Седмичен хороскоп за 6-12 април

31051
Седмичен хороскоп за 6-12 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще имате шанса да намерите ниша, в която да развиете своите бизнес умения. Не мислете, че нямате шанс и всичко е загубено. Напротив - хубавите неща тепърва предстоят. Важното е да не унивате и да намирате достатъчно време за почивка и възвръщане на силите ви - най-вече психическите. Не пропускайте ден без тренировка у дома. 

Телец

През тази седмица ясната ви категорична позиция по ключови въпроси няма да позволи на отсрещната страна да се опита да ви манипулира. Опитайте се колкото се може по-бързо да официализирате договореното. В личен план дайте повече свобода на половинката си. Доверието ви ще бъде възнаградено.

Близнаци

Успехът ви сега зависи само от вас. Спазвайте правилата на играта и никой няма да може да застане на пътя ви. В личен план може да бъдете притиснати да направите избор. Няма да имате много време за решаване, така че следвайте инстинкта и интуицията си, но не се подавайте на страха. За истинските неща се иска повече кураж и отговорност.

Рак

Посветете тази седмица на духовното си развитие. Подарете си няколко дни и нощи, отдадени на нови книги или филми. Душата ви търси разтуха и това е начинът да ѝ го дадете. Действията ви може да привлекат вниманието на много сериозен и ценен човек. Възможно е да положите началото на сериозна връзка или приятелство. Периодът е добър за започването на здравословен начин на живот.

Лъв

През тази седмица е добре да контролирате повече емоциите си. Ако сте прекалено разпилени може да изпуснете съществена печалба или изгода. Времето крие своите изненади и е желателно да не пропускате добрите възможности. В сряда и четвъртък следете и за усложняване на неща, на които възлагате големи надежди. Някой може да се опита да извърши незабележим промяна в живота ви, без вашето съгласие. 

Дева

През тази седмица ви очаква много любов и признателност. Сега може да се отдадете на сантименталност и да изживее всички емоции. Не се колебайте да се поглезите и да си позволите времето, което все не ви достигаше, за да осъществите замислите, посветени само и единствено на вашите интереси. 

Везни

През тази седмица е добре да се вслушате в съветите на околните, дори най-странните и неочакваните. В средата на периода можете да получите ключ към интересуваща ви ситуация. Действията ви в любовната сфера могат да повлияят на обстоятелствата от близкото бъдеще. Сега задачата ви е да сте максимално отговорни и далновидни, както за себе си, така и за близките си.

Невероятно щастие очаква тези 3 зодии през април

Казват, че щастието идва при онзи, който умее да чака. Е, явно тези 3 зодии се славят със завидно търпение, защото април ще е доста щед...

Скорпион

През тази седмица бъдете добронамерени и положителни. Това ще ви помогне да привлечете късмета в живота ви. Сега не е време за критика и замисляне на отмъщения. В края на седмицата се въздържайте от взимането на решения и обсъждането на сериозни въпроси, които сега няма да може да придвижите. В личен план може да имате някои противоречия с партньора си, но те са напълно преодолими.

Стрелец

Седмицата ще ви предложи заслужени положителни емоции. Сторили сте много добрини и сега е ваш ред да приемате тези дарове. Замисленото сега ще се осъществи по най-приятния начин, макар и не толкова бързо, колкото ви се иска. Сега е моментът да се обърнете към скритите ви таланти и да се опитате да ги развиете.

Козирог

Зодиите, които ги грози раздяла през април

Раздялата никога не е приятна, но сме сигурни, че ще се съгласите - понякога е неизбежна. А ето и кои са зодиите, които ще се изправят ...

През тази ролята ви на съветник може да ви натежи, но мисията ви е благородна. Постъпките ви ще бъдат възнаградени. През втората част от седмицата направете така че да имате повече време за себе си. Сега е важно да анализирате някои моменти от личния ви живот, за да го подобрите.

Водолей

Настъпва идеален период за възстановяване на баланса в личните отношения. През тези дни може да постигнете своето в развитието на връзката ви. Сега най-важното е да сте честни и ясни. Задкулисните действия няма да доведат до траен резултат. В здравословно отношение заложете на добрата храна. Макар и вкъщи - нищо не ви пречи на тренирате.

Риби

Седмицата ще ви завари в завиден работен дух. Много е важно да си поставите реални цели, за да не се разочаровате. Съществува риск да се откажете, поради сериозно препятствие. Всъщност отстраняването му ще бъде много по-лесно, отколкото си мислите. В последния момент ще получите помощ от ваш приятел. Вярата в добрия развой на нещата ще ви помогне. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com