Съвет за всяка зодия за днес – 25 февруари

8790
Съвет за всяка зодия за днес – 25 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Много е важно, когато звездите ви дават съвети, да се вслушвате в тях. Те никога няма да ви подведат и винаги ще ви водят по пътя към успеха и сбъднатите желания.

Ето какво съветват те всяка от зодиите:

Овен

Днес интуицията при покупко – продажба ще бъде във ваша полза. Възможно е най-накрая да се влюбите истински и да искате да прекарате остатъка от живота си с този човек. Ще изпитате желание да изгладите всякакви противоречия в семейството си.

Телец

Този ден е благоприятен за годеж или сключване на брак. Ако ви предстои да взимате някакво решение, най-вероятно ще се уповете на здравия разум и житейския опит, които имате.

Близнаци

Без да осъзнавате, сте склонни да създавате драматични ситуации, в които главно действащо лице сте вие самите. Опитайте да бъдете сдържани и не си навличайте неприятности.

Рак

През този ден може да срещнете човек, който да ви направи добро предложение или пък да ви даде ценни съвети. Периодът за представителите на зодия Рак е благоприятен за сключване на брак.

Лъв

Лъвовете няма да се чувстват особено щастливи. Семейните взаимоотношения съвсем няма да са гладки и безпроблемни, както на вас ви се иска. Твърде вероятно е да се наложи да жертвате собственото си благо, за да решите някакви проблеми, свързани със задълженията ви към околните.

Дева

Странете от въздушни пътешествия. Много вероятно е днес да получите покана за семейно събиране. Ще се чувствате комфортно, когато сте сред много хора.

ТЕЛЕЦ: 4 интересни факта за тази страхотна зодия

Везни

Няма смисъл да изпитвате ревност, тъй като причина за това не съществува. Не влизайте в спорове и пререкания с половинката си и не се чудете за какво да се заядете с любимия. Бъдете сдържани и се опитайте да овладеете емоциите си.

Скорпион

Съвет за всяка зодия за днес – 24 февруари

Хубаво е, когато има кой да ни съветва и напътства. Когато звездите ни нашепват и сме убедени, че техните думи са най-правилни. Днес с...

Днес е време, в което да се замислите и за своята почивка. Опитайте да планирате така деня си, че да ви остане време за отдих. Възможни са сериозни разходи, свързани с близък човек.

Стрелец

В четвъртък ще чувствате известно безразличие от страна на любимия човек и това категорично няма да ви даде мира. Опитайте да разговаряте открито с него, без целта ви да са конфликти и скандали. Бъдете сдържани.

Топ 3 зодиакални знаци, които никога няма да те предадат

Козирог

Дневен любовен хороскоп за днес – 25 февруари

„Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.” - Джеймс Бари Раз...

Днес звездите не ви съветват да тръгвате на път, защото няма да срещнете успех. Не харчете твърде лекомислено спестяванията си, тъй като е възможно скоро да ви потрябва голяма сума пари.

Водолей

Част от Водолеите, които са отдадени на творческа дейност, може и да се почувстват не толкова комфортно, когато са сред шумна компания. Възможно е да изпитате тъга за отминалото време или за изгубени пари.

Риби

Отделете колкото се може повече време за любимия човек. Това ще зареди и двама ви с положителна енергия и ще ви накара да се чувствате обичани и ценени!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com