Седмичен хороскоп за 3-9 август

12371
Седмичен хороскоп за 3-9 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще може да си припомните много от лудориите ви. Настроението ви ще е меланхолично, но не изпадайте в крайности. Било, каквото било - сега сте друг човек. В средата на седмицата ще можете да се отърсите от сериозно задължения. Порадвайте се на свободата си, но все пак не прекалявайте, иначе рискувате да пропуснете важни бизнес моменти, на които бихте могли да реагирате.

Телец

През тази седмица ще ви се струва, че всичко, към което се стремите е прекалено далечно. Това съвсем не е така, но ще ви е нужна доза помощ. Не се колебайте да споделите притесненията си и да потърсите съвет от специалист. В личен план напрежението може да доведе до някои неразбирателства с половинката ви. Отхвърлете възможността да скриете проблемите си. Подобна тактика би довела до допълнителни такива.

Близнаци 

През тази седмица ще имате възможността да покажете на какво сте способни. Това ще стане възможно само, ако съумеете да проявите такива качества като търпение и дисциплина. Освен това не мислете, че щастието е възможно в ущърб на нечие друго. Ще се наложи да спазвате строг баланс, за да получите желаното. Въздействието на резултата може да усетите с течение не времето. Не очаквайте светкавични резултати.

Рак

Това е седмица, в която е добре да сте оптимисти. Не се доверявайте на хора, които познавате отскоро, колкото и приятни и дори надеждни да ви изглеждат. В личен план ще имате доста въпроси за уреждане. Всички те ще са важни и едва ли е добра идея да ги отлагате за по-късно. В средата на седмицата ще получите добра новина, която ще възвърне вярата в способностите ви, както и ще ви вдъхне така нужния кураж.

Лъв

През тази седмица е добре да бъдете внимателни със желанията си. Пристъпвайте към изпълнението им само ако сте сигурни, че това, което искате е правилно и няма да ви донесе повече трудности, отколкото можете да се справите. Периодът е добър за всички дейности, свързани с образование и повишаване на квалификацията ви. Бъдете отговорни към бъдещето си. Важно е да намерите време и да помислите в каква насока бихте желали да се развивате. В края на седмицата близките ви ще ви изненадат приятно. Превърнете събитието в приятно преживяване.

Дева

През тази седмица трябва да сте по-внимателни. Може и да си мислите, че неприятностите са останали назад, но все нещо е останало извън вниманието ви и може да изникне изведнъж, заплашвайки стабилността ви. В сряда се отнасяйте предпазливо към настроенията и очакванията на хората, с които тясно свързвате живота си. В петък е най-добре е да предпочитате спокойни места за посещение. Нова тема ще укрепва позициите ви, а вие ще имате възможност да покажете компетентност. През почивните дни в дома ви може да има събития, които да ви накарат да преосмислите бюджета.

Везни

През тази седмица везните ще се наклонят във ваша полза. Сега е моментът да сключите сделка или да започнете нещо ново. Много неща ще се решават в сряда. Ако ще пътувате, може да очаквате ярки впечатления и приятни срещи и запознанства. Бъдете внимателни на пътя, най-вече в края на седмицата и през почивните дни. Повечето от събитията сега се случват в близкото ви обкръжение, но това не значи да зарежете вашите си неща и да хукнете да оправяте живота на другите. През почивните дни се погрижете за собствената си безопасност и интереси, като проявявате мъдрост.

Скорпион

Посветете периода на общуване с близките или организирате семейна среща. Ако в дома ви има проблеми или назряват големи промени, може да възникне необходимост от свикване на семейния съвет. В средата на седмицата ще усетите, че трудностите в партньорствата вървят към разрешаване. Предстои ви преоценка на привичните ви модели на поведение. Помислете как е най-добре да действате в бъдеще, като отчитате променящите се условия. Почивните дни посветете на близките и роднините си, особено ако са по-възрастни и имат нужда от помощ.

Стрелец

През тази седмица мислите ви ще витаят навсякъде, само не и тук. Всичко най-интересно ще се случва и ще идва от далече. Възможни са уникални съдбоносни срещи по време на пътуване. Сега сте във „вихъра на танца“ и идеите ви са новаторски и уникални, но точно днешният седмица не е най-подходящ за важни избори. В сряда водете преговори, търсете решения, но не подписвайте важни документи. През почивните дни не изисквайте максимума нито от себе си, нито от другите, нека всичко, което правите, да допринася за вътрешната ви хармония.

Козирог

Идеалните любовни партньори за зодия Лъв

Да обича себе си е нещото, което Лъвът прави най-добре. Честно казано, колкото и да се възмущаваме на огромното лъвско самочувствие, оп...

През тази седмица ви предстои да влезете в нови роли и да действате по-смело от обикновено. Възможно е от вас да не се изисква нищо повече от заявление или признание. В сряда и четвъртък са възможни и ситуации, свързани с неочаквани и значителни разходи. Важно качество ще бъде далновидността ви Сега е най-добре да си имате работа с хора, които познавате добре и на които се доверявате. В петък проявете търпимост и се постарайте да не се дразните от дреболии. И проявете нежност и внимание към половинката.

Водолей

През тази седмица не бива да се отпускате нито за минута. Сега с партньори може да ви обединяват необичайни и непредвидени ситуации. Постарайте се да не се дразните и бъдете готови да промените гледната си точка, ако видите, че не сте прави. Възможни са и по-позитивни ситуации, особено в четвъртък, макар че оттенъкът на неочакваност в тях все пак ще намира място. Поради това не се опитвайте да форсирате събитията, всичко все още може да се промени. Външността и начинът, по който изглеждате, сега е определящ фактор почти във всички сфери от живота ви. Поглезете се сериозно през почивните дни.

Риби

През тази седмица  следете за нови възможности, особено необичайни. Старайте се да сте на различни места, запознавайте се с хора, разширявайте кръга на общуване. След няколко напрегнати дни ситуациите може неочаквано да се прояснят, да се разредят, да се успокоят. сега   ще се намери решение на проблемите ви и отговори на въпросите ви. Потребността ви от удоволствия, красиви отношения и придобивки ще ви кара да търсите начини как да постигнете мечтаното щастие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Кои са първите симптоми на пролетна умора

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com