Съвет за всяка зодия за днес – 24 февруари

6106
Съвет за всяка зодия за днес – 24 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Хубаво е, когато има кой да ни съветва и напътства. Когато звездите ни нашепват и сме убедени, че техните думи са най-правилни.

Днес сме подготвили съвети за всяка една зодия. Ето ги и тях:

Овен

Днес ще изпитвате влечение към срещуположния пол и ще бъдете необичайно активни. Внимавайте, тъй като това може да доведе до тайна връзка. Не забравяйте за стар роднина, защото именно той би могъл да ви окаже подкрепа в труден за вас момент.

Телец

В сряда ще се чувствате безкрайно разочаровани от любимия си човек. Дори е възможно да усетите пълно отчаяние. Ще се опитате да убедите всеки в своята правота. Бъдете мъдри и контролирайте импулсите си.

Близнаци

Днес няма да сте в особено добро настроение. За да се справите с всяка една трудност, която животът ви е подготвил, трябва задължително да си изградите философски възглед. Ще се изненадате като разберете, че истинските ви приятели не са чак толкова много, колкото сте смятали.

Рак

Днес сте на романтична вълна. Усещате, че имате нужда от повече развлечения и забавления. Ще изпитате сериозно влечение към театри, кино и друг вид забавления. Постарайте се на децата у дома да не им е скучно.

Лъв

Предпочитате да запазите мислите и чувствата за вас самите. Творчески настроени сте и ще искате да се занимавате с нещо, което ви носи истинско удовлетворение. Не пилейте финансите си неконтролируемо, защото това може да ви изиграе лоша шега.

Дева

Научете се да цените настоящите моменти и да им се радвате по подобаващ начин. Не искайте твърде много от живота, защото стремежът към съвършенство може единствено да ви накара да се чувствате недостатъчно узрели.

Везни

Онези, които са се отдали на творчество, със сигурност ще имат успех в новите си начинания. Твърде вероятно е да усетите ревност и тя да бъде наистина основателна. Внимавайте да не разрушите всичко, което до момента сте градили.

Скорпион

Мъжете Скорпиони в сряда ще се чувстват по един много странен начин. Решили са да се докажат пред обществото, но не са достатъчно уверени в себе си. Бъдете искрени, когато общувате с хората. Не си позволявайте да прекрачвате рамките на нормалното.

ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица, 22-26 февруари

Стрелец

Днес е вероятно да съсипете отношения, изградени с наистина много труд. Не се отчайвайте, защото това е за ваше добро. Бъдете предпазливи и не се доверявайте на хората, без да има основателна причина за това.

Козирог

В сряда няма да се чувствате до толкова самоуверени, че да имате контрол над случващото се. Ще се опитате да доминирате в любовните взаимоотношения, но не е сигурно дали това е правилният подход.

Съвет за всяка зодия за днес – 23 февруари

Съветите са нещо изключително ценно. Ако имаме добри съветници, то нещата ще се случват повече от гладко и безпроблемно. Днес сме подг...

Седмичен хороскоп за 22-28 февруари

Водолей

Звездите са на ваша страна, говорим ли за пътешествия, пътувания или просто обикновена разходка. Днес е подходящият момент, в който да запретнете високо ръкави и да отметнете всички онези ангажименти, които сте оставали настрана през последно време.

Риби

Това е един от малкото дни в живота на Рибите, в които не се страхуват от неуспехи в любовта. Те ще се чувстват дръзки и с лекота ще демонстрират остър ум и надмощие!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com