Съвет за всяка зодия за днес, 2 март

7381
Съвет за всяка зодия за днес, 2 март
Снимка: iStock/Guliver

Не забравяйте да се вслушвате в съветите на звездите, защото те никога няма да ви подведат. С тях много по-лесно ще се справяте с трудностите и ще постигате целите си.

Ето какви са техните съвети за днес:

Овен

Не се безпокойте твърде много за интимните си взаимоотношения. Няма причина за това. Те са в готовност да издържат на всякакви изпитания. Премеждията, през които преминавате, единствено ги заздравяват. Днес повечето от Овните ще са сериозни и ще предпочетат да се вслушат в съветите на свои приятели, близки или роднини.

Телец

Отношенията с любимия се очаква да бъдат непринудени и няма да се чувствате натоварени. Възможно е да бъдете въвлечени в сериозен разговор, но въпреки това ща предпочетете да говорите с факти, вместо това да навлизате в по-философски разсъждения.

Близнаци

На този ден мечтите най-вероятно няма да се сбъднат, макар че сте свикнали да живеете със сърца, изпълнени с надежди. Много вероятно е да се сблъскате с трудности в семейството. Ще бъдете приветливи във вторник.

Рак

При Раците може отново да се появи любов на хоризонта. Този път обаче не бързайте да се впускате в приключения, преди внимателно да сте аргументирали случващото се. Възможно е да досаждате на брачния си партньор с ревност, за която няма основателна причина.

Лъв

Днес и изобщо през целия март месец ще ви върви със срещуположния пол. Твърде вероятно е да се сдобиете с повече средства или да получите мечтаното възнаграждение.

Дева

Обещанията, които сте получили преди време, ще се окажат напразни. Не бива обаче да губите надежда. Помнете, че не всяко нещо е толкова лошо, колкото изглежда в началото. Все някога всичко ще си дойде на мястото.

Везни

Дори нещата, за които мечтаете най-силно, да не се сбъднат, не проявявайте хитрост, за да ги постигнете. Много вероятно е да наследите пари или собственост. Възможно е още да получите повишение.

Късметче според зодията за седмица, 1 – 5 март

Скорпион

Съвет за всяка зодия за днес, 1 март

Звездите са проучили всеки един от зодиакалните знаци, така че съветите им съвсем спокойно могат бъдат ваш пътеводител. Ето ги и тях: ...

Денят е благоприятен за вас. Със сигурност ще се чувствате спокойни и няма да изпитвате липса от нищо. Ще ви бъде лесно и приятно да общувате с околните и ще бележите положителни резултати, с каквото и да се захванете.

Стрелец

Звездите съветват да не се увличате в лошите си навици. Забравете за хазартните игри и всякакви други увлечения. Не е изключено да участвате в семеен скандал, който категорично няма да е във ваша полза.

Козирог

Много е трудно на представителите на тази зодия да понесат любовни разочарования. Ще искате да останете насаме със себе си и да преминете през това. По-добре ще е за вас, ако се виждате с приятели и им споделите за терзанията си.

Дневен любовен хороскоп за днес, 2 март

Какво по-хубаво от това да тънем в любовен разкош и да се радваме на споделена любов?! Това е най-върховното чувство, което човек може ...

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 1-7 март

Водолей

Ще ви е лесно да намерите път един към друг с вашата половинка. Единственото, което се изисква от вас, е да правите компромиси от време на време. Опитайте да полагате повече грижи за дома и семейството си. Старанието ви ще бъде подобаващо оценено.

Риби

Все по-често и по-силно започвате да се взирате в бъдещето и да надниквате над онова, което предстои да ви се случи. Не се препоръчва на този ден да влизате в конфликт с който й да е било. По-добре опитайте да бъдете сдържани!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com