Съвет за всяка зодия за днес, 23 СЕПТЕМВРИ

17177
Съвет за всяка зодия за днес, 23 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Поставили сте си значими цели, гледайте тях, а не временните предимства, които можете да си завоювате сега. Доста Овни ще подбират сериозни сътрудници за начинанията, с такт трябва да ги привличат за подходящата работа, а и да се вслушват в техни идеи и съвети, уместни са.

Класация на най-грубо държащите се зодии

Телец

Телците да не прибързват с инициативи, а да привлекат хора, които могат да им помогнат с енергично съдействие, идеи. И сега виждате недостатъци в начинанията, не ги прикривайте, а обсъждайте с околните промени. 

Близнаци

Група Близнаци като Козирозите ще пътуват или ще търсят по-актуална информация за работата. Проблемът обаче е в заздравяване на партньорствата. В едни случаи трябва да бъдете стриктни по финансови въпроси, във втори – да се съобразявате със съюзници с по-малки дялове.

Рак

Раците ще направят каквото могат, но наистина днес вниманието им е в стабилизиране на домашния бюджет, а и имат нужда от отдих, укрепване. Ако имате покани за купони, не споделяйте надълго и нашироко грижите си в компания, да не тръгнат клюки. 

Лъв

Козирозите поемат много задачи, ще ви юркат и вас да се стараете в работата. Лъвовете не се поддават на такива предизвикателства, а и самочувствието им е твърде високо. Внимавайте, може да ви подведе при по-спешни задачи.

Дева

При Девите влиянията са от вчера, за някои от начинанията им има добри условия, но се иска по-голяма оперативност, ситуацията се развива. Някои от знака се объркват, чудят се как да действат, не щат да поемат излишен риск. 

Везни

Група Везни са очаквали съдействие от колеги и познати, но хората не могат да изпълнят обещаното. Имат проблеми, не им се сърдете, а се стегнете, в работата трябва да бъдете по-мобилизирани и динамични. 

Скорпион

Това са трите зодии, които са най-добри в целувките!

Както всичко в зодиака, той явно се оказва определящ и за това колко страстно и старателно човекът под даден знак използва устните си, ...

Някои Скорпиони отдавна се мъчат с някакви делови проблеми, сега решението се изяснява и те бързо ще наваксат времето, пропуснато заради спънки и ядове. Спокойно, нищо не сте изгубили, а и изявата ви няма нищо общо с хазарта.

Стрелец

Стрелците само ще спечелят от такта си, макар че трябва да се признае – някои въпроси ги тревожат от доста време, правили са куп отстъпки. Сега ситуацията ви поднася условия, ще можете да реализирате амбициозни проекти.

Козирог

Козирозите се товарят с доста отговорности. Е, не прекалявайте. Има и второ – в едни случаи само имитирате творчество, в други не сте обмислили и подготвили изявите.

Това са зодиите, които винаги се привличат!

Никой не е изненадан, че според астролозите някои зодии просто си подхождат с други повече и са перфектните двойки.  Вижте дали в...

Водолей

Част от Водолеите имат повече домашни грижи, но се справят добре, вероятно и с неотклонната подкрепа на половинката си, други близки. Втори се мъчат да угодят на нови шефове, в работата има куп предизвикателства.

5-те зодии, в които не е препоръчително да се влюбиш

Риби

 Рибите отдавна упорстват по някакви идеи, сега ситуацията се обръща в тяхна полза, резултатът от усилията им е и по-висок от очакваното. Шефовете гледат с нарастващо доверие на начинанията ви, може да ви възложат и по-големи отговорности в екипа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се преборим с чувството за вина?

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com