Седмичен хороскоп за 28 септември - 4 октомври

21731
Седмичен хороскоп за 28 септември - 4 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица не са заигравайте с чувствата на другите. Колкото да сте убедени в правотата си номер едно да я налагате на всяка цена. Във вторник на изпитание ще бъде подложена вашата толерантност и способността ви да се поставите на мястото между другия. Това е важен изпит и ще от съществено значение за връзката ви да го издържите. В сряда може да получите новина, свързана с повишаването на доходите ви. В четвъртък и петък ще трябва да се посветите изцяло на служебните ви задължения. През почивните дни от вас ще се очаква реванш - направете всичко по силите си, за да покажете на любимия си човек колко много държите на него и го цените.

Телец

Новата седмица ще е изпълнена с много предизвикателства за вас. Ако се въоръжите с достатъчно търпение и дисциплина ще имате всички шансове за покоряването на върховете, които сте си набелязали. Важното е да не се отпускате. Безплодното общуване сега рискува да отнеме много от времето и вниманието ви. Сряда е добър ден за разчистването - отървете от всички ненужни вещи, мисли и дори спомени. В петък работното натоварване трябва да бъде сведено до минимум. Почивните дни прекарайте по ваше усмотрение и не позволявайте на никого да ви дава непоискани съвети или да ви критикува.

Близнаци

Седмицата ще ви покаже, че сте пропуснали да изпълните някои важни неща. Нека това не ви отчайва. Никой не е съвършен, а и не бива да бъде. Задачата ви сега ще бъде да балансирате между работата ви и емоционално състояние. В противен случай рискувате да загубите много ценна енергия. Намерете положителни моменти във всяка ситуация, радвайте се на случващото се и дори няма да забележите как животът ще ви покаже светлата си страна. Почивните дни посветете на разходки и се доближете до любимото ви изкуство.

Рак

Тази седмица подхождайте внимателно към всяка нова информация. Не се втурвайте през глава към лесното. Сряда и четвъртък са добри дни за обмисляне на иновативни идеи. Опитайте се да запазите идеите за себе си, за да не бъдат откраднати и манипулирани. В петък ви очаква добра новина, свързана с професионалното ви развитие. В личния си живот можете да разчитате на романтика, нежност и грижа от страна на партньора ви. Очакват ви вълшебни почивни дни. Не забравяйте да се грижите и за здравето си. Не се претоварвайте физически.

Лъв

Тази седмица ще бъдете същински пример за неуморен професионализъм. Очакват ви незабравими дни. Това се отнася най-вече за хората с творчески професии. Отношенията с колегите ви ще бъдат плодотворни и конструктивни. Обща кауза ще ви обедини и ще премахне различията или поне ще изглади съществените от тях. В същото време заради професионалната ви натовареност може да пострадат личните ви отношения. Посветете почивните дни на семейството ви. Това е и добър момент да поднесете изненадващи подаръци.

Дева

През тази седмица забравете за бързата работа. Първо, нямате такава, а ако имате - просто я отложете. Бързата работа - срам за майстора, са казали хората и това не е случайно. Следващите дни предполагат вглъбяване, разумен подход и изчаквателна позиция. Това се отнася, както за професионалния ви, така и за личния живот. Бъдете сигурни в мнението си и не го променяйте под ничий натиск. В здравословно отношение медитацията ще ви даде това, от което имате нужда.

Везни

Това е седмица, в която да сте здраво стъпили на земята. Сега не е моментът да се доверявате на предчувствията и интуицията. Добре проверената информация ще играе решаваща роля за придвижването ви напред. Във вторник може да възникне ситуация, когато трябва да правите няколко неща едновременно. В сряда ще може да си отдъхнете, използвайте това, за да излезете вечерта с половинката ви. В четвъртък и петък ви очакват добри новини, свързани с работата ви. През почивните дни се възползвайте от всяка възможност да прекарвате повече време у дома. Обърнете повече внимание на семейството и децата си.

Скорпион

В началото на седмицата проблемите в кариерата може да излязат на преден план. Основното нещо е да не рискувате и да не се впускате в съмнителни сделки. Не поемайте отговорностите и проблемите на другите, в противен случай няма да се справите с поставените задачи. Вторник най-вероятно ще бъде ден на безпрецедентен енергиен тласък, когато ще имате възможност да направите много, ако не губите време в празни приказки. Сега е много важно да бъдете съсредоточени и да не отклонявате вниманието си. Уикендът обещава да бъде успешен в почти всички отношения, но най-вече в личен план.

Стрелец

Това е седмица, в която ще се изкачите много бързо нагоре по професионалната стълбица. Ще съумеете да проявите всички ваши умения и знания и да ги приложите на практика. Съвсем скоро вашите идеи ще ви донесат значителни доходи. Някои представители на знака може да очакват незабавни резултати и големи печалби. В личния живот не се колебайте да вземете решение, щом сте убедени в чувствата си. Каквото и да направите сега в тази област - то ще е за добро. 

Козирог

През тази седмица заемете активна позиция. Имате всички шансове да постигнете успех във всяка област. Важното е да не загубите връзка с реалността и да не се възгордявате прекалено. В петък ще получите възнаграждението, което заслужавате за усилията си. Почивните дни са добър период за опресняването на отношенията ви с любимия ви човек. Сега е време да се решите и на преустройство в дома ви. Премислете добре вариантите и вземете точните размери на стаите и мебелите, които планирате да купите.

Водолей

Сега е моментът да се замислите сериозно за бъдещето и да вземете важно решение, от което вероятно ще зависи как ще се развият семейните ви отношения. Всичко, което правите трябва да има реални последици, които да водят към развитие, колкото и трудно да е то. Сега е моментът да използвате пълноценно всички връзки, които имате. С малко постоянство ще може да преодолеете трудностите. В семейството ще изникнат въпроси за решаване. Бъдете търпеливи и толерантни - само ще спечелите от това.

Риби

През новата седмица чувствата ви към любимия човек може да бъдат подложени на изпитание. Най-вероятно това ще бъде свързано с принудителна раздяла. Не се подавайте на емоции - това е само временно явление. Много скоро ви предстоят щастливи съвместни мигове. В служебен план важна среща, насрочена за средата на седмицата може да бъде отложена. Нека това не ви демотивира. В четвъртък и петък ще имате възможност да осъществите замисленото. През почивните дни дайте воля на въображението си. Дейности, свързани с изкуството ще ви помогнат да се разведрите и да намерите себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com