Седмичен хороскоп за 29 август - 4 септември

46461
Седмичен хороскоп за 29 август - 4 септември
Снимка: Pixabay

Овен

Новата седмица ще предложи пред вас много препятствия. Една част от тях ще бъдат свързани с дома и семейните въпроси. Но всичко ще се върти около това, че няма да сте в състояние да проумеете същността на нещата. Все пак най-много яснота ще имате в понеделник и вторник. Или поне през тези дни ще имате морална подкрепа и финансова сигурност да се справите с нещата. В сряда и четвъртък ще трябва да се преборите сами. Едва към петък ще усетите затопляне и надежда, че не изоставени от всичко и от всички на този свят. Добрата новина е, че с напредването на дните товарът на задълженията ще намалява. Ако сте спазвали правилата няма от какво да се притеснявате. Ако не е така ще ви са наложи скоростно да се вкарате в релси и да наваксате всичко пропуснато.

Телец

Тази седмица запретнете ръкави. Хоризонтът е чист и свободен и може да правите, каквото ви хрумне. Първите два дни от седмицата е добре да си наложите да приключите с всичко, което касае дома и семейните отношения. Тогава е добре и да приключите сделките и преговори, свързани с недвижимо имущество или земя На 30 август започва нов период за вас. За да сте по-успешни бъдете по-отворени и общителни. Обръщайте повече внимание на външния ви вид. За късмет може да си вземете талисман или украшение, което да внася хармония в дейността ви. Отделете повече време за досег с изкуството. Посветете вечерите на посещения на концерти и изложби. Ако имате творчески наклонности – творете повече. С напредването на дните чувството ви за самостоятелност ще се засилва. Това може да доведе до повече колебания при взимането на решения. Събота ще е ден, наситен с емоции. Очаква ви признание или любовна авантюра.

Близнаци

Понеделник рядко преминава с положителни емоции и този няма да прави изключение. Обстоятелствата ще наложат да превключите доста бързо от една дейност на друга, но вие сте специалисти в това отношение и няма да имате проблеми с адаптацията. От вторник е добре да намалите темпото. Тогава не предприемайте никакви инициативи и не взимайте важни решения. Дори ако ви притискат към това, отклонете по някакъв начин и отложете за друг ден. Започва периодът на ретрограден Меркурий и това е времето, когато не бива да започвате нищо ново. Затова пък всички довършителни дейности и отвръщане на писма и обаждания, които сте пропуснали, ще бъдат възнаградени. Възможно е да се срещнете със своя стара любов и да започнете да си задавате някои въпроси. Подходете разумно към чувствата си и не повтаряйте старите си грешки.

Рак

Седмицата започва много динамично за представителите на знака Рак. Някои от вас ще имат шанса да повишат доходите си благодарение на сътрудничество с чужденци. Други пък ще получат предложение за работа в чужбина. Работещите във висши учебни заведения може да получат шанс за повишение. За по-важни ходове и реализирането на амбициите ви във финансово отношение използвайте дните понеделник и вторник. Сряда ще е сравнително спокоен ден, но вероятно ще усетите нарастващо напрежение. В четвъртък не започвайте нови дела, а се заемете с намаляване на натоварването и разчистването на остарели бумаги и ненужни вещи. Пазете от въвличане в конфликти и интриги. В петък може да ви се предостави възможност за постигане на печалба. Помислете добре, тъй като на един по-късен етап може да се наложи да заплатите двойна цена. Бъдете максимално коректни. Събота е ден за активна дейност, каквото и да правите го правете както трябва. В неделя бъдете предпазливи и не предприемайте рискове.

Дева

През първия ден на новата седмица ще сте в пълна кондиция да се справите с всички семейни и домашни проблеми. Може да си позволите да бъдете по-откровени, но в положителен смисъл и това ще помогне за постигането на целите ви. В делови план всичко, което имате да правите като ново нещо трябва да го приключите в рамките на деня. От вторник започва период на ретрограден Меркурий и новите начинания не са препоръчителни. Очаквайте проблеми с пощата, транспорта, забавяния при работа с документи. В сряда не се и опитвайте да обясните идеите си, тъй като събеседниците може да ви разберат по съвсем различен начин. В четвъртък преди да излезете от вкъщи за работа проверете добре дали не сте забравили нещо важно, за да не ви се налага да се връщате обратно. Петък не е най-добрият ден за полагане на изпити, но пък всичко старо, което помните като информация ще ви свърши работа. Събота и неделя може да прекарате в осъществяването на всички стари замисли, които сте имали по дома.

Лъв

Понеделник в никакъв случай не може да се нарече лек ден за вас. Ще ви е трудно да сдържате негативните си емоции и при това ще бъдете водени от собствените си разбирания за нещата, а не от обективната обстановка. От вторник започва период на ретрограден Меркурий, който може да ви обърка допълнително. В сряда може да ви осени гениална идея. Може да си я запишете, но ще трябва да изчакате със започването на реализирането ѝ. Четвъртък може да ви донесе приятна изненада във вид на получаване на пари, които сте дали назаем на ваш познат. Използвайте ги, за да погасите свои стари задължения, ако имате такива. В петък ви предстои натоварена среща, на която, на всичкото отгоре, има риск да закъснеете. Имайте го предвид. Събота и неделя прекарайте кротко в изхвърляне на стари и ненужни вещи от дома ви. Прочетените книги може да дарите на някоя библиотека.

Везни

Новата седмица ще започне изключително наситено за представителите на знака Везни. Очаква ви струпване на задачи за решаване, както в служебно отношение, така и в личен план. Опитайте се да приключите всичко в понеделник. От вторник започва период на ретрограден Меркурий, който сериозно може да обърка плановете ви, особено ако са свързани с нови начинания. Най-добре е да ги отложите за един по-късен етап. Бъдете внимателни при писането на писма или текстове, тъй като е възможно да допуснете много грешки. Преди да изпратите мейл, проверете добре съдържанието му и на кого точно го изпращате. В четвъртък ще имате по много и от всичко. Звездите ще са благосклонни към вас и ще ви разтоварят поне малко от натиска, който имаше върху вас през последните дни. Събота и неделя се очертават дни, изпълнени с романтика и разбирателство с партньора ви.

5-те най-красиви жени сред зодиите

Макар че отделните хора имат различни представи за женска красота, астролозите казват, че 5 от зодиакалните знаци са по-щедро надарени ...

Скорпион

През тази седмица ще бъдете сред малцината представители на зодиака, които звездите ще пожалят. Понеделникът няма и да го усетите. Толкова леко и безболезнено ще мине. Във вторник ще бъдете поставени в уж безобидна ситуация. Много е важно обаче как ще реагирате в нея. Резултатът от постъпката ви ще рефлектира върху вас на един по-късен етап. Дали ще е положителен или отрицателен зависи от вашите първоначални действия. Първият ден на септември ще е изключително благоприятен за постигането на личните ви цели. Тогава ви очаква и положително за вас развитие на нещата в романтичен план. Всички останали дни ще преминат в духа на тези преживявания. Въздържайте се обаче от подписването на документи, тръгването на път, започването на нови дейности. Очаква ви завръщане в миналото и може да бъдете обзети от меланхолия, която ще ви тормози най-много в неделя.

Стрелец

Началото на новата седмица ще започне с доста натоварване за представителите на знака Стрелец. Ще ви се наложи да се лишите от доста неща, за да може да изпълните задачите си. Колкото и да ви е трудно се опитайте да приключите всичко още в понеделник. Във вторник започва периода не ретрограден Меркурий и най-вероятно ще ви са наложи да отмените, предварително уговорено пътуване. Ако пък ви предстои такова, най-добре го отложете. В сряда преговорите с нови партньори няма да дадат очаквания резултат, но тези, които сте започнали преди време, може да имат положителен развой. В четвъртък може да получите известие за това, че са изготвени, документи, които сте поръчали по-рано. В петък очаквайте обаждане от ваш стар приятел. За себе си може да напомни стара любов. В събота и неделя нивото на емоциите ще е високо и може да ескалира в някои не особено приятни насоки.

Козирог

Късметлия сте, ако имате връзка с една от тези две зодии

Никога не знаеш какво ще ти донесе любовта - разочарование или безгранично щастие. Има хора за чиято смелост да рискуват, се отплаща ще...

Продължава натовареният период за представителите на знака Козирог. Сякаш всички задължения и отговорности са се струпали на вашите рамене, а ситуацията е все по-неясна. Освен това каквото и да пожелаете, сякаш нарочно така стават нещата, че да не се получи. Естествено и вие ще имате своя период на реванш, но това ще стане по-късно. В понеделник сред сивите облаци ще проблесне лъч на топлина, даден ви от любимия човек. Във вторник не започвайте нищо ново, а се ориентирайте към довършването на изоставени проекти. Оставяйте си повече време да придвижване от едно място към друго, тъй като са възможни проблеми с транспорта. В сряда може да има объркване в общуването. Тогава не взимайте важни решения. В четвъртък най-добре се въздържете от подписването на документи и даването на обещания. Петък може да ви изненада неприятно със сцена на ревност от страна на половинката ви. В събота и неделя бъдете готови за обаждания и срещи с приятели, с които не сте се виждали отдавна.

Водолей

Седмицата започва спокойно и безобидно за представителите на знака Водолей. Дори до известна степен ще бъдете пощадени и от настъпването на ретроградния период на Меркурий. Все пак си оставяйте повече време за пътуване и не взимайте важни решения. Освен това отложете подписването на договори и споразумения, особено в сряда. В четвъртък може да стане грешка при поръчка и доставка на желана от вас вещ. Най-добре отидете на място, за да видите продукта, а още по-добре е да отложите покупката. В петък не се подавайте на опитите на бившата ви половинка да ви омае повторно. Всъщност вие си знаете и ако сте преценили, че причините, довели до раздялата ви са преодолими може да си дадете втори шанс. Но нека това бъде ваше решение. Неделя не е подходящ ден за изясняване на отношения. Може да изникне проблем от правно естество.

Риби

Ако сте чакали ситуацията да се поуспокои, за да си починете от напрежението през последните дни, не бива да очаквате, че ще може да го постигнете сега. Добрата новина е, че няма да ви се налага да започвате нищо ново и да мислите за сроковете, в които да го реализирате. От вторник нататък ще имате възможността да се отдадете на всички приятни занимания, които сте започнали преди, но не ви е оставало време за тях. Може да се потопите в себе си и да потърсите отговорите на стари въпроси. Сега те ще изникват в съзнанието ви с лекота. За реализирането на личните ви цели ще трябва да почакате малко повече. Не очаквайте те да се случат сега. Избягвайте изясняването на отношения през целия период. Ако усетите, че даден разговор или спор прераства в конфликт се оттеглете от него.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Изхвърлете тези 6 неща спешно, за да не донесат бедност и проблеми в живота

Жените от тези зодии са магнит за богати мъже

Кои билки помагат за ускоряване на метаболизма?

10 случая, когато е време да осъзнаете, че младостта си е тръгнала безвъзвратно

Как лесно да проверим дали парфюмът е оригинален?

Пречи ли бавния метаболизъм на отслабването или е просто мит?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com