината от това, от което имате нужда. Не позволявайте да проявите слабост, както и да се чувствате отвътре. Напълно способни сте да преодолеете вътрешната си борба. Имате достатъчно работа и задължения, с които да се захванете. Вечер не се утешавайте с чашката, напротив. Започнете да спортувате усилено и съвсем скоро ще се почувствате като нов човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com