Съвет за всяка зодия за днес, 29 СЕПТЕМВРИ

12566
Съвет за всяка зодия за днес, 29 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Време е за рутинна работа. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас.

Това са 6-те зодии, които не си взимат поуки от грешките си

Телец

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. 

Близнаци

Днес е твърде ползотворен ден и ще радва Близнаците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. 

Рак

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този сряда. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. Днес добре ще Ви се отразява плуването. 

Лъв

Днес някои от Вас може да пътувате зад граница. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за вас. 

Дева

Днес е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Девите. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. 

Везни

Днес внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си.

Скорпион

Месечен хороскоп за октомври

Есента пристъпва с воал от пъстри листа, чаша горещо какао, нови емоции и споделени вечери. Какво ти носи тя? Нова любов? Кариерно изра...

Днешният ден се оказва по-спокоен ден за представителите на Скорпиони, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. 

Стрелец

Днес е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Ако имате някакви любовни недоразумения утре ще успеете да ги изясните. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. 

Козирог

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи.

4-те зодии, които винаги се радват на внимание и любов

Красотата е едно, чарът – съвсем друго. Чаровните хора имат особено излъчване, което привлича като магнит всеки, който ги погледн...

Водолей

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът ви. 

С тези ЗОДИИ може да споделите абсолютно всичко

Риби

Парите придобиват друг смисъл за вас. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Намерете начин да се отпуснете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com