Седмичен хороскоп за 30 март - 5 април

30505
Седмичен хороскоп за 30 март - 5 април
Снимка: iStock.Guliver

Овен

Започнете седмицата оптимистично. Необходимо е да положите малко усилия и нищо повече. Ако еднообразието ви мъчи и ви е скучно може да обмислите как да подобрите интериора у дома ви. Все пак първо помислете преди да предприемете действия. Хубаво е да си дадете сметка дали ще може да се справите сами. Не се впускайте в грандиозни начинания. В края на седмицата обърнете внимание на личните си отношения. 

Телец

Седмицата ще е разнообразна. Първите дни ще са подходящи за делови преговори и сключване на сделки по вашите условия. След сряда обаче съсредоточеността ви вече няма да ви позволи да видите цялата ситуация. Това време посветете на срещи с приятели. В личен план всичко ще е по мед и масло. Партньорът ви ще ви даде необходимата подкрепа. Ще се чувствате обичани, а това е най-важното сега за вас. Не забравяйте за благотворното влияние на спорта и здравословното хранене.

Близнаци

През тази седмица ще може да преместите планини. На всички фронтове ви очакват успехи. Не се спирайте след първия покорен връх. Това е период, в който ще имате много възможности да отметнете задачи, колкото и за месец няма да успеете. Поддържайте организма си, за да може да издържите на натоварването. Изключете напълно алкохола и си оставяйте поне половин час на ден, в който да се разхождате навън и да не мислите за нищо. Самостоятелните представители на знака може да се влюбят, но не бързайте да правите признания или други действия, насочени към обекта на чувствата ви.

Рак

През тази седмица повече увереност няма да ви е излишна. Някакво разочарование ви мъчи. Не насилвайте нещата, но ако се измъчвате душевно дайте знак на партньора си за това. Понякога сте по-далновидни от останалите, но не всички имат вашия поглед върху нещата и им е необходимо повече време, а на вас – търпение. Съсредоточете се върху положителните неща от връзката ви. Те съвсем не са малко и имате голям шанс да получите всичко, което искате, когато най-малко очаквате. Не забравяйте, че не винаги нещата се получават по наш сценарий, но това не означава, че не сме обичани.

Лъв

Дневен хороскоп за 30 март

Овен Днес не тръгвайте с рогата напред. Всъщност имате пълното право да го направите и пълното право да сте недоволни от себе си после...

През тази седмица ще върви в оформянето на документи. Посещенията в институции също ще преминават успешно. В търговските сделки може да има забавяния, но не по ваша вина. Не насилвайте нещата ако не се получават. Сега е момент, в който на хората да не им се занимава със сериозни неща. От друга страна в подобна ситуация може да имате късмета да изненадате конкурентите си. Не пропускайте ако ви се отдаде такава възможност.

Дева

През тази седмица във връзката ви може да изникнат спешни въпроси за решаване. Половинката ви може да ви притисне за това отношенията ви да минат на едно по-сериозно ниво. Те отдавна са такива, така че няма къде да мърдате. Отказът ви може да бъде възприет много болезнено, така че помислете няколко пъти преди да кажете: „Не“. Роднините ви също очакват промяна в семейния ви статус. Напрежението може да се отрази на нервите ви, но не се успокоявайте с алкохол. Така само ще влошите ситуацията.

Везни

През тази седмица късметът ще е на ваша страна. Може да получите интересно предложение за работа, за която цял живот сте мечтали. От страна на половинката ви ще имате пълно разбиране, така че не се притеснявайте в това отношение. Здравето няма да ви притеснява. Периодът е добър за включите повече физическа активност във всекидневието.

Тези 4 зодии ги очакват УСПЕХИ през пролетта

Казват, че успехът идва при онези, които умеят да чакат. Не знаем доколко това е истина, но пък вярваме, че подредбата на планетите има...

Скорпион

Това, което ще ви е нужно тази седмица ще бъде малко повече увереност. Не се колебайте да се обадите за помощ на приятели, ако се почувствате тъжни или самотни. Споделете притесненията си и ще ви олекне. Конфликтите с половинката може да бъдат регулирани с капка любов и търпение.  В здравословно отношение няма да ви навреди да намалите мазнините и да пиете повече билкови чайове, като намалите захарта.

Стрелец

В началото на седмицата е добре да запазите спокойствие. Това няма да е от най-лесните задачи, но ще трябва да положите усилия. На вашата глава ще се изсипят най-отговорните задачи и ще изглежда, че е невъзможно да приключите с всичко. Вероятно ще е така, но нервите ще ви попречат още повече. Във вторник е добре да разпределите част от задълженията върху другите колеги. В сряда личен проблем може да ви разсее допълнително. Нищо няма да е фатално и в последния момент ще получите неочаквана помощ. В петък ще може да си поемете дъх, макар че ще сте много уморени, за да го усетите. През почивните дни Съдбата ще ви дари с достатъчно удоволствия за компенсация.

Козирог

3-те зодии, които ще бъдат безумно ОБИЧАНИ тази пролет

Любовта често ни води по невидими пътища – докато се обърнем и вече сме се „омотали” в нея. Но нима има нещо по-хубав...

Най-важното през тази седмица ще бъде да не бързате с изводите и разсъжденията, както и с действията, породени от тях. Оставете си двойно повече време за реакция от това, което обикновено си давате. Със сигурност няма да съжалявате ако реагирате по-късно. Ако се касае за намеса в отношения най-добре не вземайте отношение, нито страна, независимо от това, че много ще ви се иска да защитите ваш приятел. В любовно отношение може да ви се завие свят от флиртуване. Ако имате половинка няма да е хубаво да разбере.

Водолей

През тази седмица ще сте изключително работоспособни. Имате шанса да приключите работната година ако положите повече усилия. До края на работния период може да си оставите някои рутинни задачи или просто да излезете в една по-дълга отпуска. В личен план ще сте склонни към доста смели действия. Това е добре, но помислете хубаво дали и след последиците ще имате същия кураж и най-вече отговорност да поемете последиците, които ще настъпят.

Риби

През тази седмица не оставайте длъжни на лошото настроение. Не е нужно и да изпадате в еуфория, защото след нея, най-вероятно ще последва меланхолия. Опитайте се да поддържате баланса и се движете в златната среда. Не забравяйте за живителната сила на движението. Започвайте деня с лека гимнастика. Може да увеличавате натоварването постепенно през дните. През почивните дни може да се посветите на освежаването на стайните растения. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com