X
 
 

Свети Валентин е: Вижте най-влюбените двойки в света (СНИМКИ)

1369 2
Свети Валентин е: Вижте най-влюбените двойки в света (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver
Празникът на любовта срещу празника на виното е една от най-актуалните теми за дискусии, но не може да не обърнем внимание на Свети Валентин - денят, в който честваме най-красивата човешка емоция - любовта! 

Стотици милиони по света отбелязват празника, който е поредният повод, който можем да използваме, за да покажем обичта, която изпитваме към половинката в живота си. 

10 причини защо МРАЗЯ Св. Валентин

Има един долнопробен лаф, в който има и доза истина. Той гласи: мечтата на всеки мъж е да заспи на 13-ти февруари и да се събуди на 15-...

В света на спорта изглежда е най-трудно любовта да остане трайна заради тежкия календар, стотиците тренировки и десетките състезания, в които се впускат футболисти и спортисти всяка година. Но има няколко изумителни спортни двойки, които се справят с тежкия календар и са заедно, въпреки премеждията.

На всички влюбени - честито, а двойките спортисти, които са заедно и влюбени днес вижте в Sportlive.bg.

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 2 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    Сашко, ти обратно светофарче ли си ? Или си анално пИдалче ?
  • Джендърите празнуват ! 1 Джендърите празнуват ! преди 1 седмица Профил на трол?
    Свети Валентин е католически празник . Клавдий не искал мъжете да се женят по време на война, защото вярвал, че необвързаните са по-добри войници . Валентин е бил свещеник, нарушил изричния декрет на императора, противопоставил се на този закон и започнал да сключва бракове между войници-хомосексуалисти ! Американските хомосексуалисти почнали да почитат паметта на светията на 14 февруар виж още ›› и .
Последно в Актуално