Щастливата доставка

2272
Щастливата доставка
Снимка: iStock/Gulliver

Нарру Доставка става на 10 години  и кани всички свои фенове да празнуват заедно

Помните ли 2010-та ? 

Годината на първия смартфон, първия таблет, раждането на социалната мрежа Инстаграм, платформата Нетфликс и… Нарру Доставка.

Днес трудно можем да си представим как сме живели без да пренесем живота си в телефона и да го споделяме през Инстаграм, как сме следили сериалите само по телевизията, а не сме решавали сами кота и как да ги гледаме  и какво сме правили вечерите, в които, закъснели от работа, се прибираме  в къщи и заварваме празния хладилник и гладното семейство, а ние  искаме само да си вдигнем краката и да се наслаждаваме на общуването помежду си. 

Телефон 070019000 е отговорът, който с едно набиране ни прави Нарру. 

В далечната 2010-та Нарру доставка започва с 10 служители, една телефонна линия и да не пропуснем  -  натрупаният  15-годишен опит на ресторанитте Нарру, които застават твърдо зад гърба на новата компания  като гарант за  качеството и разнообразието  на доставките. Не случайно 2010-та е и годината, в която ресторанитте Нарру за първи път стават Любима марка на българите и това е така вече 10 години поред,  а пътят на Нарру доставка изглежда щастливо предопределен. 

Днес, 10 години по-късно,  в компанията работят 300 служители, тя има собствен кол център, който обслужва над 4000 поръчки дневно, а новите технологии са ежедневие - освен по телефон, всеки жител на София, Пловдив, Бургас, Варна, Сандански , Асеновград, Русе и Петрич може да си поръча Нарру додставка онлайн или на мобилното си приложение -  удобството да се почувстваш Нарру е на един клик разстояние. 

Първата Нарру доставка се случва точно в 19.45  на 28 май 2010 година в кв. Чайка на гр. Варна.

“Щастлив  съм, че 10-годишния ни юбилей съвпада с времето, когато всички се готвим да се завърнем към  живота и да празнуваме заедно.  Новото ни гръцко меню носи радостта от предстоящото лято и южняшката философия на “Умеем да живеем”, която искаме да споделим с нашите клиенти” - казва Ивелин Илиев, управител на Нарру Доставка и rezzo.bg.

От 28-ми май до 1-ви юни всеки,  който си поръча доставка от Нарру, участва в празничната томбола за 10 награди от 100 лв и 100 награди от 10 лв във ваучери за доставка. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Защо имаме замъглено зрение сутрин?
Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Събуждането със замъглено зрение може да бъде досадно или обезпокоително. Когато не сте сигурни какво замъглява зрението ви, лесно е да се чудите...