Седмичен хороскоп за 28 октомври - 3 ноември

37382
Седмичен хороскоп за 28 октомври - 3 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица заложете на грижата за финансовото ви състояние. Вероятно ще се наложи да направите някои икономии, ако искате да реализирате замислите си. В сряда ви предстоят преговори, които няма да протекат по планирания начин. В петък не се доверявайте на никого по ваш личен въпрос. През почивните дни не поемайте задължения, свързани с работата. Погрижете се за здравето си. 

Телец

Това е седмица, в която да не се вторачвате в проблемите. Те съвсем не са толкова сериозни, а вие имате нужда от глътка въздух и от красота. Посветете периода на посещения на концерти, изложби и други културни мероприятия. Може сами да направите нещо красиво, независимо дали сте професионалист или не. В личен план това ще спомогне за повече разбирателство с половинката ви. 

Близнаци

Тази седмица е важно да сте в крак с новините. Добре е дори да се опитате да получите изпреварваща информация. Това се отнася, както до професионалния ви, така и за личния ви живот. Сряда е добър ден за промяна. Четвъртък и петък оставете за размисли и анализ на случващото се. През почивните дни си осигурете досег с природата и чистия въздух. Водните процедури също ще ви се отразят добре.

Рак

Тази седмица е време за покоряване на служебни върхове. Бъдете уверени в способностите си. Ще излизате победител от преговори и спорове. В средата на седмицата вече ще имате яснота как точно ще се развият събития. Четвъртък и петък са подходящи дни за уреждането на въпроси, свързани с личния ви живот. През почивните дни направете нещо нетипично и необикновено, което да създаде красиви спомени у вас. 

Лъв

През тази седмица ще получите и своето възмездие в партньорските отношения, точно в момент, когато си мислите, че по-зле не може да бъде. В средата на седмицата е възможно нервите ви да не издържат и ще ви бъде много трудно да сдържате емоциите си. Тогава трябва да сте по-отстъпчиви и мъдри, което ще ви помогне да разсеете облаците, които са се струпали над главата ви. Почивните дни задължително прекарайте в истинска почивка – никаква домакинска  работа или проверяване на служебната поща.

Дева

През тази седмица звездите ви съветват да не взимате важни решения и да не предприемате важни стъпки. Това е така, тъй като ще сте прекалено възприемчиви към съветите на приятелите си, до такава степен, че неволно ще им позволите да диктуват живота ви. В края на седмицата някои представители на знака ще са потопени изцяло в любовната връзка, която са започнали наскоро и ще имат своите моменти на неповторимо щастие.

Везни

През тази седмица ще бъдете изпълнени с енергия и идеи, които ще ви тласкат напред и ще ви помогнат да предизвиквате възхищението у околните. Възможно е да имате известни проблеми в личните си отношения, но това няма да е за дълго. В сряда избягвайте откритите единоборства с колеги, а изчакайте подходящия момент да нанесете своя удар. Опитайте още в петък вечер и да прекарате целия уикенд със семейството си на някое спокойно място.

Скорпион

През тази седмица не давайте поводи да бъдете критикувани. Наяве може да излезе фактор, с който до момента не сте били запознати. Каквото е да се случи не се срамувайте от себе си. В сряда и четвъртък потърсете подкрепа от приятели във връзка с разрешаването на битов въпрос. В петък може да изникне непланирана работа за вършене. В почивните дни се отдалечете възможно най-много от рутината. 

Стрелец

Очаква ви лека и приятна. Тонусът ви ще е добър и всякакъв вид дейност ще ви носи удоволствие. Така всеки контакт или пътуване ще бъде изключително във ваша полза. Бъдете внимателни при новите запознанства и не започвайте да разказвате живота  си на всеки, просто защото ви е станал симпатичен.Творческите натури сред вас няма да се оплакват от липса на вдъхновение.

Козирог

Това е седмица, в която ще реализирате много от желанията и мечтите си. Възможностите сякаш ще работят за вас. Това може да не е само служебен успех, но и преоткриване на дейност, свързана с дома или градината която ще ви разсее. Дори да не сте правили подобни неща, не се отказвайте да опитате. Няма да съжалявате. В края на периода е възможна среща с хора,  с които не сте се виждали отдавна и ви познават в друга светлина. 

Водолей

Това е седмица, в която ще срещнете много от страховете си. Не се подавайте на паниката. Ще излезете победители от всички ситуации, в които се окажете. В личен план от вас може да бъде поискано повече, отколкото си мислите, че може да дадете. Направете така че да оправдаете очакванията. В края на периода не подлагайте на съмнение лоялността на вашите близки. 

Риби

Това е седмица, в която ще можете покажете най-добрите си качества. Не бъдете скромни и смело демонстрирайте уменията си. В средата на периода не си позволявайте да оставяте нещо недовършено. Направете си ясен график и спазвайте стриктно сроковете. Най-важният съвет е да се владеете емоционално, за да не кажете нещо, за което по-късно ще съжалявате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com