Съвет за всяка зодия за днес, 19 СЕПТЕМВРИ

14594
Съвет за всяка зодия за днес, 19 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Ако не сте подготвили нещата подобаващо, успехът няма как да бъде голям. А и в края на работната седмица е по-разумно да мислите за отдих и възстановяване, умората също си казва думата.

Как изглеждат различните зодии като родители

Телец

Някои Телци са си направили просто невъзможна програма, имат разни идеи, близките им молят за разни услуги. Ще свършите всичко, действайте спокойно, не бива да се претоварвате. 

Близнаци

Днес Близнаците не са много доволни от постигнатото в работата, а и наистина имат сили за по-мащабни изяви. Само че няма да бързате, имате уговорки с колеги, приятели и други близки. 

Рак

Вярно, не бързат да ви услужат, но вие сте упорити и гоните неотклонно целите си. Раците увеличават и стабилизират доходите си, някои дълго са се борили за определени поръчки.

Лъв

Често Лъвовете залагат на късмет и играят ва банк, но сега не е момент за подобни експерименти. Съветвайте се с близки, ще помогнат по-нататък, а времето използвайте за подготовка на нови проекти, обогатяване на умения.

Дева

Девите ще трябва да търсят съдействие на различни служби и познати, за да уредят някакви деликатни въпроси. Част от хората ще ви разколебават, ще дават неуместни съвети. Ще упорствате въпреки пречките, резултатът е положителен. 

Везни

Везните да заострят бдителността, може да подскажат и на колеги и партньори къде ще има пречки, другите пък ще подкрепят техни идеи за преодоляване на неприятна ситуация. 

Скорпион

Месечен хороскоп за октомври

Есента пристъпва с воал от пъстри листа, чаша горещо какао, нови емоции и споделени вечери. Какво ти носи тя? Нова любов? Кариерно изра...

Скорпионите ще увлекат след себе си и колеги, излъчват увереност и амбиция, подсказват на другите идеи, а и перспективата за утвърждаване и печалби. И да има критики, обръщайте внимание на същината, не на завистта на някои околни.

Стрелец

При Стрелците влиянията са от понеделник, макар че се натъкват на уж дребни пречки, не е момент да ускоряват темпото и по обичайни задачи. Пестете, дори да разполагате с повече средства. Скоро може да печелите и още, но е редно да имате нещо настрана. 

Козирог

Ако опознаете повече новите си колеги, може да намерите и приятел сред тях, но за момента водещото в общуването трябва да бъдат принципност и професионализъм.

4 са зодиите, които ще се радват на една прекрасна ЕСЕН

Съдбата е решила да се усмихне на 4 зодии и те ще получат привилегията да имат една страхотна есен. Дните им ще са заредени с положител...

Топ 5 на зодиите, които са създадени за семейство

Водолей

Водолеите са наясно с текущите си задачи, да се съсредоточат в тази работа, големите планове да отложат за по-благотворен момент. Имате нужда и от отдих, и да разнообразите обичайното си житие-битие. 

Риби

Трябва ви повече време за отдих и разговори с домашните, окуражавате, обсъждате грижи. Предпазливостта обещава успех, спокойствие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...