Съвет за всяка зодия за днес – 25 февруари

8818
Съвет за всяка зодия за днес – 25 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Много е важно, когато звездите ви дават съвети, да се вслушвате в тях. Те никога няма да ви подведат и винаги ще ви водят по пътя към успеха и сбъднатите желания.

Ето какво съветват те всяка от зодиите:

Овен

Днес интуицията при покупко – продажба ще бъде във ваша полза. Възможно е най-накрая да се влюбите истински и да искате да прекарате остатъка от живота си с този човек. Ще изпитате желание да изгладите всякакви противоречия в семейството си.

Телец

Този ден е благоприятен за годеж или сключване на брак. Ако ви предстои да взимате някакво решение, най-вероятно ще се уповете на здравия разум и житейския опит, които имате.

Близнаци

Без да осъзнавате, сте склонни да създавате драматични ситуации, в които главно действащо лице сте вие самите. Опитайте да бъдете сдържани и не си навличайте неприятности.

Рак

През този ден може да срещнете човек, който да ви направи добро предложение или пък да ви даде ценни съвети. Периодът за представителите на зодия Рак е благоприятен за сключване на брак.

Лъв

Лъвовете няма да се чувстват особено щастливи. Семейните взаимоотношения съвсем няма да са гладки и безпроблемни, както на вас ви се иска. Твърде вероятно е да се наложи да жертвате собственото си благо, за да решите някакви проблеми, свързани със задълженията ви към околните.

Дева

Странете от въздушни пътешествия. Много вероятно е днес да получите покана за семейно събиране. Ще се чувствате комфортно, когато сте сред много хора.

ТЕЛЕЦ: 4 интересни факта за тази страхотна зодия

Везни

Няма смисъл да изпитвате ревност, тъй като причина за това не съществува. Не влизайте в спорове и пререкания с половинката си и не се чудете за какво да се заядете с любимия. Бъдете сдържани и се опитайте да овладеете емоциите си.

Скорпион

Съвет за всяка зодия за днес – 24 февруари

Хубаво е, когато има кой да ни съветва и напътства. Когато звездите ни нашепват и сме убедени, че техните думи са най-правилни. Днес с...

Днес е време, в което да се замислите и за своята почивка. Опитайте да планирате така деня си, че да ви остане време за отдих. Възможни са сериозни разходи, свързани с близък човек.

Стрелец

В четвъртък ще чувствате известно безразличие от страна на любимия човек и това категорично няма да ви даде мира. Опитайте да разговаряте открито с него, без целта ви да са конфликти и скандали. Бъдете сдържани.

Топ 3 зодиакални знаци, които никога няма да те предадат

Козирог

Дневен любовен хороскоп за днес – 25 февруари

„Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.” - Джеймс Бари Раз...

Днес звездите не ви съветват да тръгвате на път, защото няма да срещнете успех. Не харчете твърде лекомислено спестяванията си, тъй като е възможно скоро да ви потрябва голяма сума пари.

Водолей

Част от Водолеите, които са отдадени на творческа дейност, може и да се почувстват не толкова комфортно, когато са сред шумна компания. Възможно е да изпитате тъга за отминалото време или за изгубени пари.

Риби

Отделете колкото се може повече време за любимия човек. Това ще зареди и двама ви с положителна енергия и ще ви накара да се чувствате обичани и ценени!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com