Седмичен хороскоп за 6-12 март

40725
Седмичен хороскоп за 6-12 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица е добре да разчитате предимно на своите собствени сили. Във вторник е възможно някой да се опита да ви оплете в интрига срещу човек, когото не харесвате. Не се изкушавайте да си отмъстите, тъй като загубите в бъдеще ще бъдат много повече за вас. Освен това може да пострада и реномето ви. В сряда е много важно да бъдете на ниво, както външно, така и в изказа си. Четвъртък и петък няма да изискват от вас голяма активност. През почивните дни може да изникне нещо спешно за правете в работата.

Телец

Понеделник ще бъде един спокоен ден, но си пригответе сили за вторник. Тогава шансът за вас ще падна от небето и ще е грехота да не се възползвате. Бъдете максимално устремени. Подробности може да съобщите едва в сряда за онези, които се интересуват. В четвъртък може да попаднете в сложна ситуация, но звездите ще ви се притекат на помощ. Петък ви очаква изненадваща среща, която може да ангажира цялата ви вечер, че и нощ. Почивните дни не оставайте в града, но не стойте прекалено дълго време в колата.

Близнаци

През тази седмица направете всичко по силите ви, за да промените нещо около себе си. Това може да е начинът ви на действие, на разговори, да преподредите бюрото си или да сложите нещо ново върху него. Само не оставяйте нещата така, както са били до сега. В сряда прекарайте, колкото се може повече време навън. Макар и да се приберете късно въздухът ще е по-важен за вас. Четвъртък и петък може да си припомните някои моменти от рутината, но не им отдавайте прекалено много внимание. През почивните дни помислете какво точно може да промените и във връзката си.

Рак

Тази седмица ви предстои да изживеете истинска буря от емоции. Възможно е да срещнете стара любов и чувствата да ви завладеят с пълна сила. Рискувате да направите някои крачки по-скоро от скука, от колкото от необходимост. В сряда премислете много добре всичко, което искате да кажете, особено ако става въпрос за признания. Бъдете себе си, но в една по-тиха и умерена форма. Работната седмица като цяло няма да ви натовари, но това означава, че може да се натрупа работа за почивните дни или по-следващата седмица.

Лъв

Най-важното, което трябва да направите през тази седмица е да не бързате. Не ви очакват кой знае какви препятствия, но пролетната умора си казва своето, а и вниманието ви е насочено повече навън, отколкото към офиса. Ако ви предстоят преговори във вторник се опитайте за ги пренесете за следващия ден. Четвъртък може да ви изненада с грешка, която трябва да поправите. Допитайте се до колегите ви и работете в екип. Петък може да се нарече първият почивен ден, но гледайте да не прекалявате. Събота и неделя ще ви се случи толкова много любов, че ще се чудите откъде се е взела.

Дева

Тази седмица най-важното, което трябва да направите е да обмисляте добре всяко свое действие. Това се отнася както за служебната сфера, така и за личния живот. Ако се затруднявайте разгледайте някое от нетрадиционните варианти за разрешаване на нещата. Голяма е вероятността именно от там да дойде решението. В средата на периода може да се наложи да се занимаете с въпрос, свързан с ваши роднини. Няма да може да се откажете, така че си отделете време и нерви. В края на седмицата са възможно изненадващи командировки. Събота и неделя изборът е изцяло във вашите ръце, така че просто правете каквото ви се иска.

Везни

Тази седмица на преден план ще излязат въпроси, свързани с работата. Това е последен напън от период, в който е добре да съсредоточите всичките си усилия в тази посока. Много ще в и е трудно, но просто мислете за предстоящата ваканция, която задължително трябва да си осигурите. Внимавайте телефонът ви е да е винаги до вас и зареден, за да не пропуснете важно обаждане. Включете човека до вас да ви помага в този период. Така той или тя няма да се чувства отхвърлен или изолиран и ще приключите по-бързо и ефективно. През почивните дни задължително посветете времето си един на друг.

Скорпион

През тази седмица няма да ви интересува друго освен работата ви. Ако не искате да имате проблеми във връзката си обяснете на партньора си важността на момента. Може да ви се наложи да избирате, но какво ще направите зависи само от вътрешните ви убеждения. От друга страна стара връзка може да напомни за себе си. Ще се чувствате объркани и разкъсани, а в такива моменти е най-добре да не се прави нищо. Не давайте празни надежди и обещания. Събота и неделя може да прекарате сами в своите любими занимания, за да подредите чувствата си.

Стрелец

Седмицата ще ви даде втори шанс. Сега ще може да довършите онова, което преди не сте успели. Нямате право на минута губене на време, защото едва ли ще имате друга такава възможност, още повече, че повечето няма да се усетят за пропуска ви. До сряда ситуацията ще е напълно спокойна и ще имате всички шансове да приключите с всичко, което е изостанало. Четвъртък ще трябва бързо да влезете в релси и да превключите на новия режим, което в петък по обяд може да ви доведе до изтощение. Събота и неделя отложете дългите разходки и избягвайте физическите натоварвания.

Козирог

Кои са любимите десерти на зодия Риби

Рибите са честни хора и често склонни към компромис във всяко едно от отношение, от работа, до вкусове в храненето. Представителите на ...

През тази седмица ще ви е трудно да устоите на нетърпението си. Това е най-важното нещо, с което трябва да се борите. В личния ви живот може да настъпи объркване, предизвикано от хаоса в чувствата ви. Не си мислете, че може да се върнете към нещо минало. Ако виждате, че ви се случват едни и същи неща, помислете какво трябва да промените у себе си. Може да си дадете кратка почивка от емоции, за да се уталожат чувствата ви и да виждате по-ясно нещата.

Водолей

През тази седмица няма да има нещо, с което да не можете да се справите. Ако се занимавате с творчество или имате възможност да вложите такова в работата си, ще бъдете просто неотразими. Не си позволявайте да потъвате в бездействие, защото може да пропуснете наистина важни шансове за развитие и успех. Това е вашият „ден- година храни“. На личния фронт няма да има кой знае какви събития, но и вие няма да имате време и сили да мислите за това.

Риби

Периодът, който ви измъчи през последните седмици най-после е към своя край и вие вече го усещате. Приливът на сили и желание за развитие ще ви карат да се чувствате така, сякаш летите. Единственото, за което трябва да внимавате е да бъдете повече реалисти. Внимавайте за собствения си интерес и не се срамувайте да искате това, което желаете. Нито е страшно, нито боли, а и носи ползи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com