Седмичен хороскоп за 4-10 февруари

11685
Седмичен хороскоп за 4-10 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица е добре да се заемете с вашето морално усъвършенстване. Помислете добре върху приоритети си и кои от тях е необходимо да следвате. Срещите с приятели ще ви бъдат добър ориентир за това къде се намирате и колко още път трябва да извървите. Ако ви поканят на гости не отивайте с празни ръце. Малък подарък ще покаже отношение от ваша страна. В работата ще бъдете ценени и търсени за най-отговорните задачи. В личен план в края на седмицата ви очакват интересни срещи. Не пропилявайте времето си у дома.

Телец

Това е седмица, която да посветите на текущи задачи. Много вероятно е да се опитате да хвърлите всичките си сили за прекалено амбициозна цел, за която не сте готови, а и обстоятелствата не са благоприятни. Сега наблегнете и обърнете повече внимание на обстановката и отношенията в семейството ви. Помислете за приятна изненада за половинката ви, която да направите през почивните дни.

Близнаци

Настъпва време, в което да се погрижите за хармоничните отношения в семейството, а и в работата. Опитайте се да наблюдавате повече и да коментирате по-малко. Вашето търпение ще е ваш добър помощник. В четвъртък ще научите важна новина, от която ще зависят плановете ви за близките седмици. Ще имате сериозни шансове за успех,но ще трябва да проявите настойчивост и сериозни усилия.

Рак

Това е време, в което да се обърнете към себе си. В работата ще имате сериозни успехи, което ще доведе до повишаване на репутацията ви. Не се колебайте да се заемате с отговорни и по-сложни задачи. Това е време, в което да се доказвате. В личния живот е добре да проявите повече търпение и разбиране към партньора ви. През почивните дни не си поставяйте неизпълними задачи.

Лъв

ЛЮБОВЕН хороскоп за февруари 2019

Февруари е месец, изпълнен с любов, романтика, секс и дори по-дълбоки емоционални отношения. Дали от атмосферата покрай Свети Валентин,...

Това е седмица, в която е най-добре да оставите нещата такива, каквито са. Особен в първата част на периода не се залавяйте за нови дейности. Има достатъчно неща, които чакат да бъдат завършени, така че не ги пренебрегвайте. В личния живот може да раздвижите нещата, като планирате пътуване на непознато за вас място. Може да си подарите и един нестандартен уикенд, изпълнен с дейности, които до сега не сте правили.

Дева

Тази седмица ще ви предложи някои изкушения. Вероятно ще получите предложение за нова работа. Проверете добре условията и не се подавайте на блестящи обещания и вашите собствени илюзии. Проверете добре за какво става въпрос и не се колебайте да се свържете с хора, които биха могли да ви дадат информация отвътре. В личен план не променяйте нищо. Действайте с добре познати прийоми, за да не създадете сложна ситуация, която да се чудите как да оправяте в последствие.

Везни

През тази седмица ще сте извънредно романтично настроение. Това може да не валидно за вашия партньор. Прекалените изисквания към него може да усложнят отношенията и обстановката точно преди празника на влюбените. Вероятно няма смисъл да си го причинявате, а не е сигурно дали не ви е замислил изненада. Опитайте се да се справите с чувствата си по градивен начин. Не пренебрегвайте спортуването като начин за психическо разтоварване.

Месечен хороскоп за февруари 2019 г.

Овен Очаква ви месец, изпълнен с много професионални задачи. Разбира се, никой не ви задължава да ги изпълните, но това със сигурност...

Скорпион

През тази седмица можете да постигнете много повече в сравнение с друг период. Най-важното е да изберете правилната цел и да не пропилявате времето си с действия, от които няма да има особена полза. Това важи, както за личния живот, така и за професионалния. В личен план в средата на седмицата плановете ви за близката седмица може да се променят драстично. Потърсете резервен вариант за действие, включващ много цветя, бонбони и бижу. В здравословно отношение направете поне един разтоварващ ден, свободен от сладко и газирано.

Стрелец

Това е седмица, в която всичко ще се разрешава с лекота. Това не означава да оставите нещата на Съдбата, а да използвате възможността да се отървете от някои досадни задачи, които ви преследват със седмици. В личен план е добре да намирате повече време за контакт с близките ви хора, особено ако живеете далеч един от друг. През почивните дни дългите разходки ще са това, което ще ви помогне да се разтоварите след дългата работна седмица.

Козирог

Най-старият камък от Земята е донесен от Луната

През 1971 година астронавтите от мисията „Аполо 14“ са донесли от Луната необичаен къс, получил името Голямата Берта. Учени...

През тази седмица от основна важност ще бъдат ваши познанства и качеството на контактите ви. Погрижете се общуването да е на ниво. Направете така, че да чувате всичко и да вниквате в скритите послания на събеседниците си. В края на работната седмица може да се появи възможност за развиването на нов бизнес. Не му мислете много, а започнете да организирате нещата.

Водолей

Това е седмица, в която ще се почувствате спокойни и щастливи. Имате нужда от това психическо разтоварване. В търсене на решение наличен проблем не разчитайте на чужди съвети. Това само може да обърка ситуацията. Вярвайте на себе си и на инстинктите си. Краят на седмицата ще ви даде възможност за промяна, която сте чакали отдавна.

Риби

Седмицата ще е активна. Помислете как бихте могли да изиграете най-добре картите си. Важното е да не горите мостовете зад себе си. Възпитанието и усмивката може да помогнат повече от всяка заплаха или обида. Ако е възможно избягвайте конфликтните ситуации и ги подминавайте с пълно мълчание. Събития, свързани с изкуството ще допринесат за доброто ви настроение и моралния ви комфорт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com