Седмичен хороскоп за 29 май - 4 юни

48168
Седмичен хороскоп за 29 май - 4 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица, основен момент в поведението ви през първите два дни на периода трябва да бъде правилната стратегия в изпълнението на плановете ви. В същото време се опитайте да се губите отзивчивост спрямо близките ви хора или колеги, на които знаете, че може да разчитате. Постъпките ви трябва да са добре обмислени. Въздържайте се от спонтанни действия през цялата седмица. В сряда и четвъртък обърнете повече внимание на всяка нова информация, която получите. Противно на очакванията в петък ще бъдете преизпълнени с енергия, но се въздържайте от започването на нови неща, тъй като може да загубите част от ентусиазма си през почивните дни. В личен план не форсирайте нещата. Каквото има да се случва ще стане, независимо дали полагате усилия за това или не.

Телец

Подценявате важен човек, който би могъл да внесе много повече в живота ви, отколкото си представяте. Не бъдете толкова затворени и критични. Понякога е нужно усилие и кураж, за да допуснем новото в живота ни. Бъдете такива. Не е задължително някой да е точно като нас, за да го обичаме. Не забравяйте,че противоположностите се привличат, а когато има искрени чувства разликите по-скоро внасят. Със сигурност няма нужда да се преструвате. Извадете на показ всичките си черти, като положителните, така и отрицателните. Само нека да има баланс. Това е здравословното положение на нещата. Не очаквайте прекалено романтични постъпки, а по-скоро наблюдавайте за действията, които говорят за отговорност. С повече положителна настройка хубавите неща в живота наистина се случват.

Близнаци

Тази седмица е добре да наблегнете на професионалното ви развитие. Късметът ще бъде с вас най-вече в бизнес комуникацията и воденето на преговори с партньори или шефове. Най-силният период в това отношение ще бъде началото на седмицата. Планираните събития ще се развиват добре, въпреки редица проблеми, свързани с необходимостта от изчистването на предишни задължения. Ако сте поставени пред избор, най-добре се вслушайте в гласа на вашата интуиция. Това ще ви подскаже най-правилното решение в тази ситуация. В петък са възможни грешки и грешни изчисления при работа с документи. Бъдете внимателни при изпращането на кореспонденция. През почивните дни ви очакват полезни срещи с приятели, от които може да произтече предложение за съвместен бизнес, който да открие нови перспективи за вас. В личен план ситуацията ще е спокойна. Не ви очакват противостояния с партньора ви. Дори може да обсъдите свои по-сериозни планове за бъдещето.

Рак

През тази седмица се подгответе за най-доброто, което може да ви се случи. Със сигурност няма да скучаете, но истината е, че събитията ще са наситени емоционално. Ще се запознаете с много хора и пред вас ще се отворят безкрайни примамливи възможности. В средата на седмицата дори е възможно да бъдете в епицентъра на интересни събития, които обещават печалби. В личен план ще е добре да положите усилия да обуздаете гордостта и нервността си. Така връзката ви може да претърпи същинско развитие, а не провал. В четвъртък не се притеснявайте да направите своите предложения към началниците ви. Те ще бъдат високо оценени. През почивните дни най-добре излезте от града в приятна компания. Не забравяйте да вземете със себе си интересна книга.

Лъв

През новата седмица се опитайте да бъдете по-гъвкави. Още през първите дни на периода инициативата и активността ви трябва да са ниво. Това се отнася най-вече към служебните ви задължения. В сряда е по-добре да не планирате нищо сериозно. Ако ви помолят да останете да довършите свои задължения в извънработното време, препоръчително е да не отказвате. Просто моментът е такъв и го изисква. Все пак поставете някакви граници на възможностите си. В края на седмицата може да очаквате научването на важна информация. През всички работни дни внимателно наблюдавайте и следвайте развитието на ситуацията в офиса. Това ще ви помогне да намерите общ език с нови ви колеги. Ще получите интересно предложение за прекарването на почивните дни извън града, което ще дойде от хора, които не познавате много добре. Ако не сте сами няма нищо лошо в това да приемете предложението. Очаква ви незабравимо приключение. В личен план не бъдете прекалено претенциозни към половинката ви. Първо си дайте сметка колко и какво давате вие във връзката ви.

Дева

През тази седмица енергията просто ще извира от вас и поради тази причина ще ви е много трудно да стоите на едно място. Никой и няма да го изисква. Опитайте се да подредите приоритети си, за да не пилеете енергията в дейности, които не може да завършите. Започнете с най-мащабната задача и едва след като я приключите преминете към нова дейност. Това ще доведе до резултата, че колегите ви и началниците ще забележат и оценят вашите способности. В петък е желателно да се занимаваме с актуални събития, чието довършване не търпи отлагане и да не започвате нови дейности. В личен план сега не е моментът да изяснявате отношенията си с партньора ви. И у двамата е натрупана умора, което може да доведе до изостряне на отношенията и казването на неща, които не мислите наистина, но биха могли да ви наранят сериозно. Бъдете толерантни и разбиращи, особено ако цените човека до себе си. Ако виждате, че не е във форма не го притискайте и му дайте време, за да бъде отново себе си.

Везни

Пригответе се за една доста натоварена седмица. Тъй като сте най-добрите сега всички ще се обръщат към вас, когато става въпрос за най-сериозните и отговорни дейности. В началото ще ви е приятно, но към средата на седмицата ще се чудите какво да правите. Затова още от първите дни на периода поставете ясни условия и приоритети. В противен случай от натовареност няма да може да действате според възможностите си и дори е възможно да пострада авторитета ви. Пазете и нервите си. Не си позволявайте да нервничите и избухвате, а пред предстоящата лятна ваканция на човек му трябва малко, за да изпусне контрола на емоциите си. Същото се отнася и за личните ви отношения, където натоварването ви може да избие. Само че партньорът ви не е виновен за това. Внимавайте да не го отблъснете и да не развалите отношенията си за глупости. Почивните дни направо изключете телефона си и заминете накъдето ви видят очите. Само да е далеч от напрежението на работните дни.

Мисията на всяка зодия

Всяка зодия има своята задача и послание. Ето кои са те: Овен - звезда, разпръскваща светлината! Телец – силата, която ти помаг...

Скорпион

Сега не е време за експерименти в личния ви живот. Изградили сте едни отношения, които макар и не перфектни ви осигуряват топлина и разбиране. Лошото е, че с хубавите неща бързо се свиква и ги приемаме за даденост след известно време. Колкото и да ни е близък някой, обаче, не е добре да си мислим, че ни е „в кърпа вързан“, но това не е така. Насочете усилията си към това да обърнете повече внимание на чувствата и нуждите на партньора ви. Сега не е време за експерименти в тази област. Не ми мислете, че свободата ще ви донесе дълготрайни преживявания. Когато се чувстваме добре сме склонни да забравяме тъмните моменти на самотата. В здравословно отношение си подарявайте повече сън и разходки на чист въздух. Избягвайте алкохола и тежките мазни храни. Може да си направите една разтоварваща диета, богата на плодове и зеленчуци.

Стрелец

В началото на седмицата ще имате толкова много работа, че ще се възхитите сами на себе си. Хубавото е, че сте в перфектна форма и дори допълнителното натоварване няма да може да ви извади от равновесие. За някои представители на знака тази активност може да доведе до изкусително предложение за смяна на работата. Лошото е, че това се случва преди летния сезон и няма да имате голяма възможност за дълга почивка. В същото време от страна на партньора ви също ще дойдат интересни предложения, които ще изискват своето сериозно отношение и отговор. Няма да имате време за отсрочка. Малко ще ви е трудно с две дини под мишница, но така залагате една добра основа за бъдещето ви. Не се пестете сили да дадете всичко от себе си във всеки един процес, който протича сега.

Козирог

Това, което никой не знае за зодиите

Овен Съвсем не са уверени толкова, колко изглеждат. Вътре в себе си са романтични, а понякога дори и са добри слушатели. Телец Имат ...

Това е седмица на движението. Дори дейността ви да не предполага такова намерете време да погледнете нещата от противоположния ъгъл и всички останали. Сега трябва да излезете от статуквото си, без да преставате да изпълнявате задълженията си. Намирате се в период, в който за вас ще е полезно да съберете повече информация и да имате време да я анализирате, за да намерите най-доброто за себе си. Въздържайте се от активни действия по смяна на работа или местожителство поне до средата на седмицата. След това вече може да започнете да действате. Обръщайте внимание на всеки детайл, защото всичко ще има своето значение. В личен план ви очакват промени. Може да разберете детайли от живота на партньора ви, които да ви шокират. Ако те са останали в миналото нямате право да му търсите сметка. Да му се обидите би било детинско. Ако наистина обичате човека до вас може просто да се опитате да вникнете в същността му. Възможно е да откриете дори, че в откритието няма нищо притеснително и дори го допълва с още чар.

Водолей

Седмицата ще бъде изцяло белязана от професионалното ви развитие. В, на пръв поглед, рутинни дейности, ще може да получите шанс за развитие. Това се дължи на факта, че от известно време някой наблюдава дейността ви и има сериозно предложение към вас. Не очаквайте това да стане веднага. Работете така все едно никой не ви гледа и го правите само и единствено за себе си, както и трябва да бъде ако това е истинското ви призвание. В личен план нещата са в застой. Така или иначе няма да имате много време за себе си. Ако се чувствате самотни не се хвърляйте в първия вариант за връза, просто защото няма нищо друго на хоризонта. Този начин на поведение може да доведе до сериозно чувство на пустота. Бъдете в мир със себе си и скоро ще срещнете своята сродна душа.

Риби

Очаква ви много силна седмица, в която ще преживеете сериозни промени. Хубавото е, че те идват от вас самите. Най-сетне сте готови да се разделите с ваши илюзии, които дълго време ви дърпаха назад. Достатъчно качествени сте, за да си губите времето в загубени каузи. Имайте повече уважение към себе си. Може да се потопите в работа. Имате достатъчно каузи, в които да вложите усилията си. Проверявайте добре всеки източник и не се подавайте на емоциите. Дори е добре да се опитате да се разделите с тях за известно време. Това ще ви помогне да „разчистите“ в душата си. Най-важният урок, който трябва да научите сега е да не пилеете силите си напразно и в измислени каузи. В края на седмицата ви очаква обаждане от приятел, с когото отдавна не сте се виждали. Дори да имате уговорка да почивните дни направете всичко възможно, за да се видите с него. Не занемарявайте здравето си и не правете повече компромиси с храненето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com