Седмичен хороскоп за първата седмица на СЕПТЕМВРИ

34628
Седмичен хороскоп за първата седмица на СЕПТЕМВРИ

Какво ни очаква през първата седмица на месец септември. Седмичният хороскоп може да ви даде светлина върху събитията, които ще посрещнете тогава.

Овен
Не се надявайте на много голяма промяна в работен план. Трябва да приемете работата си такава, каквато е, поне докато не си намерите нова страст, която да следвате. Колкото повече се ядосвате, толкова повече вредите на самите вас. А това е напълно излишно. В любовта всичко ще бъде спокойно и това ще ви дава сили за нови планове.


Телец
Няма за какво да се тревожите. Всичко в любовта ще се нареди по най-добрия начин. И не го казваме просто за да ви успокоим, просто така ви е писано. И най-малкото, никога не бива да забравяте, че този, с когото ви е писано да сте заедно, ще бъде този, който ще се появи в живота ви. Всеки друг, който си тръгва, просто не е за вас.


Близнаци
Вярвате ли в любовта от пръв поглед? И да не вярвате, може би скоро ще се убедите от първо лице, че тя съществува. И не е просто тръпка, която да ви завладее, а истински чувства, с които просто ще полетите. Оставете се на порива и бъдете спокойни - този човек е много подходящ за вас.

Рак
Голяма новина ще се превърне в голямо събитие още през първите дни на месец септември. Бъдете сигурни, че новината е свързана с аспект от личния ви живот и тя до голяма степен ще промени нещата такива, каквито ги познавате сега. За по-добро! Очаквайте нещо уникално...


Лъв
Не бъдете от хората, които не умеят да оценяват това, което животът им дава. Имате всичко, здрави сте, щастливи сте, какво повече ви трябва, за да усетите самочувствието, което ви е нужно. Вие сте Лъвове и нито миг през живота си не бива да изпускате самоучвствието да излети от самите вас. То ви е присъщо, погрижете се за него.


Дева
Голяма промяна предстои в началото на месец септември. Едни от вас ще се преместят в ново жилище. Съвсем неочаквано, нали? Други пък ще се преместят на нова работа. Още по-неочаквано. И всички тези промени ще се отразят много освежаващо на живота ви. Ще ви вдъхнат нови сили, с които да вървите само напред и нагоре.

Везни
Преди да си помислите да зарязвате любовта, която сте градили толкова дълго, не бързайте. В началото на септември ще се появи нова тръпка в живота ви, която може да ви подведе. Но не се лъжете! Този човек ще си отиде толкова бързо, колкото е и дошъл. А вие ще останете сами, ако се поддадете на желанието.

Скорпион
Ще ставате родители! В началото на септември може да научите точно това. Каква голяма и прекрасна новина. За някои съвсем неочаквана, а за други - отдавна желана. Тази голяма отговорност ще донесе огромно щастие в живота ви. Всичко ще е наред, радвайте се на промяната.

Стрелец
Ще спечелите нещо голямо. Дали екскурзия, дали кола... От време-на време си купувате билетчета с надеждата за печалба, но отдавна не сте го правили. Доверете се на късмета си в началото на септември, защото той няма да ви изневери. Ще се случи нещо, което може и живота ви да промени. Дано!

Козирог
Не съдете прекалено строго себе си. Всички правим грешки. В края на първата седмица на септември ще сбъркате с нещо голяма във вашия живот. Може да нараните някой от най-близките си хора, но те ще са готови да ви простят. За това не се самонаказвайте и измъчвайте с угризения.

Водолей
В любовта ще се появи човек, с когото не сте се срещали от години. Позабравената тръпка ще се възроди ще ви подейства наистина ободряващо. Няма да повярвате колко много ще поискате да имате връзка с човек, който сте мислили, че е останал далеч назад в миналото. Е... ще се убедите, че това не е така.

Риби
Не бъдете много настойчиви що се отнася до любовта. Обектът на вашите желания е влюбен в друг човек и вие нищо не може да направите по въпроса. Лошото е, че докато гледате към грешния човек, има друг, който е готов да ви даде всичко. Огледайте се... любовта все пак е близо до вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com