Sofia Fashion Week AW 19/20 се завръща по-мащабен от всякога

2875
Sofia Fashion Week AW 19/20 се завръща по-мащабен от всякога
Снимка: Sofia Fashion Week

Гост дизайнери от цял свят покоряват най-грандиозната сцена в страната на 19.09 в зала EFE хотел Маринела

Есенно-зимното издание на Sofia Fashion Week от 17 до 20 септември се завръща с уникална сцена и спиращи дъха имена в модата.

Индонезия, Турция, Норвегия, Португалия и редица други страни ще представят модните си колекции в столицата ни, а Албена Александрова и “Рошавата гарга” правят впечатляващо завръщане на подиума с новия си мултибранд. Именно във вечерта на Световните марки и дизайнери, брандът ще открие с ревю с имена като: CAFE SOCIETY by Albena ALEXANDER, EVIS, CALVIN KLEIN, DONNA KARAN, SONIA RYKIEL, YVES SAINT LAURENT.

Първата вечер, с дефилета на Български марки и дизайнери, открива IMANE с дизайнер Антония Стоянова, която е носител на статуетката “Най-добър дизайнер Ready-to-wear” за 2018 на Code Fashion Awards.

Haute Couture и булчинската мода стартира с нежната и креативна Берна Шабан и Berna Moda. А ексклузивната последна вечер ще открие любимецът на българските булки - Стоян Радичев.

Тематични и бляскави афтърпартита, VIP гости, музика, класни напитки и настроение ще завладеят София от 17 до 20 септември, за да потопят любителите на модата в шеметния свят на фешън индустрията, които ще се проведат на територията на хотел Маринела.

Топ модели, стилисти, инфлуенсъри и дизайнери се готвят за най-очакваното модно събитие - Sofia Fashion Week. За да сте в крак с модните тенденции и последните новини около ивента, следете официалния сайт, както и codefashion.bg и Code Fashion TV .

От понеделник може да закупите своите билети в мрежата на Eventim и Bilet.bg, а ВИП куверти на консиерж в хотел Маринела.

Организатори Code Fashion TV и hotel Marinela

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com