Щастливата доставка

2232
Щастливата доставка
Снимка: iStock/Gulliver

Нарру Доставка става на 10 години  и кани всички свои фенове да празнуват заедно

Помните ли 2010-та ? 

Годината на първия смартфон, първия таблет, раждането на социалната мрежа Инстаграм, платформата Нетфликс и… Нарру Доставка.

Днес трудно можем да си представим как сме живели без да пренесем живота си в телефона и да го споделяме през Инстаграм, как сме следили сериалите само по телевизията, а не сме решавали сами кота и как да ги гледаме  и какво сме правили вечерите, в които, закъснели от работа, се прибираме  в къщи и заварваме празния хладилник и гладното семейство, а ние  искаме само да си вдигнем краката и да се наслаждаваме на общуването помежду си. 

Телефон 070019000 е отговорът, който с едно набиране ни прави Нарру. 

В далечната 2010-та Нарру доставка започва с 10 служители, една телефонна линия и да не пропуснем  -  натрупаният  15-годишен опит на ресторанитте Нарру, които застават твърдо зад гърба на новата компания  като гарант за  качеството и разнообразието  на доставките. Не случайно 2010-та е и годината, в която ресторанитте Нарру за първи път стават Любима марка на българите и това е така вече 10 години поред,  а пътят на Нарру доставка изглежда щастливо предопределен. 

Днес, 10 години по-късно,  в компанията работят 300 служители, тя има собствен кол център, който обслужва над 4000 поръчки дневно, а новите технологии са ежедневие - освен по телефон, всеки жител на София, Пловдив, Бургас, Варна, Сандански , Асеновград, Русе и Петрич може да си поръча Нарру додставка онлайн или на мобилното си приложение -  удобството да се почувстваш Нарру е на един клик разстояние. 

Първата Нарру доставка се случва точно в 19.45  на 28 май 2010 година в кв. Чайка на гр. Варна.

“Щастлив  съм, че 10-годишния ни юбилей съвпада с времето, когато всички се готвим да се завърнем към  живота и да празнуваме заедно.  Новото ни гръцко меню носи радостта от предстоящото лято и южняшката философия на “Умеем да живеем”, която искаме да споделим с нашите клиенти” - казва Ивелин Илиев, управител на Нарру Доставка и rezzo.bg.

От 28-ми май до 1-ви юни всеки,  който си поръча доставка от Нарру, участва в празничната томбола за 10 награди от 100 лв и 100 награди от 10 лв във ваучери за доставка. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com