Страховете в любовта на всяка от 12-те зодии

166106
Страховете в любовта на всяка от 12-те зодии
Снимка: iStock/Guliver

Любовта е сложна игра, която се играе по много трудни правила. Всеки един от нас се страхува да не сбърка при някой ход, а това понякога е неизбежно. Ето какви са големите страхове на всяка от 12-те зодии:

Овен - най-големият им страх е да не се превърнат в "чехльовци" и да не попаднат на по-властен партньор. Те обичат равноправието и могат да си тръгнат с лекота от една връзка, ако усетят, че се превръщат във войници под команда.

Телец - страхува се от скуката и липсата на емоции. Те са изключително емоционални и искат тръпката да продължи вечно. Често не осъзнават, че в реда на нещата е тя да утихне и си тръгват с надеждата да намерят друг партньор за нова тръпка.

Близнаци - като една суетна зодия, Близнаците се страхуват от това да не изгубят физическата си атрактивност. Търсят и това у партньора си. Когато нещата визуално се променят, това се отразява и на секса.

Рак - най-големият им страх е развода. Раците изключително много държат на семейството и това е голямата цел в живота им. Мисълта за развод ги кара да потръпват от ужас и бранят семейството си с цената на всичко.

Лъв - да не бъдат наранени. Лъвовете са иронично едни от най-страхливите в любовта. Те са страдали толкова много, че не могат да понесат повече раздели. Техният най-голям страх да не бъдат отново наранени.

Дева
- ужасен страх от изневяра. Девите могат да са параноици на тази тема. Дали това се дължи на липса на самочувствие или някаква вътрешна несигурност, не се знае. Но Лъвовете са изключително ревниви и мнителни, именно заради страха си от измяна.

Везни - сексът е големият проблем на Везните. Те по-емоционални и сексът винаги им е бил далечна тема. Страхуват се от това да не би партньорът до тях да е "хищник" в леглото и това да се превърне в задължение, а не остане удоволствие.

Скорпион
- да не се влюбят в друг/а. Скорпионите са много влюбчиви и се страхуват да не би да се влюбят в друг човек, когато вече са в сериозна връзка. Този страх ги преследва от първия ден.

Стрелец - бракът е темата, от която те бягат най-много. Страхуват се от сериозното обвързване и приемат брака като затвор. Този страх продължава да ги преследва, дори когато кажат голямото "ДА..."

Козирог - битовизъм. Козирозите не понасят обикновените и скучни неща. Те се страхуват човекът до тях да не се превърне в досаден съквартирант, с който се карат за мръсни чинии или разхвърляни дрехи.

Водолей - застой на едно място. Водолеите се страхуват да не попаднат на човек, който цял живот ще живее в една къща, в един град... и все едно и също. Те са авантюристично настроени и предпочитат да обиколят света, пред това да си стоят вкъщи.

Риби - страх от това да не изневерят. Липсата на воля е осъзната при Рибите и те се страхуват да не залитнат, когато са в сериозна връзка и държат на партньора си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно