Седмичен хороскоп за 6-13 август

22732
Седмичен хороскоп за 6-13 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица бъдете по-умерени на работното място. Оставете емоциите и погледнете фактите, такива каквито са. Нещата са доста благоприятни за вас и не е нужно да се изхвърляте толкова много. Личният ви живот има нужда от внимание. Уговорете си срещи с приятели, от петък вечерта до неделя не оставайте време, в което да сте сами. Поставете себе си и своите интереси на първо място без абсолютно никакви угризения. В края на седмицата може да получите обаждане от човек, за когото почти сте забравили. Не е нужно да бъдете злобни, но го върнете там, където му е мястото.

Телец

През тази седмица ще се наложи да се поизпотите. Имате много дела, които чакат да бъдат довършени. Не си и помисляйте да отложите нещо, започнато за следващата седмица. Рискувате да попаднете в омагьосан кръг. Не губете и време да мислите начини как да се измъкнете от някое задължение. Просто няма да се получи. Шансът ви за успех е сериозен, но няма да падне от небето. Във вторник нервите ви може да не издържат, но не се подавайте на тази слабост. Още в сряда вече ще сте набрали такава скорост, че ако я запазите може да успеете с всичко още до обяд в петък. През почивните дни обърнете внимание на вашите по-възрастни роднини.

Близнаци

През тази седмица ще сте истински пример за околните. Още в понеделник ще впечатлите всички с уменията си. Не си и помисляйте да се отпускате, тъй като погледите ще са насочени към вас и ще сте отговорни за примера, който давате. В сряда може да преживеете най-необикновената среща, която сте имали до момента. Не се опитвайте да блеснете, а наблюдавайте и трупайте впечатления. Всеки детайл ще има своето значение и важност. Добър ден за изясняване на отношенията ви с любимия човек е четвъртък. За петък си изберете занимание, до което не сте се докосвали преди. Не се страхувайте да експериментите.

Рак

Тази седмица спокойно може да действате в посока на обновяване на живота ви. Направете промяна във всяка област, за която се сетите и изпитвате желание. Може смело да сменяте цвета на косата ви, стаята, каквото ви хрумне. Идеи няма да ви липсват и намерете верни приятели, които да ви помогнат в замисленото. Не позволявайте да ви разколебаят, но може да се вслушате в някой добросъвестен съвет. Ако живеете сами и вечерите понякога ви измъчват значи е крайно време да си вземете домашен любимец. Приютите са пълни с прекрасни и самотни животни.

Лъв

Въпросите за решаване, свързани с възпитанието на децата, вече не могат да търпят отлагане. Не се срамувайте да потърсите специализирана помощ. Освен това се вслушайте в съветите на другите, които прекарват повече време с децата ви. Няма нищо страшно, но може да си спестите много главоболия ако реагирате адекватно сега. В здравословно отношение вече може да преминете на по-лека храна, но не се лишавайте от витамини, за да посрещнете предизвикателствата на дните. Опитайте се да мислите за децата си като за ваши приятели.

Дева

Тази седмица е добре да си направите някои изводи. В работата, за личния живот, приятелствата. Теглете смело чертата и не оставяйте това, което вече не работи, тегли ви назад или ви потиска по един или друг начин. Не се подавайте на съжалението – то никога не е било добър съветник. Сега ще може да бъдете себе си и ще имате много повече време за истински важните неща в живота ви. Благоприятният ефект от всичко това ще усетите още в петък. През почивните дни заминете извън града с любимия ви човек.

Везни

Тази седмица ще свършите работа, колкото за две седмици. Няма да има препятствие на пътя ви, което да ви спре или ограничи. Действайте с точно този размах, с който сте планирали. Съмненията и предразсъдъците оставете на страна и за някое друго време. В сряда не забравяйте, че не сте длъжни да давате обяснения на никого за действията си, особено ако не сте свързани с този човек. Предупреждавайте веднъж. В крайна сметка животът е прекалено кратък, за да бъде прекаран в низ от грешки. През почивните дни не оставайте в града и сами.

Скорпион

През тази седмица е много важно да се погрижите за себе си. Бъдете уверени в това, че претоварването не може да мине за ден –два. Ако не се чувствате добре - посъветвайте се със специалист. Следвайте стриктно препоръките и режима, които са ви предписани. Не се колебайте да помрънкате малко повече на любимия ви човек. Той ви обича и ще ви разбере. В петък ви очаква важна и приятна новина, която ще промени ежедневието ви през следващите няколко месеца. През почивните дни останете у дома с любимите ви занимания.

Стрелец

Тази седмица ви е дадена, за да покорявате върхове. Натрупали сте достатъчно опит и самочувствие, за да се държите като истински победители. Не се притеснявайте от учудените погледи, които може да срещнете. В крайна сметка хората се променят, когато израсват. Така е и вас. В личен план нещата също ще имат своето положително развитие, така че ще имате много поводи за празнуване през почивните дни, особено след заслуженото ви повишение.

Козирог

Месечен хороскоп за август 2018 година

Овен През този месец ви очакват много пътувания. Това ще бъдат командировки и други служебни пътувания. Със сигурност ви очакват много...

През тази седмица най-силното ви оръжие трябва да бъде съсредоточеността. Изкушенията ще са много, но е важно да останете верни на задълженията си в работата. Сега е важен период за вашето развитие и не бива да го пропускате. В сряда може да си дадете малка почивка, но наистина малка. В четвъртък борбата ще е най-силна. Призовете на помощ всички помощници, за които може да се сетите. В петък с чиста съвет може да напуснете офиса по-рано. Уговорете се с приятели и прекарайте вечерта, както ви душа иска. Събота и неделя, искате или не, ще ви трябват за почивка.

Водолей

През тази седмица заложете на подобряването на връзките ви с близките ви хора.В някои отношения е настъпило захлаждане, от което вие самите страдате. Няма нищо лошо в това да си признаете грешките и да се опитате да ги поправите. Може би ще ви се наложи да чуете някоя друга критика, но не може всичко да е в розови тонове. Важното е в края на периода ще излезете с възстановени отношения с важните за вас хора. Опитайте се да не повтаряте същите грешки.

Риби

През тази седмица е много важно да разграничите намеренията си от реално изпълнимите неща, които сте напълно в състояние да направите. Заемете се главно с това, което вече е започнато и му се вижда края. Всичко останало само ще разпилее силите и времето ви. Във вторник при решаването на бърз проблем се доверете на интуицията си и няма да сгрешите. В сряда избягвайте споровете най-вече с роднини. Четвъртък е добър ден, в който да изтъкнете постиженията си пред началството. В петък добре преценете силите си, тъй като още по-обяд може да се уморите. Почивните дни не си и помисляйте за работа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Как се пише: убедително или обедително?
Как се пише: убедително или обедително?

Думата се изписва правилно по следния начин - убедително, също и убедителен, убедителна, убедителни. Как се пише: обяснение или обеснение? Примери:  Моят...