Седмичен любовен хороскоп 24.04 - 30.04

12356
Седмичен любовен хороскоп 24.04 - 30.04
Снимка: iStock/Guliver

Седмицата започва със слънчево настроение, което огравя любовните отношения. Изненадите тепърва предстоят, така че бъдете готови за приключения. Вижте какво са подготвили звездите за вас тази седмица.

 

Овен

Връзката ви е станала твърде "удобна". От известно време се чувствате в безизходица и нямате желание за никаква близост с любимия. Направете нещо. Планирайте нещо вълнуващо за уикенда и възстановете отдавна изстиналата близост.

 

Телец

За Телецът тази седмица е съдбовна. Отдавна обмисляте следваща стъпка във връзката си, но нито един от двама ви не се осмелява. Ако наистина се чувствате сигурни, действайте. Колкото повече отлагате, толкова повече се отдалечавате от вземането на решение.

 

Близнаци

Ако искате нещата с половинката ви да потръгнат отново, трябва да се примирите първо със себе си. Вътрешните ви битки ви измъчват и успяват да повлияят на отношенията ви. Не забравяйте, че любовта, както тангото, е танц за двама.

 

Рак

Любовта ви е завладяла толкова дълбоко, че в ума ви няма място за друго. Не се притеснявайте за своята разсеяност и се отдайте напълно на вълнението. Работата може да почака, но не и първите любовни трепети.

 

Лъв

Докато старата любов се моли да останете, новата изпълва цялото ви съзнание и не ви оставя да поемете дъх без мисълта за нея. Не се чудете и бързо вземете правилното решение, за да не останете без избор в крайна сметка.

 

Дева

Нова тръпка ви завладява по средата на седмицата. Не забравяйте, че имате човек до себе си, който не спира да мисли за вас. Не допускайте да погубите граденото толкова дълго за едно временно влечение.

 

Везни

Имате нужда да поемете дъх и да помислите. Това няма да стане в присъствието на партньора ви. Вземете си кратка почивка и помислете върху чувствата си.

 

Скорпион

Тази седмица Купидон е насочил стрелите си към вас. Ще бъдете омагьосани от любовния полъх около себе си. Позабавлявайте се, но не допускайте никой до себе си, поне за сега. Ще останете разочаровани.

4 сигурни знака, че човекът, когото обичаш, ще разбие сърцето ти

...по-добре е да се знае предварително. Жестовете и действията на хората винаги издават съзнателните им мисли. Предлагаме ви четири сиг...

 

Стрелец

Толкова сте зашеметени от страстта към партньора си, че започвате да губите ясна преценка. Не взимайте прибързани решения и изчакайте да се опознаете добре. Започнете с вземане на кученце, което да ви покаже как бихте се справили с ролята на родители.

 

Козирог

Стара любов се опитва да влезе в новия ви живот. Не допускайте стари грешки и му позволете да разбере, че сте готови за приятелски отношения - нищо повече. Знаете какъв беше краят миналия път, сега няма да бъде по-различно.

7 знака, че сте намерили вашата сродна душа

Как да разберете, че сте намерили Единствения? Ще се опитаме да ви помогнем, като ви представим 9 признака, че ТОЙ е вашата сродна душа...

 

Водолей

Напоследък получавате твърде грешни приятелски съвети, които влияят лошо на връзката ви. Не забравяйте, че само вие двамата имате право на мнение за връзката си. Крайно време е за сериозния разговор с половинката ви.

 

Риби

Отношенията на влюбените винаги се променят. Първоначалните трепети отминават и идва време за неразбирателство. Не се предавайте толкова бързо. Човекът до вас наистина си заслужава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com