Седмичен хороскоп за 30 юли - 5 август

25218
Седмичен хороскоп за 30 юли - 5 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Посветете тази седмица на образованието и самоусъвършенстването. Ако имате свободно време просто може да отворите старите учебници и да си припомните забравеното. Сега всяка информация ще ви е от полза. Не отказвайте участие в семинар или форум. В края на седмицата ще имате възможност да демонстрирате знанията си и уменията, което ще ви донесе професионална и лична изгода.

Телец

Седмицата посветете на активна почивка. Сега е моментът да се посветите на занимания, за които винаги сте мечтали, но все не ви е оставало време. Възможно е член на семейството да прояви ревност и да се опита да ви разубеди. Не се разкъсвайте между желанието за заслужена почивка и домашните задължения, особено ако сте изпълнили по-голямата част от тях.

Близнаци

Тази седмица е време, в което трябва да сте по-предпазливи. Съобразявайте се с климатичните условия и не си правете шеги с природата. Ако ви предстои поход – спазвайте всички правила за безопасност. Снабдете се с необходимата екипировка, вода и храна. Ако имате нужда от приключения изберете дейност, в която да няма риск за здравето и живота ви и изпълнявайте стриктно инструкциите на специалистите.

Рак

Това е седмица, в която ще се чудите откъде да започнете. Тайната на успеха ви може да бъде в разпределението на задачите. Ако ви хрумне да включите в работата си член на вашето семейство – не се колебайте да помолите. Обяснете някои от по-лесните задачи и ще видите колко много усилия ще ви бъдат спестени. Разбира се не оставяйте тази помощ невъзнаградена.

Лъв

Тази седмица ще имате желанието на зарежете всичко и да се впуснете в коренно различна дейност. Това е нелошо решение, но не е добре да жертвате всичко. Преценете добре ситуацията и съставете план. Направите ли първата стъпка всичко ще тръгне лека по лека. Важното е да се съсредоточите в целта си и да не слушате мненията, които ще се опитат да ви разколебават. Успех!

Дева

През тази седмица не заемайте свои вещи или пари. Даденото ще бъде върнато трудно. Особено рискови са дните понеделник и вторник. В сряда лесно ще може да се разберете с ваши роднини по спорен въпрос. Четвъртък и петък оставете за планиране на почивните дни, които прекарайте около място с вода, за да може да си починете ефективно.

Везни

Винаги може да видим хубавите страни в живота и това е приятният урок, който ще научите през тази седмица. Бъдете сигурни, също така, че голяма част от случващото се е и продукт на вашите усилия и мисли. Ако трябва си наложете да подхождате по-положително и към нещата, които не са по вкуса ви. Много скоро ще видите как те вече няма да имат отрицателно влияние върху психичното ви състояние.

Дневен хороскоп за 30 юли

Овен Още сутринта бележете деня с малка промяна. Ако не ви хрумне веднага ще имате време до обяд може да си оставите време, за да поми...

Скорпион

През тази седмица ще ви се иска да изясните някои въпроси от битов характер с партньора ви. Помислете добре дали той е на същата вълна, за да не сложите тигана, докато рибата е още в морето. Има риск да уплашите половинката си. Най-добре ще бъде да направите така, че инициативата да излезе от негова страна. Вие добре знаете как, но все пак внимавайте с дозата манипулация.

Стрелец

Очаква ви седмица на равносметка и ново начало. Събитията ще се развиват много бързо. Не губете време за прощаване и съжаление за миналото. Всичко е изиграло своята роля и сега може да поемете по новия ви път. Ако ви предстои почивка на море бъдете внимателни при плуване. Не забравяйте и основните лекарства, които може и да не ви потрябват, но е добре да са ви под ръка.

Козирог

Всичко, което трябва да знаете за зодия Лъв

Лъв е петият от дванадесетте зодиакални знака, вторият представител на огнените зодии. Той е един от най-силните знаци и този, който ни...

Тази седмица може да решите да излезете в непланирана почивка или да удължите настоящата. Каквото и да направите, важното е да се чувствате добре. Достатъчно отговорни сте да не оставите изоставаща работа. В средата на седмицата може да се решите на сериозна промяна. Помислете добре дали идеята ви не е родена под влияние на жадуваната отпуска и дали няма да сте на друг акъл след някоя друга седмица.

Водолей

Това е седмица, в която ще имате много свободно време да мислите как и кога да продължите напред. Лятото е в разгара си и може да се подведете от отпускарското настроение. Истината е, че нямате толкова много време, колкото ви се струва, а и има да наваксвате някои неща. В средата на седмицата е добре вече да имате план за действие. Мобилизирайте цялата дисциплина, на която сте способни.

Риби

Това е седмица е време за решителни действия. Рискувате да се отдадете на самосъжаление и коментиране на условията, които не ви харесват. Истината е, че имате възможност да промените много от нещата, но ви липсва кураж. Който каквото и да ви говори трябва да го намерите у себе си и да не се влияете от ничие мнение. Правете малки и премерени стъпки и процесът ще се задвижи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com