Седмичен любовен хороскоп за 20-26 март

14856
Седмичен любовен хороскоп за 20-26 март
Снимка: iStock/Guliver

Седмицата 20-26 март започна с прокраджащо се слънце между облаците. Ако трябва да се оглеждаме за символи около себе си, този е перфектния. Очевидно, започваме с надежда, която се прокрадва през облаците.

Представяме ви новия седмичен любовен хороскоп. Бъдете подготвени за изненадите в новата седмица.

Жестоките грешки в любовта на всяка от ЗОДИИТЕ

Характеристиките на всяка зодия са доста определящи за любовните им отношения. Всяка връзка има своите предимства и недостатъци. Момент...

Овен

Нова седмица, ново начало. Оставете проблемите в старата. Може уикендът ви да не е преминал точно, както сте го планирали, но имате време да се поправите. Не получихте достатъчно внимание от половинката си? Е, направете така, че да го измъкнете по-рано от офиса и да го заведете на любовна среща някъде извън града. В резултат на това ще получите много интересно признание, което може малко да ви смути. Не се тревожете и се опитайте да приемете новините спокойно. Може пък вината да е у вас и да може да я поправите, докато е време. Половинката ви ви обича и не бива да се съмнявате в това.

 

Телец

Какво друго, освен секс, търси всяка ЗОДИЯ в любовта

Или какво друго ви интересува една идея повече от секса? Вече всички сме наясно, че в последно време сексът не е най-важното. Дори мъжк...

Новата ви тръпка очаква още нови емоции. Постарайте се да задържите интереса и. Ако продължавате в същия дух и амбиция, съвсем скоро ще можете да се похвалите дори на родителите си. Не оставяйте романтичната си натура да изчезне. Човекът, който ще срещнете ще ви покаже какво е емоция, романтика и специално отношение. Ще ви открадне сърцето за нула време, а вие разбира се ще се опитате да се противопоствите. Не се инатете и се отдайте на заслужена романтика и любовни трепети.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com