Седмичен хороскоп за 28 май - 3 юни

24644
Седмичен хороскоп за 28 май - 3 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е седмица, в която да се огледате в очите на другите. Говорете по-малко и се вслушвайте в думите на близките ви. От тях може да видите знак, който да ви подскаже, че грешите някъде. Нищо не е фатално и много лесно може да преодолеете моментната си слабост. През почивните дни отидете на място, където може да се насладите на ромона на вода.

Телец

Това е седмица за преборване със страховете ви. Представяйте си ситуациите, от които най-много ви е страх и се помъчете да превидите най-успешните си ходове. Много вероятно е да осъзнаете, че всъщност няма от какво да ви е страх. В петък не прекалявайте с обещанията и не поемайте извънредна работа. В противен случай рискувате да прекарате почивните дни в офиса или пред компютъра у дома. В здравословно отношение пазете гърлото си.

Близнаци

Това е седмица, в която рискувате да приемете погрешно дадена информация. Ако ви предстои сделка непременно се посъветвайте с по-опитен човек, който е работил в същата сфера. В семейството може да пропуснете важен знак за промяна в ситуацията, която да се отрази и на отношенията ви. Ако имате и най-малкото съмнение за нещо попитайте партньора си дали има да ви казва нещо и го изслушайте внимателно.

Рак

Това е седмица, в която ще ви се наложи да съчетаете няколко роли. Ще трябва да се мобилизирате изцяло, особено през първите три дни от периода. В личен план ви очаква голямо възнаграждение за търпението и грижите ви. Но ще дойде точно, когато си мислите, че никога няма да го получите. Така че бъдете търпеливи и не проявявайте излишни нерви. 

Лъв

Това е седмица, в която трябва да заложите на вашето собствено спокойствие и благополучие. Може да установите, че ще трябва да се разделите с много важна част от всекидневието си, за да продължите напред в по-добра форма. Помислете добре за положителните ефекти от бъдещите ви стъпки и не се оставяйте на миналото да ви държи в капан. Следете физическото си състояние и не подценявайте сигналите на тялото ви.

Дева

Опитайте се да усетите посоката на попътния вятър. Може би ще ви се наложи да направите някои маневри, но те със сигурност ще бъдат във ваша полза. Не бъдете толкова крайни особено ако не сте сигурни в каузата си. Човек се променя и това е част от израстването му. В личен план бъдете готови за някои изненади. Те може да не бъдат фатални за връзката ви, ако признаете, че всъщност и вие искате нещо да се промени, но имате своите страхове. В момента, в който се отървете от тях всичко ще се нареди.

Везни

Това е седмица за потупване по рамото. Ако няма кой да го направи го направете вие. Справили сте се с огромно предизвикателство и сега може да се поздрави, поглезите, почерпите - изобщо всичко, което свързвате с приятните емоции, които заслужавате да си създадете. В средата на седмицата е добро време да продължите с активната дейност. Не губете форма. Имате реалният шанс да постигнете много за кратко време и бързо да заемете позиция, за която не сте и мечтали.

ЛЮБОВЕН хороскоп за уикенда

Овен През почивните дни комуникацията между вас и половинката ще върви гладко, но въпреки това не злоупотребявайте с доверието и търп...

Скорпион

Това е седмица, в която да покажете готовността си за компромиси. Колкото и да не ви се вярва от това само бихте могли да спечелите. Още във вторник ще получите важна подкрепа, която ще бъде решаваща за взимане на решение и предприемането на важни стъпки. Важното е да сте спокойни, че може да действате така, сякаш винаги и по всяко време имате подкрепата на най-важните ви хора. Истината е, че не се нуждаете от ничия подкрепа. В здравословно отношение пазете нервите си.

Стрелец

Тази седмица ще бележи началото на един нов период за вас и вашето обкръжение. Много е важно да сте честни със себе си относно миналото, защото от него зависи как ще протече бъдещето ви. Без една трезва оценка на нещата не бихте могли да продължите напред по начина, по който искате или поне ще се забавите много при постигането на целите ви. В здравословно отношение пазете крайниците си. Не тръгвайте на планина без необходимата екипировка. Снабдете се с подходящи обувки, които да пазят глезените ви.

Козирог

Безжична муха-робот се захранва с лазери (ВИДЕО)

Нов тип летящ робот е изключително малък и лек – той тежи колкото клечка за зъби и е с размерите на върха на пръста ви. Малкият л...

Това е седмица, която ще ви подскаже, че е крайно време да оставите в миналото досегашните си подходи. Щом нещо не работи дълго време, значи няма да проработи и сега. Оставете се на течението, за да починете и да изчистите натрупалото се напрежение. Знак, със сигурност, ще получите. Това ще стане в средата на седмицата. Голяма подкрепа ще получите от партньора ви, така че не се отчайвайте, каквото и да се случва. Когато ни се затваря една врата, непременно се отваря и друга.

Водолей

Това е седмица, в която ще може да начертаете своите нови планове за бъдещето ви. Нужна ви е пълна промяна и смяната на сферата на дейност. Имате цялото време на света и ресурси – много повече, с които разполагат останалите хора. Най-важното е да сте сигурни какво искате, но за да го постигнете предстои да поработите здраво и това е най-трудното, за което трябва да се подготвите психически. Вероятно ще се наложи да промените някои неща в ежедневието си, за да си осигурите повече сън и почивка. Помислете къде и кога в графика си може да намерите време за физическа активност. Ще се изненадате приятно колко много ще ви даде тя.

Риби

Това е седмица, в която ви очаква засилена активност. Не си правете планове, тъй като събитията ще менят своя ход непрекъснато. Лягайте си по-рано от обикновено и не правете компромиси с храненето – осигурявайте си достатъчно витамини, както и чист въздух. От здравословното ви състояние ще зависи психическата ви издържливост. Повтаряйте си често, че всичко е наред и имайте самочувствие във всеки един момент. Не се съмнявайте, че сте прави или поне не показвайте, че имате някакви съмнения в себе си. Разбира се всичко това ще свърши, а резултатите ще са много по-бляскави, от колкото сте си ги представяли. Вие сте голям герой и постиженията ви няма да останат незабелязани.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com