Седмичен хороскоп за 8-14 март

17962
Седмичен хороскоп за 8-14 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е седмица, в която ще може да научите много неща за себе си, а и за другите. Вашата най-важна задача ще бъде да приемете себе си и околните такива, каквито са в действителност. Отървете се от стереотипите. Сряда  е добър ден за бизнес преговори. В четвъртък не предприемайте важни стъпки. Петък е добър ден за среща с приятели, но романтичните приключения няма да са успешни. В почивните дни се заемете с нещо полезно.

Телец

Това е седмица, в която да не правите компромиси по отношение на това с какви хора общувате. Търпимостта ви ще е крехка и може да възникнат сериозни конфликти, особено на работното място. Средата на периода е добро време за укрепването на позициите ви. В петък може да се отдадете на пазаруване на стоки за дома. През почивните дни отделете време за подреждате и разчистване на дома.  

Близнаци

През тази седмица уловете щастливия си момент и го използвайте в целия му ресурс. Това е време, в което ще може да се утвърдите в служебен план. Действайте активно, особено в първите дни на седмицата. Четвъртък е ден за сбъдването на най-съкровените ви мечти. В петък бъдете умерени във всичко. Почивните дни прекарайте далеч от шум и суета. Погрижете се и за здравето си и не забравяйте, че то започва от спокойствието и баланса във вас самите.

Рак

Очаква ви ползотворна седмица, в която ще може да разгърнете потенциала си. Успехът ви до голяма степен ще зависи от вашите организационни умения. За да не забравите нещо - записвайте всичко, което ви хрумва. Отбелязвайте с точност датите и часовете на бизнес срещите си. В средата на седмицата ще можете да преодолеете всички препятствия и проблеми. Бъдете сигурни, че ситуацията ще се развие във ваша полза. През почивните дни заложете на уединението и спокойствието извън социалните мрежи.

Лъв

Това е седмица, в която да обърнете повече внимание и да прекарате повече време с приятели и любимия ви човек. Вторник и сряда са подходящи дни за решаване на много въпроси. Използвайте езика на дипломацията и на доброто. В четвъртък е добре да се решите на компромис по личен въпрос. В петък ви предстои да вземете важно решение. През почивните дни се опитайте да бъдете по-активни и по-принципни. 

Дева

Седмицата ще ви зарадва с приятни срещи и общуване с интересни хора. Във вторник и сряда очаквайте добър развой в отношенията с деца и съседи. Втората половина от седмицата е добро време за придобиване на знания и във всяка сфера на дейност, до която имате досег. В четвъртък не се колебайте да се обърнете за помощ  към приятел, ако изпаднете з затруднено положение. В петък бъдете внимателни при боравене с уреди. През почивните дни ви очакват любовни авантюри - бъдете отговорни към себе си и другите. 

Везни

През тази седмица ще бъдете напълно възнаградени за вашите усилия, които сте положили през последните седмици. От вторник навлизате във важен период на кариерно израстване. Логично ще последват материални постижения. Важното е да не губите много време в изясняване на детайли, които не са от особена важност. В четвъртък очаквайте главозамайващ подарък от страна на любимия човек. Последните дни от седмицата посветете изцяло на семейството си.

Скорпион

През тази седмица колкото по-ясно записвате идеите и плановете си по важни въпроси, толкова по-лесно ще ви бъде да се справите с всичко. В сряда може да възникне конфликт на работното място. Не позволявайте на някой да промени мнението ви по важен въпрос. В петък не забравяйте, че имате пълното право да получите това, което искате. През почивните дни си дайте заслужен отдих сред природата или просто на тишина у дома с хубава музика. 

Стрелец

През тази седмица ще сте по-проницателни от всякога. Използвайте това състояние, за да разясните някои важни въпроси, които ви измъчват в последно време. Във вторник ще участвате във важно събитие, което ще привлече вниманието към вас. Пазете се от прекалено много доброжелатели. В четвъртък се опитайте да бъдете стриктни в това, което правите. През почивните дни ще бъдете поканени на интересно събитие. Преценете добре дали си заслужава да отидете. Не забравяйте за почивката.  

Козирог

Дневен хороскоп за 8 март

Овен Това е ден, който ще бъде изпълнен с красота. Не се колебайте да бъдете част от нея. Телец През този ден ще може да изявите сво...

През тази седмица акцентът на дейността ви ще бъде върху въпроси, свързани със семейството и дома. Не си мислете, че това е загубено време. Не се учудвайте, ако стигнете до решение всичко в къщата ви да бъде пренаредено. Това са промени за добро. Бъдете по-щедри и позитивни. Опитайте се да проявите разбиране към това, което вълнува близките ви. Ако успеете - очакват ви невероятни почивни дни.

Водолей

През тази седмица срещите и новите запознанства ще бъдат ползотворни, макар и резултатът от тях да закъснее.  Вторник и сряда са подходящи дни за поставянето на основите за важни бъдещи промени в личния ви живот. Четвъртък и петък ще бъдат силни дни за развитието на вашата кариера - не пропускайте да покажете най-доброто от себе си. През почивните дни може да попаднете в нестандартна ситуация. Пазете репутацията си.

Риби

През тази седмица ще получите лъч надежда. Първите дни от периода посветете на планирането на важни неща. В сряда ще получите отговор на важен въпрос, свързан с развитието на кариерата ви. В четвъртък проверявайте добре всяка информация, която достигне до вас. Петък е добър ден за романтични приключения. През почивните дни може да ви се наложи да поработите, но това няма да ви натъжи. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com