Слънце или луна? Изборът говори много за това какви хора сте!

17484
Слънце или луна? Изборът говори много за това какви хора сте!
Снимка: iStock/Guliver

Слънцето и луната са основни елементи, които определят много аспекти от живота ни. Според това дали предпочитате повече Слънцето или Луната, можем да кажем много за вашия характер.

СЛЪНЦЕ или ЛУНА? Изберете едно от двете и вижте какво казва изборът за вашия характер!

Избери си един предмет и виж какъв характер имаш

Погледни внимателно картинката и избери елемента от нея, който те привлича най-много. С този кратък тест ще видиш какъв човек си и какъ...

1. Слънце: Ако сте избрали Слънце, то трябва да знаете, че вие сте изключително добронамерени хора, които са пример в живота за всички наоколо. Никога не мислите зло на никого, винаги се стремите да помогнете, дори на непознати и това е вплетено силно в характера си. Освен всичко сте и много упорити, следвате мечтите си, които са безброй! Заедно с това винаги има поне един човек в живота ви, който споделя порива ви за нови приключения и сбъдване на мечти, който е винаги неотлъчно до вас. В любовта сте много придирчиви - не давате сърцето си на когото и да е. Винаги много внимателно обмисляте решенията си и по-скоро се доверявате на разума си, а сърцето слушате след това, защото знаете, че не всеки избор, който сърцето прави, е правилният и затова понякога е добре да включите и разума си. В живота сте много смели и никога не пропускате възможности, които да уловите. Смелостта ви не познава граници и с нея вдъхновявате всички около вас. Много хора ви се възхищават и е добре да знаете, че сте пример, който мнозина следват - затова винаги действайте смело и само с добро!

2. Луна: Ако сте избрали Луна, това говори за вас, че сте изключително романтични хора, винаги гледащи на живота от хубавата страна, независимо какво ви се случва. Живеете за любовта и тя заема главно място в живота ви - за вас тя е всичко! Като характер сте спокойни хора, уравновесени сте и никой не може да наруши това ваше спокойствие. Много хора биха ви завидели за силният характер и способността ви да се справяте с напечени ситуации. Освен всичко друго сте и много артистични личности - можете да пишете, рисувате или творите под една или друга форма. Талантът ви не остава незабелязан и много хора биха искали да правят това, което умеете вие. В любовта, освен че сте изключително романтични, сте и много всеотдайни. Не се страхувате да обичате, макар че са ви наранявали много пъти. Смятате, че в живота, ако има нещо, което да си струва, то е именно това - да живееш и да се бориш за любовта. Като личности сте загадъчни, с което често провокирате интереса на противоположния пол. Много интересни личности сте, никога не забравяйте това!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Ето какво да направите след развода с брачната си халка и годежния пръстен

Как да разберете още в магазина, че плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати

Открийте заболявания, за които не подозирате с този бърз домашен тест

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com